Sony Ericsson Vivaz βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Ericsson Vivaz με οθόνη αφής 3,2 ιντσών και κάμερα 8,1 Megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο επιπέδου HD 1280×720 pixels. Το Vivaz φοράει λειτουργικό σύστημα Symbian S60 5th edition ίδιο με αυτό που γνωρίσαμε στo Satio, τα Nokia N97 και N97 mini, αλλά και στο νεότερο Nokia X6. Δείτε το βίντεο.

Vivaz vs. Satio – κόντρα στις φωτογραφίες
Vivaz vs. Satio – κόντρα στο βίντεο

, Sony Ericsson Vivaz βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson Vivaz βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson Vivaz βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson Vivaz βίντεο παρουσίαση

Sony Ericsson Vivaz
Επεξεργαστής: 720MHz
Λειτουργικό Σύστημα: Symbian S60 5th edition
Οθόνη: 3,2 ίντσες αφής, 640×360 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8.1 Megapixel, 4x ψηφιακό zoom
Εγγραφή βίντεο: 720p HD
Bluetooth, FM radio, A-GPS, DLNA, TV-Out, Wi-Fi
Κάρτα μνήμης: microSD 8GB
Διαστάσεις: 107×51.7×12.5 χλστ.
Βάρος: 97 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

86 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

αρκετα καλο…!!!

paulo

αληθευει οτι θα κυκλοφορησει και μια αλλη εκδοση οπου θα εχει και qwerty πληκτρολογιο?

Staf
Theocharis

Το ειδα απο κοντα! Μικρο, βολικο και με μεγαλες δυνατοτητες!

Takis

Εγω το πηρα και ειμαι σχετικα ευχαριστημένος..Θα ήθελα να εχει δυνατοτερο ηχείο και μεγαλύτερη υποστήριξη στις εφαρμογες ..Οι ! μισές !ειναι για ΝΟΚΙΑ , και δεν κάνουν ..Πάντως θα προτιμούσα το Ν97 ΜΙΝΙ..

paulo

ευχαριστω για την πληροφορια.νομιζεται να ειναι καλητερο απο το nokia 5800 που του εχω κανει update στην εκδοση v40.τον browser πως τον βλεπετε

Dimitris

Το κινητό έχει πάρα πολύ καλά specs, αλλά δυστυχώς πνίγεται από το πολύ κακοφτιαγμένο symbian…

Το κράτησα 2 ημέρες και το χάρισα στην κοπέλα μου…

petros

πολύ καλό κινητό αλλά το ##@$%^$# όταν του έβαλαν το Symbian.Η Sony Ericsson τωρα τελευταια βγάζει καλά κινητά αλλά τα χαντακώνει όταν τους βάζει Symbian.Πριν απο καιρό, όταν είδα το Satio για πρώτη φορα, ενθουσιάστηκα αλλά με το που διάβασα την λέξη Symbian S60 στα specs, λέω “πάει το χαντάκωσαν”

harry920

Κωστα, τελικα η οθονη ειναι 3,5 ή 3.2 ιντσες?
Στην παρουσιαση πανω απο το Video λεει 3.5 ενω στο video λεει 3.2.

Staf

Ηarry 3,2 εχει..

Theocharis

το τελευταιο symbian που ειχα ηταν το nokia n82 και ημουν αρκετα ευχαριστημενος! Ετοιμο κινητο και στρωμενο…ουτε αλλαγες ουτε τιποτα! οπως το πηρα ετσι το πουλησα… Τι εννοειται οταν λετε οτι ειναι κακοφτιαγμενο στο satio? και οτι το χαντακωσαν?

