Sony Xperia Tablet S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia Tablet S με οθόνη αφής 9.4 ίντσες τεχνολογίας LCD με ανάλυση 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 στο 1.3GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD, δεύτερη μπροστινή κάμερα 1 Megapixel και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 ICS. Δείτε το βίντεο.

To Sony Xperia Tablet S 16GB Wi-Fi only κοστίζει 429 ευρώ ενώ το μοντέλο 16GB Wi-Fi & 3G κοστίζει 529 ευρώ.

Sony Xperia Tablet S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

, Sony Xperia Tablet S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Xperia Tablet S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Xperia Tablet S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Xperia Tablet S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Xperia Tablet S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Xperia Tablet S ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κυριάκος

Πολύ καλή παρουσίαση! Δυνατό το Sony!
Μου άρεσε η χρήση του iPad mini για σφυρί!!!

Demis

ωραία παρουσίαση και πάρα πολύ καλο ταμπλετακι στα 400 euro που το πουλάνε(στην Ελλάδα) πιστεύω αξίζει τα λεφτά του που το είδα και από κοντά με βόλεψε πάρα πολύ

dekos

Δυστηχως το android δεν σοβαρευτηκε…βλεπουμε πολλες φορες σπασιματα και ειδικα στο scrolling . Εγω πηρα το nexus10 και ακομα και αυτο που θεωρειται το ποιο δυνατο και καλο…εχει τα θεματακια του με τα κολληματα χωρις να το εχω υπερφορτωσει….αντε να δουμε ΠΟΤΕ θα βγει μια εκδοση 99.99% σταθερη…

Στέφανος

Ωραιο παπλωμα!!

PiXel

@dekos: αυτό φίλε δύσκολα θα το δεις, τουλάχιστον όχι με το υπάρχον hardware. Δεν είναι τόσο πρόβλημα του Android (πχ κακός προγραμματισμός), όσο του στησίματος του λειτουργικού και της φιλοσοφίας του. Μιλάμε για ένα καθαρά ανοιχτό και ελεύθερο (ως προς τα apps) λειτουργικό, όπου η κάθε εφαρμογή μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να τρέχει όσο θέλει, τουλάχιστον πολύ περισσότερο απ’ ό,τι στα ανταγωνιστικά iOS και Windows Phone. Τα δύο τελευταία άλλωστε, έχουν απίστευτο ρολάρισμα ακριβώς επειδή έχουν κλειστό και ελεγχόμενο σύστημα και καμία 3rd party εφαρμογή δε τρέχει στο background (ακόμα κι αυτές που τρέχουν, όταν γίνεται switch το λειτουργικό της παγώνει για να μην χάνονται πόροι), οπότε μπορεί να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία πάντα. Στο Android πάλι ξέρεις πως δε γίνεται αυτό και έτσι, για χάριν της λειτουργικότητας και της παραμετροποίησης, θυσιάζεται -στις περιπτώσεις που αναφέρεις- η συνολική εμπειρία.

Leyteris

Μπράβο Κώστα.
Να πω και εγώ ότι σήμερα έπιασα το tabletaki αυτο στα public και η αίσθηση που σου αφίνει είναι απίστευτη.Και τέλος μου φάνηκε πάρα μα πάρα πολύ ελαφρή παρόλου είναι 500+ grams

ΘΑΝΑΣΗΣ

Οπα και η φραπεδια ρε Κωστα !!

Demis

+1 @PiXel
android είναι κάτι σαν pc like λειτουργικό ενώ το windows phone και ios είναι καθαρά mobile λειτουργικά κλειστού τύπου με πολλούς περιορισμούς (όλων των ειδών)

για βάλε το android σε ένα χ86 atom διπλοπύρηνο και 2 gb ram……… θα δεις τι σημαίνει ένα πραγματικό λειτουργικό για mobile πλατφόρμα

sotos

@cvlachakis Μπορεί να μην είμαι fan των apple, θέλω όμως να είμαι αντικειμενινός ipad mini ή sony xperia s?

Artoo

Επειδή εκτιμώ πολύ τη Sony και τα Xperia, το έψαξα για να πάρω και το συγκεκριμένο tablet. Διάβασα, σε αρκετά sites, πως έχει πρόβλημα με το wifi (γενικότερα ως tablet, όχι κάποιες μεμονωμένες συσκευές ή παρτίδες), δεν είναι σταθερό, σε πετάει έξω, κτλ. Υπάρχουν κι αρκετά άρθρα γι’ αυτό το θέμα.
Και στο hands-on τού Κώστα είδα πως είχε τα προβληματάκια του σχετικά μ’ αυτό το θέμα (ξέρω, ίσως παντού να μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και να ‘ναι θέμα τύχης, αλλά αν είσαι υποψιασμένος σού κάθεται άσχημα).
Plus ότι το είδα το tablet από κοντά σε γνωστό πολυκατάστημα πριν λίγο καιρό, κι ενώ δίπλα του τα tablets άλλων εταιρειών έτρεχαν σφαίρα το ίντερνετ, εκείνο -ενώ έδειχνε συνδεδεμένο κανονικά- δεν φόρτωνε τίποτα.
Με κόλλησε πολύ απ’ το να το πάρω, μια και tablet xωρίς internet δεν έχει αξία -θα μού πεις, υπάρχει και 3g μοντέλο, αλλά αν είναι να μπαίνω στο internet χωρίς σπάσιμο νεύρων και κολλήματα μόνο έτσι, κλάφτα.

