Το site τεχνολογίας με τους περισσότερους video subscribers στην Ελλάδα

Σημερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το Techblog. Με την αγάπη και την υποστήριξή σας το κανάλι μας στο YouTube ξεπέρασε τους 5.001 subscribers! Μέσα σε 5 χρόνια έχουμε ανεβάσει 582 hands-on video με smartphones, tablets και συσκευές τεχνολογίας τα οποία έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 10,3 εκ. views. Μέσος όρος ανά hands-on video, 175.000 views!

Κάνε και εσύ subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για να βλέπεις πρώτος όλα τα βίντεο τη στιγμή που τα ανεβάζουμε! www.youtube.com/techblogGR

Εδώ και 5 χρόνια με το Techblog αλλά και από την αρχή το 1999 που ξεκίνησα να γράφω σε περιοδικά τεχνολογίας όπως στο Ήχος-Εικόνα και την εφημερίδα Ναυτεμπορική κάνω αυτό που αγαπάω, δοκιμάζω και ασχολούμαι με ότι νέο κυκλοφορεί στην αγορά τεχνολογίας και αισθάνομαι πολύ τυχερός για αυτό. Θα συνεχίσω δυνατά με την αγάπη και την υποστήριξή σας.

Είστε όλοι Rock Stars! Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει!

, Το site τεχνολογίας με τους περισσότερους video subscribers στην Ελλάδα

Astral Projection – Anything Is Possible

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Βλαχάκη, ακούμε και Goa Trance? 🙂

vagosnet

Οπα!!!Ακους psy κωστα??

sdaoulas

Κωστα θα μιλησω προσωπικα για μενα πως εμαθα και ανακαλυψα το υπεροχο techblog.gr
Περυσι τον Μαρτιο 2011 ηθελα να αγορασω κινητο android. Δεν ειχα ιδεα περι αυτου και ετσι ψαχνοντας στο youtube για βιντεο και αναλυσεις και κοντρες μεταξυ κινητων, τσουφ σκαει μυτη στην οθονη ενα hands-on στα ελληνικα απο σενα. Ε μετα ηταν θεμα λιγων δευτερολεπτων να γινω μελος στο techblog και να το επισκεφτομαι το καθημερινα πανω απο 4 φορες.

Συνεχισε ετσι Κωστα, δε πιστευω να υπαρχει αυτη τη στιγμη αλλο site με τοσο πολλη πληροφορια για κινητα τηλεφωνα.

marinos

το techblog το ανακαλυψα οταν εψαχνα στο youtube για χαντς ον μεχρι που βρηκα τα δικα σου κωστα .μετα ανακαλυψα οτι είχες και κανονικό σαιτ και απο τοτε καθημερινά διαβαζω ΤΕCHBLOG.GR και είμαι μολις 15 χρονων

Ben

Με το καλό και η πρώτη χιλιάδα followers στο Google+ page του Techblog.gr!!!
https://plus.google.com/102481457676343331678

billgreece

και αυτό γιατί δεν είσαι κολλημένος με μία εταιρεία ώστε να λές καλά λόγια μόνο για τα δικά της προϊόντα και να θάβεις τα υπόλοιπα, ενημερώνεις και δεν κρίνεις. Για εμένα αυτό έχει σημασία, να ενημερώνεις και ο κάθε ένας να κρίνει με βάση τα δικά του κριτήρια αν του αρέσει ή όχι και όχι προκατειλημμένος απο αυτόν που γράφει το άρθρο.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.

Υ.Γ. σταμάτησα να ενημερώνομαι απο άλλα παρόμοια blogs για τον λόγο ότι έκανα ακριβώς αυτό το λάθος και με νευρίαζε να βλέπω να καθοδηγούνται οι αναγνώστες τους.

Χρίστος

απο πρίν σχεδόν ένα χρόνο που ανακάλυψα το techblog το επισκεύτομαι περισσότερο απο 10 φορές την μέρα !Κώστα, συνέχισε την καλή δουλειά ;p

Kospankavv

Εγώ έμαθα το techblog όταν πέρυσι τέτοιο καιρό στο YouTube έψαχνα βίντεο για iPhone 4 unboxing από τότε πάνω από 3 φορές τη μέρα μπαίνω στο site techblog

md03582

Κώστα πάντα επιτυχίες!! Σου εύχομαι ολόψυχα οτι καλύτερο!!

πανος

Εγω ανακαλυψα το Techblog το καλοκαιρι του 2009 οταν εψαχνα το sony ericsson w995 και οταν βρηκα το hands on σου εψαξα και βρηκα και το σαιτ και απο τοτε καθε μερα μπαινω σε μια απο τις αγαπημενες μου ιστοσελιδες..

