Windows Phone 7 βίντεο παρουσίαση στο LG GW910

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας το πρωτότυπο LG GW910 και σας παρουσιάζουμε τα Windows Phone 7. Πάρτε γεύση από από το αναμενόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft που επιθυμεί να κάνει το μεγάλο come back μιας και σήμερα κοιτάει την πλάτη του iOS 4 και του Android. Θα τα καταφέρει; Δείτε το βίντεο.

, Windows Phone 7 βίντεο παρουσίαση στο LG GW910

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Πολυ κακο αισθητικα και λιγο δυσκολο το κοβω σχετικα με τον ανταγωνισμο

panaras

καλο….αλλα δεν νομιζω να ”αντεξε” στον ανταγωνισμό…!!

Balantis7

Είναι διαφορετικό απο ότι έχουμε συνηθίσει. Η θα το λατρέψεις ή θα πατώσει….

sanshiro

Με μια πρωτη ματια δεν μου αρεσει καθολου

Alan

Παράξενο και λίγο δύσχρηστο μπορώ να πω, αλλά είναι πρωτότυπο ακόμα. Αν το αλλάξουν λίγο μέσα θα είναι ακόμα καλύτερο. Πάντως τρέχει πολύ καλά τα WP7, και ας λέγαν πως θα είναι βαριά…

Manos

Λειτουργικό φαίνετε αλλά από design είναι πολύ πίσω το λειτουργικό. Και χωρίς copy paste η microsoft το έχει καμένο από χέρι το παιχνίδι.

Aris

χαλια…..δεν μ’αρεσε καθολου.

Πετρος

μπορω να πω πως ειναι αισχρο…

GiZe

Είναι κάτι το διαφορετικό. Εντάξει εγώ θα του δινα μια ευκερία αλλά σαν android εν είναι κανένα

giannis

πιό απογοήτευση και απο ότι θα τα περίμενα.Ένα μαύρο χάλι!Μήπως τώρα που προλαβαίνουν το πάρουν απόφαση να μην τα βγάλουν στην αγορά?

chris

περίεργο…. Ακόμα είναι νωρίς για να εκφράσω άποψη.

Stratos

Πολύ παλιό στυλ στα εικονιδια και γενικά όλη η εμφάνιση.

Νίκος

Δεν μ’άρεσει…Και δυσχρηστο και άσχημο….Φοντο αρχικής μαυρη οθόνη και το μενού μπλε, πρασινο κ.ο.κ. Δεν μ’αρεσει καθολου…
Τα εφε μονο κανουν εντύπωση για εμένα αλλα το λειτουργικο θα πατώσει και θα καταστρεψει και τις εταιριες…
Τετραγωνακια μονοχρωμα στην σειρα αυτο ειναι η αρχικη τιποτα δεν θα αλλαξει το αρχικο θεμα ξερει κανεις αν γινετε να αλλαξεις το μαυρο φοντο απο πισω; (γιατι ετσι ισως γινει καλυτερο στην εμφανιση)

λευτερης

Απλα τραγικο πυστευω..ακομα και τα αρχαια πλεον symbian series 60 φαινονται καλητερα στο ματι.το μονο που βρισκω ωραιο ειναι τα εφε που αλλαζουν οι οθονες….ουτε multitasking ουτε copy-paste….που πας ρε microsoft ετσι οταν απεναντι σου υπαρχει android/ios?

Γιωργος

Εχει ακουσει κανεις τιποτα για το HTC HD3 (ή HD7) ?

chris

Δεν υποστηρίζει multitasking/copy-paste?

NickOS

μιλάμε δεν υπάρχει ούτε ένα θετικό σχόλιο, και μάλιστα απ όσους έχουν αρνητική άποψη μόνο ένας το έχει πιάσει στα χέρια του!
Εμενα που μου αρέσει το μαύρο φόντο με κάνετε να νιώθω άρρωστος η κάτι τέτοιο!
Το παιδί που κάνει το review δεν δείχνει να δυσκολεύεται στη λειτουργία του ,πως αιωρείται το συμπέρασμα ότι είναι δύσχρηστο ?
Γιατί πρέπει οι επιλογές μου να ειναι apple ή google για να διαβάσω κάτι θετικό γιατί συσκευή που με ενδιαφέρει?

>:>>

Θυμιζει ενα παλιο αραβικο κινητο που χρησιμοποιουσαν μονο με το ενα χερι-μονο το δεξι χερι-αλλα αμα χρειαζοταν να διαλεξω αναμεσα στα δυο αυτα κινητα θα διαλεγα το αραβικο.:DD

Kitilos

Αν και μουφα τουλάχιστον είναι κάτι προτοτυπο απο την m$…
Να μια φορα που δεν εκλεψε κάποια άλλη εταιρία…

Paraskevas

epitelous.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]

Reviews Android Android Tablets featuredtv

LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, […]