Demis

@Artoo θεμα driver είναι αυτό με το wifi στο xda το λύσανε με ενα patch σε rooted συσκευή και λογικά από sony έρχεται update (αν δεν ήρθε ήδη) δεν είναι hardware problem λύνεται και σε ένα μεγάλο βαθμό αν απενεργοποιήσεις το wifi sleep

Makis

Μια χαρά δουλεύει το WiFi με το update release 6a

Κώστα θυμάσαι το σεμεδάκι on tablet? 😛

Makis

Εγώ μπορώ να πω για το πρώτο μοντέλο (Tablet S και όχι Xperia S) το οποίο αγόρασα από την Ιαπωνία τον Απρίλιο στα 32 GB – wifi με 350 ευρώ, που δεν εισήχθη επίσημα στην Ελλάδα. Είναι μια χαρά, με πάρα πολύ δυνατό σήμα στο wi-fi, με SD memory slot (για μεταφορά αρχείων και όχι άμεσο διάβασμά τους) και mini-usb. Το μειονέκτημα του είναι ότι η φωτογραφική του είναι πάρα πολύ αργή και πολύ μέτριας ποιότητας, το video του, τα ίδια…Λαγκαρίσματα και κολλήματα στον μέσο όρο, όπως όλες οι συσκευές android…Δεν το μετάνιωσα και ούτε πρόκειται να το δώσω ή να το “πετάξω” σύντομα. Εξάλλου μόνο 350 ήτανε 🙂

Γιωργος Ε.

το techradar παντως το θαβει στο θεμα browsing. Πολυ αργο.
και στο βιντεο μια ωρα εκανε να φορτωσει το site.

Artoo

@Demis
Ναι, στα ίδια sites και κείμενα είδα και σχόλια χρηστών τού tablet S που είχαν πάρει το update για να λυθεί το πρόβλημα αλλά πάνω απ’ τους μισούς έλεγαν πως δεν είδαν διαφορά… τι να πω, μπορεί να έβγαλαν και κάποιο άλλο update από τότε, πάει λίγος καιρός.
Όπως και να ‘χει, φαίνεται πολύ ωραίο το tablet, η μόνη μου ένσταση/φόβος ήταν για το wifi… και το λαγκάρισμα του Android, ασφαλώς, αλλά αυτό το ‘χεις έτσι κι αλλιώς σε συσκευές που φορούν Android, παρέα με τα πολλά πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου λειτουργικού.

nikiforos

Ειμε απο κυπρο και το εχω αγορασι απο τις αρχες του οκτοβρι και ποτε δεν που εκανε προβλιμα ουτε στο διαδικτιο!!!

fotis9

Θελω να κανω μια ερωτηση πιο πιστευετε ειναι καλυτερο ταμπλετ το sony xperia tablet s η το ipad2 και πιο θα αγοραζατε? γιατι στην τιμη τους ιδια ειναι σχεδον και το ipad2 ειναι και πιο παλιο

Ελένη

Εγώ το αγόρασα εδώ και ενα μήνα. Δεν με ενθουσίασε η κάμερα. Κατα ταλλα πολυ γρήγορο, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο ιντερνετ. Εχει βέβαια κάποια κολλήματα που και που…υπήρχαν φορές που έκλεινε τελείως η συσκευή ένω έκανα πολλά πράγματα μαζί. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό κολλημα ή αν πρέπει να το κοιτάξω περισσότερο.Ποια είναι η γνώμη σου Κώστα?

fotis9

Για το sony tablet λετε ή για το ipad2?

kotsios1998

πηγαινε κατευθειαν για το SONY XPERIA TABLET S

Βασίλης

Tabλετάρα θα το πάρω σίγουρα!!!!!

Γιώργος

Επιτέλους βρέθηκε μία καλή χρήση για το ipad mini. Το κοπανάμε στις οθόνες για να δούμε αν είναι από γυαλί!

Γιώργος

Επειδή αγόρασα το συγκεκριμένο tablet θα σας πω τι να κάνετε για να δείτε αν δεν έχει κολλήσει καλά. Πάνω πάνω δεξιά πιέστε με τον αντίχειρα ελαφρά. Αν ακούσετε έναν ήχο ή την οθόνη να κάνει σαν να μην έχει κολλήσει καλά, τότε έχετε ένα από τα “ελαττωματικά” tablet όπως εγώ. Δεν είναι τίποτα, το φτιάχνει η Sony και τελειώνει η υπόθεση. Σε μένα έτυχε για άγνωστο λόγο να σκαλώνει καμιά φορά το ίντερνετ και όταν το πίεζα εκεί επανερχόταν το σήμα. Κατά τα άλλα το tablet είναι εξαιρετικό. Καμία σχέση με τα Asus που αγόρασα δυο και τα δυο έβγαλαν ένα άσπρο φως στις άκρες της οθόνης. Αξίζει τα λεφτά του.

Βενετία

429 euro και WiFi only?σα πολλά δεν ειναι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.