Ζαφείρης

Και για να γιορτασεις αυτη την επιτυχια Κωστα θα κανεις ενα διαγωνισμο για ενα 808 pure view ε Κώστα? :ΡΡΡΡΡ

λεο7

φέτος ανακάλυψα το σάιτ αλλά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στις αγορές μου ότι και να πω είναι λίγο καταπληκτική δουλειά μπράβο!!εκπομπή στην τηλεόραση το επόμενο βήμα????

Tony Cool

Κωστα συγχαρητηρια,παντα τετοια!
@λεο7 Φιλε μου αυτο το βημα κατα καποιο τροπο εχει ηδη γινει αλλα δυστυχως δε συνεχιστηκε.Πολυ κριμα.

φιλιππος

Οποιος αγαπαει τη Δουλεια του φαινεται..μπραβο σου κωστη ευχομαι οτι καλυτερο!

michalis_mclaren

Transistance,shiva space technology,save the robots,star wars πανε καμια 10 και χρονια που βαραγανε ασύστολα. Techblog το χαζευα καιρο αλλα πιο φανατικα μετα το hands on του samsung galaxy s. Παντα επιτυχιες και επιτελους να μπορεσω να ερθω στα ταβερνακια συναντησεων γιατι καθε φορα κατι μου τυχαίνει και δεν μπορω η λειπω μακρια.

REDODIN7

Κωστα μπραβο σου το αξιζεις και με το παραπανω αλλα θα ηθελα καλοπροερετα να πω στους επισκεπτες που σχολιαζουν μην τα ισοπεδονουμε ολα υπαρχουν και αλλη που εχουν ειδηκοτητα στα κινητα και πολυ μεγαλυτερη οπως ας πουμε το myphone.

λεο7

@Tony Cool , cVlachakis παιδιά την έβλεπα και ήταν αξιόλογη εκπομπή συνήθως τα βράδια στην επανάληψη!!!!για κάτι άλλο στο μέλλον γιατί μετά το escape δεν υπάρχει καμία άλλη εκπομπή με τεχνολογία.

iceman(the original)

και εγω το site το ανακαλυψα μεσω της εκπομπης escape οπου συμετειχε ο κωστας! μακαρι να συνεχιστει καποια στιγμη και ευχομαι ειδικα στο κωστα να εχει μια δικια του εκπομπη τεχνολογιας με θεματα σαν αυτα του techblog!

anast

κωστα μπράβο πραγματικά το αξίζεις. Εγώ σε έβλεπα στο escape και μετά έμαθα το site σου από έναν φίλο που μου είπε μπες techblog.gr το έχει ο κωστας που βλέπαμε στο escape και πραγματικά είμαι fun του techblog ΜΠΡΆΒΟ ΚΏΣΤΑ!

someone

Goa trance, MADE IN Israel!!

georgekab

Techblog.gr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3

Gregory

Α ρε Κωστα μεγαλη ιστορια! καταλαθος στο youtube Mαιο 2011 εψαχνα greek hands on και επεσα σε εσενα μετα ειδα το techblog.gr. Το θεμα ειναι πως το καλοκαιρι σε βλεπω στο EscTV και λεω οτι αυτουνου την φωνη καπου την ξερω! Και ψαχνω μετα και καταλαβα ποιος εισαι και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Τελειο ειναι το techblog.gr

giorgos

φιλαρακι σε παρακολουθω κοντα στα 2 χρονια μιας κ καθημερινος επισκεπτης του site,εισαι ο top της τεχνολογιας μπραβο σου συνεχισε ετσι το site σου ειναι εκπληκτικο κ εσυ απο οτι φαινεσαι ενα πολυ καλο κ συνετο παιδι.Αυτο μου δωσες να καταλαβω απο το escape που σε ειδα.Να εισαι καλα φιλε μου.

victor

εγω νομιζω πως ειμαι ο μικροτερος σου αναγνωστης αφου αρχισα να παρακολουθω τεκμπλογκ καταλαθος οταν σερφαρα στο γκουγκλ για διαφορα κινητα επειδη απο πολυ μικρος ειχα κολημα με την τεχνολογια και το τεκμπλογκ ηταν η μεγαλυτερη και γλυκια εξαρτηση μου οταν πρωτο αρχισες και ημουν 10 χρονων τωρα ειμαι 13 ελπιζω να συνεχισεισ και μεχρι τα 70 μου χρονια και πανω και να φτασεις τουσ περισσοτερους subscribers απο ολα τα μπολκ και τα σαιτ στην ελλαδα και οπου πιο ψηλα γινεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]

Reviews Android Android Tablets featuredtv

LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, […]

Games games PlayStation 4 PS4

PlayStation 4 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το PlayStation 4 (PS4). 7 χρόνια μετά το πρώτο PS3 η νέα next-gen κονσόλα έρχεται 10 φορές πιο ισχυρή από τον προκάτοχό της με οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD και custom GPU, μνήμη RAM GDDR5 8GB και πλήρως ανανεωμένο χειριστήριο DualShock 4 με touchpad. Με Blu-ray drive και 500GB σκληρό, […]