Yannis

Το a-gps ειναι κανονικο gps ή λειτουργει μονο με συνδεση?

zeppelin

Το gps δουλεύει και χωρίς σύνδεση.
Το κινητό κατά τη γνώμη μου χάνει σε πολλά σημεία. Έχει specs και προϋποθέσεις για να είναι πολύ καλό (ίσως το θέμα με το symbian ενοχλήσει αρκετούς, εμένα προσωπικά δε με ενόχλησε), η οθόνη του μου άρεσε, το HD βίντεο πολύ καλό αλλά:
– ΑΘΛΙΟ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μεγάφωνο με χάλια ένταση και ποιότητα ήχου
– Άσχημη ποιότητα ήχου στο ηχείο (αυτός που σε καλεί δεν ακούγεται καθόλου καλά)
– Αρκετά κολλήματα σε φωτογραφική, μενού, μνματα κτλ
– Έκανε 3-4 restart από μόνο του (μέσα σε 3-4 μέρες που άντεξα να το κρατήσω πριν να το ξεφορτωθώ…)
– Μέχρι και το βράδυ που το άφηνα σε flight mode και είχα βάλει ξυπνητήρι, το πρωί είχε αλλάξει η ώρα από μόνη της…

Φυσικά και το κινητό έχει αρκετά καλά σημεία αλλά επισημαίνω αυτά που αν τα διάβαζα εγώ σε ένα review θα με απέτρεπαν από το να αγοράσω το Vivaz.

paulo

την επομενη φορα να κανετε ενα review στο sony ericsson xperia x10 γιατι αυτο που ειχατε κανει στην αρχη ηταν με ενα δοκιμαστικα.να δουμε πως δουλευει το android γιατι το vivaz δεν βλεπω να κανει και ιδιαιτερα μεγαλα πραγματα

Γερασιμος

ρε παιδια μου το πρωτεινετε?η θα χαλασω τα λεφτα μου ενω μπορω να παρω καποιο καλυτερο κινητο?δωστε καποιες οδηγιες κ εδω!

paulo

αναλογα με τις προτημησεις σου.σε ενα κινητο τι θες?

zeppelin

Το αν είναι κάποιο κινητό καλύτερο από κάποιο άλλο είναι τελείως υποκειμενικό και εξαρτάται από το τι θέλεις εσύ να υπάρχει σε αυτό.
Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναγόραζα το Vivaz γιά τους λόγους που έχω γράψει παραπάνω…
Τα αρνητικά του για μένα είναι αρκετά περισσότερα από τα θετικά…
360-400 euros το Samsung Omnia HD…και δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης επιδόσεων και χαρακτηριστικών…

Theocharis

φιλε zeppelin καλο το samsung hd αλλα εχω διαβασει οτι δεν εχει καμμια υποστηριξη απο τη samsung λογω του symbian λειτουργικου του! και εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο το vivaz αλλα αν δεν εχεις υποστηριξη…

Γερασιμος

ειμαι στην αγορα η του satio,vivaz,vivaz pro η το iphone3gs(πολυ ακριβω κ τι νοημα να δωσω για κινητο τοσα…17 μονο ειμαι!τα εχω τα λεφτα ομως.)τι να σας πω για την ηλικια που ειμαι θελω να κανει σχεδον τα παντα!φυσικα θελω να εχει wifi κ να μπαινω facebook,youtube.να τραβαω video κ να τα ανεβαζω απο το κινητο.δλδ θελω να ειναι φοβερο στην φωτογραφικη,βιντεο κ μουσικη,ιντερνετ για να μ παινω.πανω απο ολα ομως θελω να εχει στυλ κ να μην ειναι μια παντοφλα που ειναι αβολη…θα ξαναπαω στα μαγαζια για να τα πιασω στο χερι μου αλλα θελω ακομη συμβουλες πριν γινει το λαθος….

loula

να πω την αληθεια,οσα διαβασα παραπανω απο τον zeppelin με προβληματισαν,θα το σκεφτω πολυ περισσοτερο τωρα να το αγορασω.thanks που μας ειπες τα αρνητικα γιατι ολο θετικα ακουγα:) νιωθω οτι εφυγαν οι παροπίδες:p

