techblogTV: Bose L1 με τον Λευτέρη Χριστοφή και τη μπάντα του

, techblogTV: Bose L1 με τον Λευτέρη Χριστοφή και τη μπάντα τουΑπολαύστε τον κιθαρίστα Λευτέρη Χριστοφή και το πενταμελές του group σε ένα μοναδικό live performance με jazz και funky jazz ακούσματα. To event πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο στο GazArte και για τις ανάγκες του live χρησιμοποιήθηκαν 6 συστήματα Bose L1 Personalized Amplification Sytems. Δείτε το βίντεο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Gear Apple Bose Logitech

Η Apple σταματάει την πώληση προϊόντων Bose, Logitech και Sonos

Ήδη όλα τα προϊόντα έχουν εξαφανιστεί από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, ενισχύοντας τις φήμες περί AirPods Studio.

Reviews Bose featured Hands-on

BOSE Sleepbuds: Ασύρματα ακουστικά για καλύτερο ύπνο [hands-on review]

Έχουμε στα αυτιά μας και σας παρουσιάζουμε τα BOSE Sleepbuds τα μικροσκοπικά ασύρματα ακουστικά που αναπαράγουν ήχους για να σας χαλαρώσουν ώστε να απολάυσετε ένα πιο ήσυχο ύπνο.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]