Sony Ericsson XPERIA Play βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Ericsson XPERIA Play, το πρώτο “PlayStation Phone” με συρόμενο gamepad για να να έχεις ολόκληρη την απόλαυση του gaming στα χέρια σου και μαζί σου παντού. Το Play έρχεται με οθόνη αφής 4 ιντσών, επεξεργαστή 1GHz Snapdragon, μνήμη RAM 512MB και κάμερα 5 Megapixel. Τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 2.3 και είναι και κινητό! Δείτε το βίντεο.

Το Sony Ericsson XPERIA Play μας το παραχώρησε το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys με τιμή 570 ευρώ. Αποκτήστε το κάνοντας κλικ εδώ.

update: Δείτε επίσης το hands-on video με το gameplay όλων των games του Sony Ericsson XPERIA Play εδώ.

Sony Ericsson XPERIA Play
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1GHz Scorpion ARMv7
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 4 ίντσες, LCD, capacitive, multi-touch, 854×480 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5.1 Megapixel, Led flash, image stabilizer
Ενσωματωμένη μνήμη: 400MB
Κάρτα μνήμης: 8GB micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB
Μπαταρία: 1500 mAh, gameplay time έως 5 ώρες και 35 λεπτά
Διαστάσεις: 119x62x16 χλστ.
Βάρος: 175 γρ.

, Sony Ericsson XPERIA Play βίντεο παρουσίαση
, Sony Ericsson XPERIA Play βίντεο παρουσίαση
, Sony Ericsson XPERIA Play βίντεο παρουσίαση
, Sony Ericsson XPERIA Play βίντεο παρουσίαση
, Sony Ericsson XPERIA Play βίντεο παρουσίαση
, Sony Ericsson XPERIA Play βίντεο παρουσίαση
, Sony Ericsson XPERIA Play βίντεο παρουσίαση
, Sony Ericsson XPERIA Play βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

52 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
steve

Δεν αξιζει να παρεις τετοιο κινητο android για το λογο να παιζεις παιχνιδια… αλλα android κινητα διπλοπυρηνα πχ LG Optimus 2x παιζουν τα ιδια παιχνιδια και καλυτερα με ιδια γραφικα…το iphone ειναι χρονια μπροστα στο gaming και γενικα στις εφαρμογες

Δημοσθένης

για 3D χάρτες ενεργοποίησε το Δορυφόρος

Lefteris

Τρομερος για αλλη μια φορα Κώστα!! Πολυ καλο video!

nick

πραγματικά δεν αξίζει τώρα θα βγούν παιχνίδια για διπύρηνα κινητά .το play είναι καλο για τα ps1 παιχνίδια που παίζει.πιστεύω ότι το gamepad είναι χρήσιμο αλλά αν θέλεις βάζεις ένα wii classic controller με μία εφαρμογή στο ‘απλό’ κινητό και το ευχαριστιέσαι.επίσης κατεβάζεις το τέλειο fpse ps1 emulator που είναι συμβατό με όλα τα κινητά (σε αντίθεση με το psx4droid) kai παιζεις το MGS σου άνετα.Απλά το play είναι κινητό μόστρας και όχι πραγματικής ευχαρίστησης

dimitris7

κ εγω συμφωνω με τα παιδια απο πανω.πραγματικα νομιζω οτι ειναι κριμα να δωσει καποιος τοσα λεφτα μονο για να παιζει τα παλαιολιθικα παιχνιδια το ps1.και επισης θεωρω τεραστιο μειον το οτι δεν τραβαει βιντεο hd

makis

αν ηταν δυπιρηνο θα ηταν το επομενο μου κινιτο!!!…Φιλε dimitris7 για να λες απαρχαιομενα τα παιχνιδια του ps1 μαλλον δεν ειχες την χαρα να παιξεις τα κορυφαια tekken 3,pacman,crash bandicoot και ολα τα αλλα παιχνιδια που εχουν αφησει εποχη…!!! φιλικα παντα 😉

dimitris7

φιλε Μακη φυσικα και τα εχω παιξει και μαλιστα ηταν κ απο τα πρωτα μου μαζι με το dino crisis και αλλα θρυλικα αλλα και παλι εμενα η συσκευη δεν μ αρεσει καθολου και την θεωρω πεταμενα λευτα .προσωπικη αποψη οπως σε αλλους δεν αρεσει το i-phone η τα wp7 κινητα

kostis

Αυτά τα δύο στρόγγυλα ανάμεσα στα βελάκια και στα σχήματα τι ακριβώς είναι?