Stefos

Εγω πιστευω οτι το vivaz πρεπει να ειναι καλο γιατι εχει λιγο χειροτερη καμερα απο το satio και ειναι στην ιδια τιμη! Κατα την γνωμη μου η εποχη του satio εχει τελειωσει και τωρα ολοι επιλεγουν το HD και τα νεα τεχνολογικα σταδια.Το satio εχει μονο καλη καμερα και ειναι το πρωτο πειραμα της Sony Ericsson με Symbian(νομιζω δηλαδη).Γενικα μονο για μια καμερα 12mp και τιποτα αλλο δεν αξιζουν τοσα χρηματα ενω τωρα τουλαχιστον το Symbian εχει δοκιμαστει και σε αλλα μοντελα και νομιζω οτι πρεπει να το παρει καποιος το vivaz εστω και για λιγο καιρο(αν εχει καλη μεταχειριση).Τελικα ειναι ενα διλημμα για οποιον θελει να αγορασει αυτον τον καιρο κινητο που να εχει Symbian…(Συγγνωμη για το μεγαλο σχολιο)

κωστας

εγω το κινητο το εχω εδω και μια εβδομαδα
μπορω να πω οτι ειμαι πανευτυχης γι αυτο
ειναι γρηγορο με τελειο βιντεο φοβερη φωτο η οθονη αρκετα φωτεινη με πολυ καλη αποκριση και πολλες δυνατοτητες σαν κινητο 😉
δεν εχω συναντησει καθολου κολληματα

πιστευω πως αν καποιος σκεφτεται να το αγορασει ας το κανει 😀

loula

χα!εσυ λες οτι δεν εχεις προβλημα κ ο αλλος οτι του βγηκε προβληματικο! η ο κωστας ειναι τυχερος η ο αλλος ατυχος ….:S

E λοιπον επειδη ειμαι και σαββατογενημενη λεω να το παρω και να το ρισκαρω…..!
και αν με απογοητευσει…..υγεια πανω απ ολα!

Takis

Το κινητο ειναι αρκετα καλο , του φορτωσα και εφαρμογές και είναι ΟΚ..Κολλήματα εχει λιγα ομως…(τουλαχιστον το δικο μου) και αυτα γινονται απο τις γρήγορες εντολές που του δίνω…To hardware του είναι απλα υπεροχο ειδικά για το λειτουργικό του (μεγαλη RAM ) καλος επεξεργαστής πραγματα που δεν βρίσκεις σε κανενα ΝΟΚΙΑ.. To browsing μετριο -καλο αλλα με οπερα γινεται πολυ καλο…(ακρως ικανοποιητικό για τον μεσο χρήστη..) Για το μονο λογο λοιπον που θα ηθελε καποιος να δει αντιστοιχο κινητο ΝΟΚΙΑ (βλεπε Χ6) θα ήταν η μεγαλύτερη συμβατότητα στις εφαρμογές ..Οχι οτι δεν εγκαθίστανται το Vivaz..αλλα η ΝΟΚΙΑ παίρνει βραβείο στην υποστήριξη των πελατών τις ( ολόκληρη PC SUITE eγκαθίσταται στον υ/η) και εχεις επιπλεον OVI MAPS , Ovi Store κτλ..Η Sony Ericsson σε αυτον το τομέα είναι ολιγον τι απαράδεκτη( και ενας σημαντικος λογος γι αυτο ειναι οτι εχει βγαλει κινητά απο ολα τα λειτουργικά συστήματα Android,WM , S60..)ποιο να προλαβει να υποστηρίξει? Και κατι τελευταίο , γιατι ρε παιδια τοσο αρνητικοί με την S60?Σιγά πια..Δεν ειναι και κατι φοβερο ,ισα ισα που ειναι και εύκολα..Τι επειδη δεν υπάρχει kinetic scrolling σε ολα τα μενού ? Εντάξει δεν το λές το πιο user friendly συστημα , αλλα οχι και οτι… Συνέχεια »

george

simera parelava apo th vodafone to nokia x6…sto opoio katelixa meta apo arketo psaksimo tis teleutaies meres …se sxesi me to vivaz… k s auto katelixa telika, meta apo diafora arnitika reviews pou diavaza se diafora site…pisteua kiolas oti peftei k poly dafimisi gia to sony…me episan k kapoia sholia pou epifimousan to nokia..k twra EXO XENEROSI..
to thlefono ta spaei mono gia 2 logous..gia mousiki-hxeia..k efarmoges internet ovi store…ta alla einai gia klamata..k anaferomai kyrios sto thema camera-video..pragma pou theoro aparadecto..na anavei synexeia to led pou einai ektiflotiko..akoma k se apenergo mode..opos k sti lipsi video monimos anavei kokino led…i poiotita de san cam 2megapix..den xero an kano kati lathos alla..mia zoh eiha sony ericsson k hmoun apolita ikanopoihmenos…+ oti einai poly vari k avolo..k kapoia stigmi niothis oti tha sou pesei..ti na po exo apogoiteuti…pisteua oti mporousa na sindiaso ena thl.me mousiki foto video…alla ???

zeppelin

Και στο vivaz george to led παραμένει μονίμως αναμμένο, είτε πρόκειται για φωτό είτε για βίνετο (εννοώ χωρίς να έχεις αρχίσει την εγγραφή…).
Και μην απογοητεύεσαι, τουλάχιστον πήρες ένα κινητό που ακούγεται, όχι που πρέπει να το βλέπεις για να καταλαβαίνεις αν κάποιος σου τηλεφωνεί… για μένα το vivaz ήταν πολύ μεγάλη απογοήτευση στο θέμα ήχου, και ποιότητας και έντασης… όταν το πήρα πραγματικά νίομιζα ότι είχε κάποιο πρόβλημα το ηχείο του και πήγα να δοκιμάσω μια άλλη συσκευή αλλά… δυστυχώς τίποτα…
οπότε μην απογοητεύεσαι καθόλου…

Teo010

Θα παρω το vivaz την τριτη και θα γραψω την γνωμη μου οταν θα το εχω στα χερια μου, ελπιζω ολα αυτα τα προβληματα να ειναι μονο υπερβολες! :-p

christi

Καλησπέρα και από εμένα. Πήρα το vivaz μόλις εχθές. Ήμουν σίγουρη πως το ηχείο μου είχε πρόβλημα και θα το πήγαινα να το κοιτάξουν, μέχρι που διάβασα το σχόλιο του zeppelin και ήρθα και απογοητεύτικα τελείως. Σνίφ…. Πράγματι, πρέπει να έχει απόλυτη ησυχία για να καταλάβεις ποιός είναι στην άλλη γραμμή. Απελπιστικά χαμηλό και το ίδιο ισχύει για την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων. Χάλια…. Όλα τα άλλα του είναι υπέροχα. Το led εμένα δεν μου ανάβει πάντως.

Teo010

Το πηρα και γω σημερα, οντως δεν ειναι απο τα καλυτερα του το ηχειο και το ακουστικο αλλα δεν το δοκιμασα μεσα σε πολυκοσμια με πολυ βαβουρα. Το δευτερο αρνητικο ειναι κλασσικα το led αλλα και οτι δεν απενεργοποιειται ο ηχος απο την καμερα (αυτο μπορει να φταιει απο το μενου της κοσμοτε που το εχω παρει εγω).
Κατα τα αλλα το κινητο ειναι σουπερ και εμφανισιακα (καμια σχεση με το νοκια 5800 που ειχα) και ποιοτητα καλυτερο απο το 5800 αλλα και στην χρηση μια χαρα παει.

Στελλα

παιδια πειτε μου τι να κανω….να το παρω το VIVAZ και αν οχι τι μου προτεινετε σε αυτα τα λεφτα??
στο vivaz η μπαταρια τι λεει κραταει?? η δεν ειναι πολυ καλη!! ασ με συμβουλεψει καποιος!!

Staf

Ηταν και ενα ακομα παιδι σε αυτο το διλημμα.Τελικα πηρε το Χ6 αλλα δεν ξετρελαθηκε απ οτι ειπε!
Δες το Νοkia 5230 αν σε ενδιαφερει μονο η μουσικη και η μπαταρια(ειναι και φθηνο 190 ευρω) η τo Sony Ericsson W995.
To Vivaz εχει καλη μπαταρια,αλλα το HD VIDEO θα την ρουφαει τρελα!

kostis

to a-gps einai ena kanoniko gps pou exei proegatestimenous xartes kai leitourgei xwris sindesi sto internet ‘h prepei to kinito na einai sindedemeno sto internet???

Theocharis

kalo mina katarxin…den pisteuo na einai kaneis se katastasi simera na sou eksigisei file tin erotisi pou kaneis 😉 alla parolauta 8a kano tin prospa8eia!! xexexexexexexexexe ( an kai emena 8a mou parei kana misaoro na grapso to minima auto… xexexexexe) loipon… a-gps (assistant gps) simainei, ypoboi8oumeno gps, pou simainei, oti me ti boi8eia tou diadiktyou boi8aei kai kleidonei pio grigora doryforous! Ola ta kinita me GPS exoun kai tin leitourgia A-gps, pou se merika mporeis kai na tin apenergopoihseis, kai se alla oxi. elpizo na boi8isa!

kostis

euxaristw Theocharis, alla stin prokeimeni periptwsi, to vivaz borei na edopisei doriforous xwris tin boh8eia tou diadiktiou ‘h mono me to diadiktio???

kostis

Το vivaz μπορεί να εντοπίσει δορυφόρους χωρίς την βοήθεια του διαδικτύου ή μόνο με το διαδίκτυο? Θέλω να πάρω αυτό το κινητό και πρέπει να ξέρω…

Theocharis

cVlachakis συγνωμη…απο κεκτειμενη ταχυτητα… Αυτο φιλε kostis θα πρεπει να μας το πει καποιος που το εχει, η αν κοιταξεις στην σελιδα της sony θα πρεπει να το αναφερει…

Staf

Ρε Κωστη απο την στιγμη που το κινητο εχει GPS τι να την κανεις την βοηθεια διαδικτυου?
Ενα προγραμμα πλοηγησης θες μονο και τιποτε αλλο.Αφου εχει GPS το κινητο εντοπιζει κανονικα δορυφορους.Ειναι αυτονοητο.Απλα οπως ειπα και πριν πρεπει να εχει ενα προγραμμα πλοηγησης,

dIM

ΜΕ TO NDRIVE ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ -ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ ΛΙΓΟ- ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ GPS.

george

ρε παιδια ..αφου λετε οτι το GPS.μπαινει δωρεαν μεσω δορυφορου..εμενα γιατι στο νοκια χ6..οταν βαζω το ovi maps,για πλοηγηση..με συνδεη ,μεσω vodafone?..kai τη μπορω να κανω?..ξερει κανεις?

Teo010

Δεν το εχω το κινητο αλλα μηπως εχεις ενεργοποιημενο και το a-gps? Aν ναι ξεκλικαρε το.

george

thanks..βρε Κωστα το κανα..αλλα.παλι ανοιγει απο web Vodafone..δεν ξερω τι κανω λαθος..μηπως μπορεις να μου στηλεις τα βηματα απ την αρχη..?.πρεπει να κανω καποια εγραφη ??..πλιζ χελπ..αν μπορεις..ευχαριστω.

h.n.s

γεια σας . Θελω να παρω καινουριο κινητο αρχικα ημουν αναμεσα σε iphone 4g και sony ericsson vivaz, το πρωτο λογο micro sim το απεκλησα πριν απο καιρο , διαβαζοντας τα παραπανω σχολια αρχισα να αναρωτιεμαι για το ποσο καλο ειναι.Το κινητο το θελω για ομιλια ,σερφαρισμα στο διαδικτυο,φωτογραφιες και φυσικα μουσικη,ακομα για apps kai games apo to mobile 9.Δυστυχως στα καταστηματα δεν ειναι ανοιχτο και δεν μπορω να δω τα μειονεκτηματα του,για αυτο το λογο θα ηθελα τη γνωμη σας για το αν μου ”κανει” αυτο το κινητο αφου και τα 345 ευρο που κοστιζει μου ειναι ακριβως στον προυπολογισμο μου.Ελπιζω σε μια απαντηση σας.Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

