Vodafone 845 με Android 2.1 βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone 845 με λειτουργικό σύστημα Android 2.1, οθόνη αφής 2,8 ιντσών και τις υπηρεσίες Vodafone 360. Αναμένεται στη χώρα μας το επόμενο διάστημα με τιμή που υπολογίζουμε ότι δεν θα ξεπερνάει τα 100-120 ευρώ. Πραγματικά χάρισμα! Δείτε το βίντεο.

update 19/10/2010: Ανακοινώθηκε η τιμή του: 109 ευρώ.

, Vodafone 845 με Android 2.1 βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Στο βίντεο δείχνεις ότι η οθόνη ΔΕΝ είναι πολλαπλής αφής. Το λες κιόλας. Στο άρθρο όμως λες ότι είναι!

Η οθόνη του είναι χωρητικού τύπου (capacitive); Δεν νομίζω.

isidorosr20595

Η οθόνη του δεν είναι χωρητικού τύπου (capacitive), ε; (Αποκλείεται να είναι, με 100 € μόνο)

Harris

Νομίζω ότι τέτοιου τύπου συσκευές ήθελε να αποφύγει η Google όταν κινούσε το δάχτυλο στους κατασκευαστές με Nexus One. Αυτές οι συσκευές είναι μία απογοητευτική εμπειρία για τον Χρήστη και μόνο κακό μπορούν να κάνουν στον πάροχο.Μπορούν βέβαια να λειτουργήσουν σαν «σπρώξιμο» προς το iPhone αλλά στο ενδιάμεσο η απογοήτευση του καταναλωτή προσμετράται και στον παροχο

pavlos

τι κάμερα έχει?

Nikos

Διαφωνω με τον Harris.
Το κινητο πραγματικα ειναι σφερατο και αναδικνυει το τι μπορει να κανει το Android ακομη και με τοσο μειωμενο budget και εξοπλισμο. Το εχω στα χερια μου αυτη την στιγμη!
Δεν κινουνται τα παντα γυρω απο το iphone και κατασκευαστρια huaway δεν νομιζω να σκεφτονταν το μηλο σαν αντιπαλο.
Απο εκει που θα εδινα περιπου 100 ευρω για να παρω ενα κινητακι που το πολυ θα εχει bluetooth πηρα ενα smartphone που εχει και wifi και gps.
Eιναι πραγματικα απιστευτη η τιμη παιδια!!
Για να μην αναφερω οτι θα ειναι και αναβαθμησιμο σε 2,2 που κανει τα παντα να τρεχουν τουλαχιστον 4 φορες πιο γρηγορα.
Και εξαλλου Harris, μπορει να μην εχουν ολοι τα χρηματα για nexus-desire-iphone και τετοια αλλα να χρειαζεται ενα smatphone, τι θα κανει θα παει να βγαλει κινητοδανειο;;;

ΑΝΤΕ, δωστε Android στο λαο!!!

Harris

Χαίρομαι που η εμπειρία σου είναι καλη, αλλά η εταιρεία που έφτιαξε το λογισμικό δεν μπορεί να κάνει λάθος 🙂 «Ριγμένα» χαρακτηριστικά σημαίνει διαφορετική εμπειρία την οποία δεν μπορείς να απολαύσεις-και αυτή τη ριγμένη θα μεταφέρεις και στους γύρω σου.

Τα κινητα αφής είμαι μία νέα εμπειρία, την οποία αν δεν την ζήσεις καλά από την αρχή θα εύχεσαι να μην είχες εγκαταλείψει ποτε το 5ετιας Νοκια που είχες.

Είμαι απόλυτα σύμφωνος μαζί σου. Δεν πρέπει να πάρουμε κινητοδανειο.Πρέπει να πέσουν οι τιμές που δεν θα γίνει αν πουλάνε τα low end σαν τρελά. Αν τους μείνουν στα ραφια θα πέσουν οι τιμές και θα είναι καλύτερα για όλους.