θανασης

ωραιο βιντεο αλλα και ωραιο κινητο, φανταστικο ειναι ειδικα για εμας τους gamers

makis

φιλε κωστη τα 2 στρογγυλα ειναι τα analog sticks μονο που ειναι αφης…Δημητρη η τιμη ειναι τσιμπιμενη αλλα ειναι σαν να παιρνεις psp,ipod touch και κινητο μαζι…Ειναι ιδανικο για αυτους που θελουν να παιζουν παιχνιδια στο κινιτο!!εγω π.χ με το galaxy s μου και το psx emulator fpse ειχα λιωσει…

Nickolas

Νομίζω είναι λιγάκι νωρίς να κρίνουμε το συγκεκριμμένο κινητό, καθώς δε γνωρίζουμε με ποιο τρόπο θα το υποστηρίξει η Sony Ericsson. Δε νομίζει πάντως οτι θα μείνει στα ps1 παιχνίδια, το πιο πιθανό να γίνουν port και αποκλειστικοί τίτλοι από το psp, οπότε τότε αλλάζουν τα πράγματα, ας περιμένουμε λιγάκι. Όσο για την επεξεργαστική ισχύ του κινητού μια χαρά τη βρίσκω, μη ξεχνάτε οτι το psp έχει πολύ κατώτερη, ωστόσο έχει μερικά εξαιρετικά παιχνίδια (god of war κλπ), οπότε αυτό που έχει σημασία είναι η υποστήριξη που θα έχει. Τέλος το gamepad φαίνεται αρκετά καλό και για κάποιον που χρησιμοποιεί το κινητό σαν παιχνιδομηχανή είναι οτι πρέπει. Σίγουρα και τα υπόλοιπα κινητά μέσω emulators μπορούν να παίξουν τίτλους του ps1, αλλά πρώτον με τα on screen χειριστήρια δε μπορείς να ευχαριστηθείς το παιχνίδι, δεύτερον αμφιβάλω αν κάποιος έχει όρεξη να κουβαλάει μαζί του χειριστήριο του wii.

Sotiris

Εχω να αναφερω μονο ενα σημειο το οποιο εχει να κανει με την οθονη, δεν ειπαμε να
κουβαλας κινητο ογκοληθο 50 ιντσες ομως ειδικα σε αυτο επρεπε να του βαλουνε μεγαλυτερη
οθονη, πως να το κανουμε αφου το κινητακι ειναι πιο πολυ για Gameing θελει κατιτις παραπανω.

Sotiris

Και μπαταρια θελει σαφως μεγαλυτερη … τωρα το ειδα, 1500mAh ?
Μπαααα …. δεν λεει … ειπαμε το κινητακι ειναι για Gameing … Remember ??

makis

Νικο εγω που παιζω ps1 στο κινητο χρησιμοποιω ενα μικρο χειριστηριο bluetooth λεγεται zeemote και ειναι πολυ καλο…ασε που ειναι και πολυ φθηνο!!!

Solon

Το κινητό αυτό έχει το δικό του κοινό και θα περπατήσει κατα τη γνώμη μου. Απλά αν περιμένει κανένα μήνα όποιος θέλει να το αγοράσει πιστεύω πως θα βγει σε προσφορές για το καλοκαίρι τουλάχιστον 50 ευρώ κάτω.

wrlk1

όσον αναφορά τα παιχνιδια ξερουμε αν θα ειναι διαθέσιμα απο το android market? έχουμε κανα νεο για το πότε θα μπορούμε και επίσημα να αγοράσουμε στην ελλαδα εφαρμογές?κατι ακούγετε για φθινόπωρο πάντως…

mike

καλο κινητο φαίνεται αλλα ανάμεσα στο i phone 5 που οπου να ναι θα κυκλοφορήσει και σύμφωνα με τα standard που ήδη εχει θέσει το 4 θα αξίζει καποιος να αγοράσει αυτό ή το i phone 5??? εγω πάντως θα περιμένω να βγεί το 5 για να το πάρω.

Mike

Παιδιά το video με τα games ανεβαίνει;;;;

Xρήστος

πολύ ωραίο κινητό, το αγαπημένο μου αυτή τη στιγμή μαζί με το LG Optimus 3D

fred

ενδιαφερον πρεπει να ειναι,εινα μια κατηγορια μονο του.αλλα προσωπικα εγω δεν θα το αγοραζα!

stan

δεν το βρισκω χρισιμο για εναν απλο αν8ροπο πιο πολυ κανας καμενοσ με τα παιχνιδια να το παρει

Λαζαρος

Φιλοι μου,επειδη το εχω αγορασει το κινητο να σας πω τα εξης. Καλη οθονη οχι σαν τις amoled η σαν την οθονη του desire s αλλα καλη.Η μπαταρια του πολυ καλη ,κατι που με παραξενεψε αφου με την ιδια χρηση,χωρις παιχνιδια ,κραταει οσο του nexus s super amoled που περασε απο τα χερια μου και σχεδον οση του galaxy s που εχω.οταν παιζεις παιχνιδια κραταει αναλογα με την διαρκεια παιχνοδιου αλλα ειναι παντως πολυ καλη.οσον αφορα την καμερα την φωτογραφικη ειναι για κινητο πολυ καλη ,καλυτερη και απο του htc desire hd που ειναι μεν 8 mp αλλα ειναι κατα την γνωμη μου μπαζο,αυτα τα γραφω εχοντας ενα φεγγαρι περασει απο τα χερια μου το desire hd δηλ. Απο προσωπικη μου εμπειρια. Τελος να σας ενημερωσω ορι το βρισκεις σε τιμες 480 -490 εαν το ψαξεις στο skroutz.εγω οταν το πηρα ,το πηρα απο το μαγαζι πουλακι κινητο.gr το λεω ετσι στα ελληνικα αφου δεν γουσταρω να κανω διαφημιση σε καποιο μαγαζι,ειχε 520. Δεν ειναι αναγκη να το παρετε 90 ή 100 ευρω ακριβοτερα.στα 450 η τιμη θα ηταν λογικοτερη αλλα παντως συμφωνω με τον Κωστα τον Βλαχακη,οτι το θεμα ειναι το πληκτρολογιο που εχειτο τοποθετει σε μια κατηγορια απο… Συνέχεια »

Petros xalkida

Κατατοπιστικότατος ο Λάζαρος….Ωραίος!

argiriscuderias

μονο αν μου το χαριζαν και αυτοματος θα πηγαινε techblog αγγελιες.

enigma

Η υπέρτατη επιλογή για τον Έλληνα φαντάρο. Θυμάμαι που έλεγα σε φίλο αν θα μπεις πάρε είτε ένα κινητό αφής που να μπαίνεις νετ κοκ ή θα πάρεις ένα psp για να σκοτώνεις την ώρα σου. Πραγματικά τα psp ξεπουλάνε στον ελ.στρατό :p

georgekab

Ωραίο είναι αλλά εγώ νομίζω ότι είναι τσάμπα λεφτά επειδή αν θέλει κάποιος playstasion portable είναι καλύτερα να πάρει ένα psp γιατί και πιο φθηνά θα του έρθει και θα έχει καλύτερη απόδοση γιατί το psp είναι ειδικά και μόνο για games!

Σπύρος

Ρε παιδιά… Αξίζει το κινητό; Τι είδους παιχνίδια παίζει; Κάνα προ, κάνα Tekken θα παίζει;
Κατά τα άλλα τα xperia νομίζω ότι είναι καλά κινητά!
Όποιος νομίζει ότι δεν αξίζει το κινητό τι προτείνει;

george

παιδια το κινητο ειναι μοναδικο!!!

johnyforever

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό για τα γενέθλια μου και είμαι ανάμεσα στο xperia play και στο xperia neo, ακριβότερο εννοείται πως είναι το play αλλά έχω ένα psp και θέλω να έχω συγχρόνως και ένα καινούργιο psp, μπορείτε να μου πείτε πιο από τα δύο είναι καλύτερο να αγοράσω???

nikos

ειναι το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει

sokratis

παιδια θελω μια γρηγορη απαντηση σας παρακαλω με εχει φαει η αγωνια….πηρα το το πλαι το ανοιγω βαζω την μπαταρια και ολα παταω να ανοιξει και δν ανοιγει τι να κανω?

sokratis

ποσο δηλαδη περιπου?

sokratis

και μετα να το πατισω απο πανω ετσι?

sokratis

χαχαχαχα..οκ …ευχαριστω και μακαρι να ειναι οκ το κινητο…τρεμουν τα ποδια μ..

xristos

παίδες πιο τηλ να αγοράσω το xperia play η το xperia ray??? θέλω help

xristos

τα έχω δει και τα δύο αλλά και τα δύο μου άρεσαν πολλυ και δν ξέρω τώρα πιο να πάρω και ασχολούμαι μαι games,εσύ στη δικιά μου periptwsh πιο θα επερνες ??

Akhs7

Παιδια γινεται να αγωρασω παιχνιδια και με paysafe ?? και τη γνωμη εχεται αναμεσα σε xperia play vs.xperia neo v.?

Dimitris

Μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε αν γινεται ακομα να κατεβασω τα 4 παιχνιδια της ΕΑ δωρεαν γιατι διαβασα οτι ηταν μεχρι 15 Ιανουαριου!!!???

νικος

Ειναι αλιθια οτι το xreria play δεν εχει wi-fi διοτι στην προσφορα που εβγαλε τωρα ο κοτσοβολος διχνει οτι δεν υραχει η ειναι απλα τυπογραφικο λαθος.https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099906.Δειτε χαρακτηριστικα

Μαρια

Θα ηθελα να αγορασω ενα κινητο το οποιο να ειναι smartphone, να εχει mp3 player, αναπαραγωγη video, bluetooth, αν γινετε να ειναι sony, λειτουργικο android, συνδεση με η/υ , wifi, καρτα μνημης micro sd, ανοιχτη ακροαση, email, ημερολογιο.
Ξερω οτι ζηταω πολλα, αλλα ψαχνω απεγνωσμενα για καινουργιο κινητο!

Βασιλης

Για 200 ευρω(που κανει τωρα)ειναι πολυ mαματο!Αν ηταν πιο ακριβο(γυρω στα 500)δεν θα το επαιρνα!

Πόσες Ώρες Αντέχει Ή Μπαταρία;

mike

Xperia mini pro ή xperia play;;;

Δημήτρης Ιωάννου

Παιδιά ποιά ΡΟΜ φοράει το ελληνικό xperia play σας ? πείτε μου αριθμό, γράμματα αυτής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.