sevi

Καλησπέρα κι απο μένα….είμαι ανάμεσα στην αγορά του Vivaz ή I phone….αν μπορεί να μου κάποιος τι δυνατότητες υπάρχουν και ποιο είναι περισσότερο εύχρηστο απο τα δύο…ευχαριστώ εκ των προτέρων…:)…!!!!!!

Staf

Ι phone Sevi, χωρις πολυ σκεψη!

h.n.s

sevi και εγω το ιδιο δηλημα ειχα αλλα το iphone βγαινει με micro sim και το να παρεις παλιο κινητο δεν ξερω.δες και το nokia n8

sevi

Σε ευχαριστώ πολύ Κυριακή μου…μάλλον για I phone…αλλά θα δώ και το Nokia N8…:):)…και παλι σε ευχαριστώ…!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikos

παιδια ειμαι αναμεσα στο vivaz το satio και το n97 mini ποιο μου προτινετε να παρω??????

nikos

το σατιο δεν ειναι και τοσο καλο??

nikos

omws poio panw se enan pou leei sati i vivaz eipes satio

nikos

το ν97μινι ακουσα πως εχει ποιο καλι αναλυση στην οθονη…και ποιο γρηγορο ισχυει??

Teo010

Βασικα εσυ τι ζητας απο ενα κινητο γιατι και τα 3 εχουν + και – σε διαφορετικα σημεια.

nikos

θα παρω την αλλη εβδομαδα κινητο και θελω να ξερω…θελω να ακουω μουσικη καμια φωτογραφια μηνυματα τηλεφωνω και καμια ταινιουλα αυτα

Teo010

Εγω εχω το vivaz, εχει λιγο απο’ολα, το ηχειο δεν ειναι το καλυτερο του (αλλα αν ακους μουσικη με ακουστικα δεν θα εχεις προβλημα) το δυνατο σημειο του ειναι το βιντεο και ειναι το πιο φθηνο απο τα 3. Και τα 3 ειναι symbian αρα δεν εχουν μεγαλες διαφορες.

Jacob Walker♪™

Τε010,συμφωνω με την αποψη σου(για το ηχειο).Κατα την γνωμη μου πιστευω πως ειναι αρκαιτα καλο το vivaz.Το εχω εδω και 2 εβδομαδες.

nikos

ειναι ποιο χαμηλο το ηχειο του vivaz απο του σατιου??

mazas

Γεια σας παιδια και εγω ειμαι αναμεσα σε vivaz N97 MINΙ και tou nokia x6. θα ηθελα αν ξερετε ποια ειναι τα αρνητικα για τα δυο τελευταια (κυριως οτι αφορα λειτουργιες ιντερνετ μυνηματα και αποκριση στην αφη) Ευχαρηστω προκαταβολικα

nikos

Κ. βλαχακη αγορασα το vivaz και στο βιντεο hd οταν βλεπω αυτο που τραβηξα κολλαει…..ετσι ειναι η εχει προβλημα?????τι να κανω help!!

nikos

σε ολα τα βιντεο που τραβαω με hd αμα βγαλω την καρτα μνημης τραβαει κανονικα σημειωση την καρτα μνημης την εχω αδεια

Kostis

εγω το εχω κανα μήνα περιπου το κινητο,μου αρεσει εμφανισιακα και σαν μεγεθος(γι’αυτο και το επελεξα),τραβαει αψογα βιντεο,και στις φωτο ειναι αρκετα καλο!Ωστόσο με απογοητευσε στο οτι δεν παιζει Flash στο ιντερνετ και γι’αυτο το εχω ψιλομετανιωσει γιατι σε σχεση με το Νοkia 5800 Express Music που ειχα δεν βλεπω καποια σημαντικη διαφορα αν εξαιρεσεις την ποιοτητα της φωτογραφιας και του βιντεο…γι’αυτο ηδη εχω αρχισει και ψαχνομαι για αλλο 😛

Teo010

Ενω το 5800 επαιζε Flash στο ιντερνετ?? Κανενα symbian δεν παιζει εκτος αν βαλεις το skyfire.