Nikos

Χαιρομαι που παρατησα ενα Nokia e51 και ενα 6110 nav.
Πιστεψε με οτι για 100 ευρω που εδωσα το κινητο κανει πραγματικα παρα μα παρα πολλα και προσφερει καλη εμπειρια, αν τωρα θες να παιξεις παιχνιδια σιγουρα δεν κανει για σενα.
Το λεω παλι, οποιος χρειαζεται gps και wifi σε υπερλογικοτατη τιμη, δεν υπαρχει καλυτερη λυση στα ραφια αυτη τη στιγμη.
Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι πωλησεις απο το (πχ) iphone και το desire γιατι παντα υπαρχουν χαϊβανια που δινουν 700 και ειναι παντα πολυ περισσοτερα απο αυτους που θα παρουν απλα ενα κινητο που εχει οτι χρειαζονται.
Εγω περιπου 700 ευρω πληρονομαι τον μηνα και χρειαζομαι οντως ενα gps τι να κανω??
Kαι σιγουρα θα πεσουν οι τιμες γιατι πολυ απλα θα εχουν βγαλει ενα πιο ακριβο προιον στην αγορα που θα κανει ακριβως τα ιδια + 2 αχρηστα πραγματα…

cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2010/09/500x_wanttoomanythingsneedless.jpg

giannis

Κώστα η τιμή που λές 100-120 είναι με ΦΠΑ ή όχι?ενδιαφέρεται ένας φίλος μου για κινητό μέχρι 150 ευρώ και αν δώ και το βιντεάκι που λές ότι θα κάνεις σε λίγες μέρες και με πείσει θα του το προτείνω

stelios gr

αυτο το κινητο το θεωρω απιστευτα καλη κινηση και για το android και για την εταιρια-παροχο και για την αγορα των smartphone γενικοτερα….κατ αρχας επειδη γινεται ενα πολυ καλο λειτουργικο, ακομη πιο προσιτο σε ΟΛΟΥΣ πλεον.. δευτερον γιατι θα δινει καλυτερες δυνατοτητες σε συσκευες, που μεχρι στιγμης δεν υπηρχαν σε κινητα αυτης της τιμης…κοινως καποιος που θελει να διαθεσει γυρω στα 100 ευρω για ενα κινητο, ξερει οτι αγοραζει κατι που κανει πανω κατω πολυ βασικα πραγματα…ε πλεον με το 840 θα κανει πολλα περισοτερα, και θα εχει στη διαθεση του πολυ περισσοτερες επιλογες αλλα και εφαρμογες! επισης τον “μυει” στα smartphones, χωρις να χρειαζεται ενα σκασμο λεφτα…και τελος, ισως αυτο το κινητο να γινει παραδειγμα και γι αλλες εταιριες και να δουμε ακομη πιο ενδιαφερων ανταγωνισμο (με
‘οφελος” στον καταναλωτη)…

Harris

Θα ήθελα πολύ να συμφωνήσω αλλά αυτός ο τρόπος σκέψης είναι που χαντακώνει τις εταιρίες σήμερα. Ο εξυπνάκιας Project/Product manager λέει ‘ Ακριβή συσκευή προσφέρω αλλά τα λεφτά μου τα τρώει ο Στιβ.Να δώσω φτηνή συσκευή στο λαό μπας και τα αρπάξω από τα δεδομένα που θα καταναλώσουν οι άμοιροι μέχρι να μάθουν όλες τις ρυθμίσεις (αν είναι σε θέση)’. Η αγορά έχει αποδείξει ότι αυτό το μοντέλο είναι αποτυχημένο.Ο πωλήσεις είναι κολλημένες, οι τιμές των υπηρεσιών πέφτουν και δεν γίνεται τίποτα. Την ώρα της κρίσης όμως στα στρογγυλά τραπέζια θυμούνται όλοι την Απ, αλλά όχι για το σωστο λόγο: ελέγχοντας υπηρεσίες και συσκευή προσφέρει μία αξιόπιστη εμπειρία, σταθερά βελτιουμενη.Δεν πήγε να βάλει το λειτουργικό της σε ξυπνητήρια για να είναι φτηνότερο. Αυτό είναι, αν θες παρτο. Αυτό σου λέει και η Γκουγκλ: έτσι θα έπρεπε να είναι, μην πάρεις κάτι λιγότερο γιατί δεν μπορεί να ξανά-βαπτιστει. Γουιντοουζ λες, είτε το βλέπεις στο Νετμπουκ, είτε στο σούπερ υπολογιστή. Σαν δεν ξέρεις όμως, η δεν είχες την ευκαιρία να το δεις, τότε θα κατηγορισεις το λογισμικό. Τότε είναι που χάνεις την εμπιστοσύνη σου, οι φίλοι σου απογοητεύονται και λες «την επόμενη φορά ίσως καταφέρω να πάρω το άλλο που είναι και… Συνέχεια »

