techblogTV: Νέο ψηφιακό κανάλι DVB-T από την ΕΡΤ

, techblogTV: Νέο ψηφιακό κανάλι DVB-T από την ΕΡΤΈνα νέο ψηφιακό τηλεοπτικό κανάλι έρχεται να προστεθεί στην πλατφόρμα ERT Digital. Παρακολουθήστε ζωντανά και αποκλειστικά από το techblogTV τον κ. Μιχάλη Πορτοκάλη, Γενικό Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ να ανακοινώνει το νέο ειδησεογραφικό κανάλι στα πλαίσια του 9ου συνεδρίου Info-Com. Δείτε το βίντεο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Home Cinema ERT ERTFLIX

ERTFLIX: Μάθε πως να ενεργοποιήσεις τις νέες υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Μάθε πως να ενεργοποιήσεις τις νέες υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid και ακολούθησε τα βήματα του βίντεο που αντιστοιχεί στον κατασκευαστής της τηλεόρασής σου.

Home Cinema ERT ERTFLIX featured

ERTFLIX: Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid και πως να τις ενεργοποιήσεις για να δεις δωρεάν ταινίες και σειρές.

Home Cinema ERT ERTFLIX Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

ERTFLIX: Η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ εμπλουτίζεται με δωρεάν ταινίες και σειρές

Η ΕΡΤ προσφέρει από σήμερα εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος.