Sony Ericsson Satio unboxing

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Ericsson Satio. Το δεύτερο κατά σειρά κινητό που κυκλοφορεί μέσα στον Οκτώβριο με κάμερα 12,1 Megapixel! Την αρχή έκανε το Samsung Pixon 12 το οποίο και θα αναμετρηθεί στα ίσια με το Satio στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Το 12άρι camera phone της Sony Ericsson εντυπωσιάζει με την οθόνη αφής των 3,5 ιντσών και το ιδιαίτερο σχεδιασμό του με καμπύλες. Ενσωματώνει Wi-Fi, GPS και φοράει επεξεργαστή που τρέχει στα 600MHz. Δείτε το καθιερωμένο βίντεο με το unbox και αναμείνατε για full hands on review και δείγματα από φωτογραφίες και βίντεο.

Δείτε το Sony Ericsson Satio από κοντά αυτή τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου!
Sony Ericsson Satio
Λειτουργικό σύστημα: S60 5th edition Symbian OS
Κάμερα: 12.1 Megapixel με 12x digital zoom
Οθόνη: 3,5 ιντσών, 640×360 pixels, 16.777.216 χρωμάτων nHD, 16:9
Μνήμη: 128 MB
Κάρτα μνήμης: microSD
Διασύνδεση: Wi-Fi, GPS, Bluetooth, mini USB
Διαστάσεις: 112×55×13.3 χλστ.
Βάρος: 126 γρ.

, Sony Ericsson Satio unboxing

, Sony Ericsson Satio unboxing

, Sony Ericsson Satio unboxing

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aris

πολυ ωραιο τηλ.
τιμη περιπου??

isidorosr20595

Πιστεύω πως θα κάνει πάνω από 600 ευρώ.

M_O_D

μπα στην ιταλια ποθλιετε 550 αρα και εδο μαλλον τοσο θα πουλιθει

MANTHOS

nai einai teleio mobile kai molis to eida eipa edw eimaste to thelw!! plaka kanw alla entypwsiastika polly!! einai exereto!!sigoura tha to parw..twra exw to lg viewty smart me 8 mgpixel camera kai eipa na anebw ligo!!! 🙂 to mono pou ithela na rwtisw einai poso tha kostizei kai an tha pairnei themes ta apla h logika tha prepei na to “flasharoume”..epishs an thn nyxta exei poly “noise” h camera..?????????

MANTHOS

ok tote etsi kialios dn yparxei kinhto xwris thorybo sthn kamera…alla paramenei prwth m epilogh !!! 🙂 akousa oti exei image stabilizer…isws bohthaei sth epilogh night mode me xenon flash …h oxi..???

MANTHOS

E kala tote dn peirazei as exei mia mikrh ateleia mesa sthn teleiothta!!!

aris

to vrika 550 sthn kosmote sto kilkis

Biju

Does the Satio have a TV out, I was just wondering if I can play the MP4 videos in the phone and connect to the TV, just like I do with my N95?

aaa

cvlachakis tha itan protimotero na parw to satio apo to plaisio i apo ton germano?

aaa

xperia x10 i satio?

aris

satio me 1000!!!!!!!!!

κατερινα

βρε παιδια,εχω εδω και 5 μηνες το sony ericsson satio….ειναι η κορυφη σε κινητη τηλεφωνια αλλα μου εχει βγαλει το πλανταμι,διοτι θελω να επεξεργαστω τις φωτο μου και δεν μπορω…ουτε εφε να προσθεσω,ουτε clip art ουτε τιποτα….αν γνωριζετε κατι σε αυτο που ζηταω,στειλτε μου στο email μου…ευχαριστω θερμα!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Sony Ericsson Xperia X10 SonyEricsson

Sony Ericsson XPERIA X10, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread επίσημα

Αυτό κι είναι αναπάντεχο νέο. Η Sony Ericsson ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση του λειτουργικού του Sony Ericsson XPERIA X10 από το Android 2.1 στο Android 2.3 Gingerbread, παρά τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Το update θα είναι διαθέσιμο για download περί τα τέλη Ιουνίου και εκτός από ταχύτητα και σταθερότητα, φέρνει αρκετές ακόμα σημαντικές αλλαγές.

Μικρά νέα Sony Ericsson Sony Ericsson Satio Sony Ericsson Vivaz

Vivaz vs. Satio, Κόντρα στο βίντεο 1280×720 vs. 864×480

Vivaz vs. Satio, κόντρα στην ποιότητα του βίντεο. Το Vivaz τραβάει έως 1280×720 pixels με κάμερα 8 Megapixel και το Satio (μετά το πιο πρόσφατο update) έως 864×480 pixels με κάμερα 12,1 Megapixel. Τα βίντεο είναι τραβηγμένα την ίδια χρονική στιγμή δυο διαφορετικές ημέρες (εχθές με ηλιοφάνεια και σήμερα με λίγη συννεφιά). Δείτε τις διαφορές […]

Smartphones Sony Ericsson Sony Ericsson Satio Sony Ericsson Vivaz

Vivaz vs. Satio, Ποιο τραβάει καλύτερες φωτογραφίες

Vivaz ή Satio; Ποιο από τα δύο φωτογραφικά κινητά θα επιλέγατε. Το πρώτο φοράει κάμερα 8 Megapixel και τραβάει βίντεο 1280×720 pixels, το δεύτερο έχει κάμερα 12,1 Megapixel και μετά το πρόσφατο update τραβάει βίντεο 864×480 pixels. Τα πήραμε και τα δύο μαζί μας σε μια βόλτα στην Μαρίνα Αλίμου και τραβήξαμε φωτογραφίες κάτω από […]

Smartphones Android Sony Ericsson Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10, Μάθετε τα πάντα

Ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, είναι το Sony Ericsson Xperia X10, το πρώτο μοντέλο της SE με λειτουργικό σύστημα Android. Μάθαμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες, σειρά έχει να δούμε το πρώτο επίσημο βίντεο με τις λειτουργίες του X10 στην πράξη. Μέσα σε 6,5 λεπτά μάθετε τα πάντα για το Xperia X10 και απολαύστε […]