Funker W6.0 Pro 2: Με Windows 10 Μobile και οθόνη 6 ιντσών full HD

Μπορεί η ίδια η Microsoft να δηλώνει πως προς το παρόν υποχωρεί στα Windows 10 Mobile smartphones, όμως υπάρχουν τρίτοι κατασκευαστές που υποστηρίζουν την mobile πλατφόρμα της. Ένας από αυτούς είναι η ισπανική Funker που ανακοίνωσε το W5.5 Pro τον Φεβρουάριο.

Σήμερα έρχεται μια νέα συσκευή ονόματι Funker W6.0 Pro 2 που τρέχει Windows 10 Mobile και από τεχνικά χαρακτηριστικά φέρνει οθόνη 6 ιντσών full HD με επικάλυψη από Gorilla Glass 3, επεξεργαστή Snapdragon 617, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και μπαταρία 3900mAh.

Το Funker W6.0 Pro 2 ενσωματώνει κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, οι διαστάσεις του είναι 160×82.3×7.9 χλστ., ζυγίζει 176 γραμμάρια, έχει υποστήριξη για Continuum feature, αλλά και 4G LTE.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα. Η τιμή του Funker W5.5 Pro ήταν στα 239.90 ευρώ ενώ φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 1.2GHz, οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1270×720 pixels και μνήμη RAM 2GB.

funker w6.0 pro, Funker W6.0 Pro 2: Με Windows 10 Μobile και οθόνη 6 ιντσών full HD

funker w6.0 pro, Funker W6.0 Pro 2: Με Windows 10 Μobile και οθόνη 6 ιντσών full HD
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theodorosC5V

Αν δεν ασχοληθούν οι Κινέζοι με windows mobile, το λειτουργικό δεν έχει μέλλον.

Αλέξανδρος

Τελικά αυτό που έγραψα σε άλλο σχόλιο φαίνεται να είναι αληθινό. Υποχωρεί μεν η εταιρία, αλλά πίσω από τις πόρτες γίνονται άλλες συμφωνίες. Δεν είναι και πολύ γνωστή η εν λόγω εταιρία βέβαια αλλά είναι νοστιμότατο το κινητό. Θα προτιμούσα καλύτερη κάμερα βέβαια και όχι 13 μέγκαπίξελ και ελπίζω να παίρνει και κάρτα μνήμης και να μην μένει στάσιμο στα 32 γίγα. Επίσης ο φακός του δεν μαρέσει της κάμερας (επειδή έχω συνηθήσει τους στρογγυλούς αλλά σιγά) Ωραίο όμως σε γενικές γραμμές. Βασικό ότι έχει continuum και νομίζω ότι αν βγει σε μια τιμή προσυτή στο κοινό θα δει απήχηση αν και δεν νομίζω να είναι φθηνό λαμβάνοντας υπόψη τον προκάτοχο του.

stavag

Σύμφωνω απόλυτα ,ή κίνηση που θα φέρει τα πάνω κάτω είναι το μπασιμο στα windows των κινεζων.Εαν βρίσκει ο καταναλωτής premium τηλέφωνα σε τιμές χώμα θα υπάρξει σίγουρα ανταπόκριση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Windows 10 Mobile Windows 8.1

Χρήση Windows 10 Mobile smartphone το 2020; Καμία ελπίδα…

Η εμπειρία μας με μία εβδομάδα χρήσης smartphone με Windows 10 Mobile και οι περιπέτειες με ένα νεκρό OS.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Games Android Gear VR iOS

Minecraft: Τέλος υποστήριξης GearVR, Windows 10 Mobile και άλλων

Αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Realm σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα πρέπει να ζητήσετε refund μετά το τέλος της υποστήριξης.

Smartphones Windows 10 for Phones Windows 10 Mobile Windows 10 Mobile smartphones

Η Microsoft σταματάει την υποστήριξη των Windows 10 Mobile συσκευών τον Δεκέμβριο

Το 2017 η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών για τα Windows 10 Mobile. Ωστόσο, η εταιρεία συνέχισε να υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα με διάφορες ενημερώσεις ασφάλειας.