Turbo-X Hive Android tablet unboxing

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το πρώτο Turbo-X Hive το πρώτο branded Android tablet των καταστημάτων Πλαίσιο. Το Hive έρχεται με οθόνη αφής 10.1 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2, μνήμη RAM 1GB και λειτουργικό σύστημα Android Honeycomb 3.2. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει το hands-on video του Turbo-X Hive από το TechblogTV. Δείτε το unbox.

Το Turbo-X Hive θα το βρείτε στα καταστήματα Πλαίσιο με τιμή 449 ευρώ.

Turbo-X Hive
Λειτουργικό σύστημα: Android 3.2 Honeycomb
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2 Dual-core 1GHz
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 10.1 ίντσες, 1280×800 pixels, LCD Wide View, capacitive, multi-touch, Gorilla Glass
Κάμερα: 5 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, micro HDMI
Μπαταρία: πάνω από 8 ώρες βίντεο
Διαστάσεις: 264×176.4×13.8 χλστ.
Βάρος: 820 γρ.

, Turbo-X Hive Android tablet unboxing

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris7

δεν ακουσα κανενα σχολιο για την δερματινη.δεν ειναι και πολυ ωραιο στην αισθηση ε? αν και οπτικα φενεται πολυ ομορφο

tkvkp

Περιμενω με αγωνια να μας δειξεις εαν εχει ελληνικο πληκτρολογιο “out of the box” οχι πως ενδιαφερομαι για ταμπλετα αλλα για να δω ποσο “epic fail” μπορει να γινει…
Με μια πρωτη ματια,μου φαινεται πως εχει καλη αποκριση η οθονη αφης,το contrast δε απογοητευτικο.
Εις αναμονη λοιπον του Hand-on αν και Κωστα,ψηνοσουν ασχημα να το κανεις μαζι με το unbox…

parlas

Κώστα,

Ακόμα και σε κουτάκι με τσίχλες να κάνεις unboxing είσαι θεός.

Thumbs UP για το μαγικό κοπτίρι.

Κάνε πιό συχνά unboxing και “keep up the good work”.

sotiris

καλησπερα και απο μενα…το ειδα δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο το κατεβαζεις οπως επισης και τους χαρτες για gps…αυτα τα ολιγα…παντως πολυ καλο φαινεται το ειδα στο πλαισιο λαρισας..επισης δεν μπορεις να παρεις τηλεφωνο ειναι καθαρα για ιντερνετ

sotiris

τωρα οσο αφορα το δερμα εαν ειστε αλλεργικοι μην το αγοραζετε.κοιταμε το δεντρο και δεν κοιταμε το δασος :)))))))))))

Αλεξόπουλος Τρύφωνας

Κώστα ,δεν υπάρχει android honeycomb tablet που να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο εκτός από το transformer(και αυτό με εφαρμογή της Asus.
Υπάρχει μια εφαρμογή την οποία την έχω βάλει και εγώ στο Iconia και έχει και ελληνικά :Σου έστειλα link στο techblog mail!!

Antonis

Δεν μου πολυαρεσε, οσω για σενα Κωστα μια χαρα.

Andreas

Που είναι το ελληνικό πληκτρολόγιο? Εκτός αν γράφουμε πλέον μόνο αγγλικά..

sokel

πανακριβο σε αυτα τα λεφτα παιρνεις και επονυμο οχι noname(Turbox) κινεζικο
και σε honeycomb που αμφιβαλω αν θα παρει Ice Cream Sandwitch πιστευω οτι η τιμη του θα επρεπε να ειναι λογο του 3g και μονο 250ευροπουλα

Panagiotis

Αυτό το μαγικό κοπίδι έχει καβαλίσει καλάμι μου φαίνετε. Δεν του φτάνει να είναι παρών στα βίντεο θέλει να είναι και πρώτη μούρι στις φωτογραφίες. Χαχαχαχα.

Alex

Αγόρασα μια φορά laptop turbo-x,ποτέ ξανά..πόσο μάλλον στα 450 ευρώ!

Solon

Πολύ βαρύ και ακριβό. Καλή η προσπάθεια αλλά δεν αρκεί. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό έβγαλε αυτές τις προδιαγραφές και αυτή την τιμή ο σχεδιαστής που το ανέλαβε. Πραγματικά λυπάμαι που το “Πλαίσιο” έχασε αυτή την ευκαιρία γιατί με 450 ευρώ σε περίοδο κρίσης δεν πρόκειτε να περπατήσει.
Όσο για το ελληνικό πληκρολόγιο έλεος ρε παιδιά! Υπάρχουν ένα σωρό λύσεις στο Android Market που δουλεύουν άψογα στα Honeycomb tablets. Αν και σίγουρα αποτελεί σοβαρή παράλειψη από ελληνική εταιρεία η μη ενσωμάτωση κάποιου ελληνικού πληκτρολογίου στο συγκεκριμένο προϊόν.

stamatisp

καλά ρε Κώστα 2 hands-on σε 1 μέρα! και τι hands-on. το samsung galaxy nοte και το turbo-x hive android tablet. Είσαι φοβερός!

stelakos

Κώστας:ζουλουυυ..ναι εντάξει κλαίω κλαίω Κωσταντή ωραίος

Τσαμπίνο

Δηλαδη ρε Κωστα κάνει τηλεφωνικές κλησεις??

alexpen

Τραγικη η τιμη του για unbranded ( γιατι περι τουτου προκειται) tablet.

