Sony Xperia Tablet S πρώτη επαφή hands-on [IFA 2012]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στο Βερολίνο και παρακολουθούμε την έκθεση IFA 2012. Η νέα σειρά Xperia της Sony Mobile δεν περιλαμβάνει μόνο τα smartphones Xperia T, Xperia V και Xperia J αλλά και το πρώτο Xperia tablet το S. Sony Xperia Tablet S λοιπόν με οθόνη 9.4 ίντσες και τετραπύρηνο επεξεργαστή. Δείτε το βίντεο.

, Sony Xperia Tablet S πρώτη επαφή hands-on [IFA 2012]

, Sony Xperia Tablet S πρώτη επαφή hands-on [IFA 2012]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης Λ.

Κώστα, που κυκλοφορεί τώρα αυτό..?

Πανος.Λαστ

full hd video τραβαει η καμερα ενα φλασακι θα τους χαλαγε? σαν αμαξι με 900 αλογα διχως ροδες :p αλλα κατα τα αλλα κλασσικα ο σχεδιασμος ξεφευγει απο ομορφια!

Giorgos

Πανο εαν αναφερεσαι σε υποστηριξη full usb port συμφωνω…. Ειναι μεγαλο λαθος να πλασαρουν τα ταμπλετ ως υπολογιστες και να μην βαζουν την εν λογω θυρα… Ξερω υπαρχουν και συμβατικες λυσεις αλλα χανεται το νοημα της ευκολιας και της φορητοτητας… Epic fail… για αυτο και δε μπορω να παρω αλλα tablet μετα το acer a500…. Βολευει πολυ αυτη η θυρα στο να παιρνει αρχεια απο αλλους, να εχεις μαζι σο ταινιες να μεταφερεις τραγουδια κτλ κτλ….

Κωνσταντίνος

Επιτέλους μια συσκευή της SONY με τετραπύρηνο επεξεργαστή. Υπαρχουν ακόμα ελπίδες να κατασκευάσουν και τετραπύρηνο smartphone!!!

Demis

@Giorgos
δυο λόγοι που δεν το βάζουν (όπως και σε αρκετά πρόσφατα smartphones λείπει sd card)
1, θα ήταν ποιο χοντρό……..(για tablet μιλάω)
2, προωθούν με αίμα και ιδρώτα cloud…………………………

Demis

@Κωνσταντίνος δεν χρειάζονται 4 πύρινο έβγαλαν 2 πύρινο krait(s4) που σε επιδώσεις είναι σαν αρκετά τετραπυρινα (πχ καλύτερος από το tegra 3)

Πανος

Τιμη μαθαμε ?

Παναγιωτης

Τωρα που μαθαμε και την τιμη 429€ ποιος θα το πουλάει….????

Stelios

Nεο Acer iconia tab a210 quad core 1gb 10.1 display με 300 ευρουλακια και δωρεαν μεταφορικα απο Αμαζονιο και ξεμπερδεψες!!!!¨)

Παναγιώτης Λ.

@Stelios τι εννοείς από Αμαζόνιο….?

Stelios

Aτο γνωστο καταστημα στο ιντερνετ,απλα δε το γραφω μη θεωρηθει διαγημιση δεν ξερω αν επιτρεπεται,πρωτη φορα γραφω εδω…..

Παναγιώτης

οκ….καλυτερα που δεν το εκανες…δεν ειμαι και σιγουρος αλλα δεν πρεπει να πειραζει αλλα καλου κακου ρωτα τον Κωστα….!Οσο για αυτο που λες με το καταστημα στο ιντερνετ δεν τα πολυεμπιστευομια ..προτιμω να δω αυτο που θα αγορασω απο κοντα…τελος πάντων …αν σε βολευει ετσι οκ….

Stelios

Eιναι το πιο γνωστο στο ιντερνετ και εχει συνονιμια με τον Αμαζονιο που ειπα πιο πριν,νομιζω πως ειναι απολυτως safe η αγορες απο εκει μιας και ειναι και δωρεαν η παραδοση,παντως για το συγκεκριμενο tablet στα 299 δεν ειναι καθολου κακη η τιμη ρου με αυτα που προσφερει!Αν ξερει κανεις περισσοτερα παρακαλω ας γραψει κατι.Ευχαριστω

spy

Η διαφορά των 30 ευρώ από Ιταλία, Γερμανία, κ.α. αποδίδεται στις ιδιαζουσες συνθήκες όπως η απάθεια των Ελλήνων καταναλωτών – θυμάτων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.