Kostis

Δεν είπα ότι το 5800 έπαιζε…!Αλλά καθ’ότι καινούργιος στην παρέα πρώτη φορά ακούω γι’αυτό το πρόγραμμα…ξέρουμε αν ειναι free ή επί πληρωμή???

Teo010

Βασικα ο skyfire ειναι browser, απλα απο 1/7 δεν παιζει για την χωρα μας, εισαι και ειμαστε ατυχοι! 😛 Αλλα θα βγει ο skyfire 2.0 και για symbian λογικα σε λιγους μηνες, αρα υπομονη.

Michael

Vivaz, Nokia X6 ή LG GD880?????

Michael

Thanks! Μου είπαν ότι το GD880 δεν παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα σε κολλήματα αλλά στο ότι δεν κρατάει πολύ η μπαταρία του. Λογικά ρε παιδιά τα κολλήματα δεν οφείλονται στο μικρό χώρο απθήκευσης? (100mb) Αν δηλαδή του βάλω μια κάρτα μνήμης 8Gb και δε χρησιμοποιήσω καθόλου τη μνήμη τηλεφώνου δε θα είναι μια χαρά;

sam

Που μπορω να βρω το ndrive για το vivaz;

George

Γεια σας!
Επειδη μια απο αυτες τις μερες σκεφτομαι να παρω κινητο θελω την βοηθεια σας!
Ειχα καταληξει στο vivaz αλλα ολα αυτα τα σχολια που διαβασα για το ηχειο με αποθαρυναν απο την αγορα του!
Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει wi-fi ωστε να μπαινει net,η μουσικη να ακουγεται καλα και δυνατα και να τραβαει καλες φωτο,video! (ξερω λιγα θελω :Ρ χαχα)
Μεταξy vivaz,Aino και W995 ποιο μου προτεινετε???
Καποιο αλλο μετα απο αυτα τα 3?Αλλα σε οχι πολυ ψηλη τιμη (Σε σχεση με τις τιμες των προηγουμενων)

teo

Γεια σας.Εχω εναπροβλημα με το radio apo internet δεν παιζει ενω δειχνει οτι φορτωνει δεν παιζει μηπως ξερει καποιος κατι?Ευχαριστω

giannis

ρε παιδια θελω να παρω κηνιτο και βρισκομαι αναμεσα στο se vivaz to lg bl40 new chocholate kai sto se x10 mini pro. τι προτεινετε?????? εχς διαβασει πολα απο τα σχολια σασ και για τα τρια κηνιτα και ειμαι σε φοβερο δυλημα !!!!!! 🙁 please help !!!!

ctav

x10 nini pro 😛

ctav

γινεται να κανω αναβαθμιση στο vivaz σε android??

ctav

ευχαριστω 🙂

Aλεξης

Mερικοι δεν ξερω τι κουβαλανε στο μυαλο τους,βλεπουν προβληματα που ενα χρονο δεν ειδα.
Ολες οι αφαρμογες που τρεχουν στο 5800 τρεχουν και στο vivaz,ητανε branted το εκανα unbrandet,gps πολυ καλο,καμερα απλα απαιχτη,μικρες διαστασεις,με 16αρα καρτα clas4 και 10gb φορτωμα τρεχει σφαιρα,παιζει 3d παιχνιδια που σε αλλα σερνονται,ελαφρυ και ομορφο.
Να αφησω αυτο να παω σε ενα με 5mpx καμερα,40gr βαρυτερο και 30% μεγαλυτερες διαστασεις ειναι βημα πισω…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]

Reviews Android Android Tablets featuredtv

LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, […]