Μάριος

Και εμένα τσιμπημένη μου φαίνεται η τιμή του. Συμπαθητικό μεν, αλλά θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 100€ φτηνότερο για να το σκεφτώ.

dimitris

Όταν κάποιος μπορεί να πάρει xoom 3g 32gb με λιγότερα λεφτά γιατί να πάρει κάποιος αυτό?
Λέω εγώ τώρα….

petros nikolopoulos

Δεν μου αρεσε καθόλου….και απο ποιότητα φαινεται πολυ κατωτερο τον περιστάσεων!Με αυτα τα λεφτα παίρνεις το transformer και εισαι άρχοντας!!!

Ισίδωρος

Ρε Κώστα, κάνε unboxings live, μέσω Ustream. Πολύ πιο ωραία θα ήταν. Θα σου λέγαμε και τι να ψάξεις… Τουλάχιστον hands-on κάποιο βραδάκι αν δεν έχεις χρόνο. 🙂 Θα ‘χει φάση!

Γιώργος

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ GREEKLISH
XAXA

tkvkp

Βρισκεις μετ/νο Asus tranformer με το docking station σε αριστη κατασταση στα 350 ευρω…

zaxarias

Ρε Κωστα σιγουρα παιρνει sim; Στο site του πλαισιου δε λεει κατι τετοιο…

geoper2

Ωραίο αλλά και εμένα το δέρμα με χαλάει… νομίζω θα μπορρούσε να είναι κάποιο άλλο υλικό. Αλλά για πρώτο Turbo-x android tablet είναι αρκετά καλό.

Νιάνιος Ρωμανός

Με Firmware updates τι θα γίνεται; Θα βγάζει το Plaisio ή ο κατασκευαστής ή στην χειρότερη περίπτωση αν βρεθεί κανα τρελό bug δεν θα βγει αναβάθμιση;

vaiol

kalημερα σε ολους γενικα σαν ταμπλετ ειναι πολυ καλο.αρκετα γρηγορο αξιοπιστο δεν κολαει τα γραφικα ειναι πολυ καλα ακομα κ στην 42 τβ που συνδεεται καμμια διαφορα η αποκριση!κ το δερμα απο πισω δενει πολυ καλα με το ολο σκηνικο αδικειται στις φωτο!!!!το μειον ειναι οτι η υποδοχη για την καρτα σιμ δεν δουλευει οτι σιμ κ να βαλεις κ δε ρουταρεται για να κανεις κατι παραπανω,βεβαια οι γνωσεις μου στο αντροιντ ειναι μηδαμινες αλλα σε φορουμ που εχω ρωτησει δε εχει βρεθει λυση μεχρι στιγμης.το μειον ειναι με την καρτα σιμ κ το ρουτ.ολα τα αλλα ειναι αρκετα καλα το πληκτρολογιο που ειδα να ρωτατε πιο πανω κατεβαζεις ενα πακετο γλωσσας απο το μαρκετ φρεε κ ειναι κομπλε ελληνικο κ πολυ γρηγορο.μαλιστα εχει κ φωνητικη εγραφη να του πεις περιοχη η σαιτ κ να παει αυτοματα αλλα ειναι στα αγγλικα κ γινεται μπερδεμα.εδω δε εχω καταφερει να βρω ελληνικο πακ.γενικα τα λεφτα του τα αξιζει κ απο οτι ειδα τωρα επεσε κιολας κ αλλο!!!!

Johnny

Γειά σας παιδιά, μετά από πολύ καιρό ζωντανεύω τη συζητηση καθώς έχω ήδη ένα 6μηνο το συγκεκριμένο tablet και το έχω δοκιμάσει με όλους τους τρόπους.
Καταρχήν έχω καταφέρει και το έχω rootάρει. Με αυτό τον τρόπο ξεκλείδωσα την εξωτερική SD στην οποία το tablet είχε μόνο δικαίωμα read (εγγραφή γινόταν μόνο μέσω pc). Έτσι το tablet με τη βοήθεια συγκεκριμένων file managers με δικαίωμα root μπορεί και γράφει.
Το module της SIM δε δείχνει να λειτουργεί, είναι μόνο για να πιάνει χώρο (αν λειτουργούσε θα άξιζε όντως τόσα πολλά λεφτά). Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω USB stick, ακόμα και μετά το root δε δείχνει να κάνει mount ενώ στο unmount κολλάει (freeze) και θέλει reset.Τέλος δεν ξέρω για updates καθώς το Πλαίσιο δεν το βλέπω να ασχολείται μήνυμα που παίρνω στο firmware update είναι failed to connect.
Για τους USB drivers και για κανενα update θα ψαξω στο https://www.pegatroncorp.com/ και αν βρω κατι θα ενημερώσω…

Κωστας

Επειδη τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να αγορασω το turbo-x tablet hive θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις

Εχω ακουσει πως αν χρησιμοποιησω ενα adapter σε ενα usb stick δεν μου το διαβαζει, αληθευει αυτο???

Αν ναι γινεται να το διορθωσω καπως???

ειμαι σε αναγκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.