xristos

an to paro kai valo mera cosmote sim ti 8a gini ?

nik

@ xristos : BOOOM

χριστινα οραηλογλου

θελω να μου δειξετε λειτουργια (ολες τις δυνατοτητες και απλες) (κατι σαν εγχειριδιο χρησης) του vodafone Joy 845

panos

Ρε συ Θελω να Το Αγορασω Αλλα Εχω Σιμ WHAT’S UP.Γινεται?

Κωστας

Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω κατι εχω ακουσει τοι αυτο το κινητο κανει 110 ευρω αν ομως το παρεις πρεπει να κανεις συνεχεια αναβαθμησεις του android και αυτο κοστιζει 7 αλλιος δεν μπορεις να μπεις στο ιντερνετ και γιαυτο το πουλανε και τοσο φθηνα ισχυει αυτο ?και καθε ποτε γινεται μια αναβαθμηση android? πολυ φιλικα αν μπορειται απαντηστε μου σε αυτην την ερωτηση αμα ειναι να παω να το παρω αν μπορειται απαντηστε οκ ευχαριστω

sakis

polu wraio to kinhtaki gia ta lefta tou…den vriskw pouthena mes to menou ta paixnidia. pou einai oeo…?epishs tou exw vali karta vodafone uparxei kana paketaki p sumferi gia internet kai plohghsh.? h na to kanw sundesh..”p den thelw”.parakalw apanthste opoios gnwrizei

ΜΙΧΑΗΛ

θελω να μου δειξετε λειτουργια (ολες τις δυνατοτητες και απλες) (κατι σαν εγχειριδιο χρησης) του vodafone Joy 845

giorgos

re paidia kserei kaneis ama mporw na allaksw prosopsi sto vodafone joy?

sumo

Γεια σας ξερει κανεισ που εχει αυτο το κινητο να μου πει για το wi-fi??? εννοω πιανει κανονικα το ιντερνετ χωρις να εχει συνδεση?????

eleni

το πήρα πριν λίγες μέρες…πραγματικά πολύ καλό και αρκετά γρήγορο. Είναι πραγματικά πολύ οικονομικό για τις δυνατότητες που εχει!

savvas

Το δικό μου δεν έχει το 360 update.Γιατί;

theano

μπορεις να τρεχεις ταυτοχρονα 3 εφαρμογες? δηλαδη μπαινουν στο background?

konstantina

ρε παιδια εχω παθει σοκ….ξεχασα τον κωδικο μοτιβου που ειχα βαλει στο κινητο μου κ τωρα δεν μπορω να το ξεκλειδωσω…….μηπως γνωριζει κανεισ κανεναν τροπο ν κατεβασω εστω καποιο προγραμμα να το ξεκλειδωσω? θελω μια οικονομικη λυση η αληθεια ειναι …….δεν θελω ν το παω στην vodafone γιατι το εχω δανιστει να κανω την δουλεια μου απο φιλη και αν της πω οτι το μπλοκαρα θα με γδαρει!!!σασ παρακαλω …..βοηθηστε μεεε!!!!!!! help!!!!!!!!!!!

ΜΑΙΡΗ

ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ…ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ Τ ΘΥΑΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΙΤΕ Μ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

dimitris

μπορουμε να κανουμε αναβαθμισει σε αλλη εκδοση android?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.