ZUK Z2: Οικονομικό με Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB

Έναν μήνα και κάτι από την επίσημη ανακοίνωση του ZUK Z2 Pro, σήμερα έρχεται το ZUK Z2 με μεταλλικό frame, Android 6.0 Marshmallow, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 και όλα αυτά με τιμή περίπου στα 245 ευρώ (CNY 1800).

Το ZUK Z2 έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels με 2.5D Curved glass, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (χωρίς δυνατότητα επέκτασης) και μπαταρία 3500mAh. Έχει υποστήριξη για Quick Charge 3.0 μέσω θύρας USB Type-C (80% σε 1 ώρα) ενώ υπάρχει και wireless charging pad, το οποίο όμως κοστίζει περίπου 40 ευρώ.

Έχει κάμερα 13 Megapixel με LED Flash, αισθητήρα ISOCELL, διάφραγμα φακού f/ 2.2, 5P lens, PDAF, CAF dual-mode focus, EIS, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, υποδοχή για δυο κάρτες SIM

Το ZUK Z2 θα γίνει διαθέσιμο από 7 Ιουνίου με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν από σήμερα από το ZUK.com.

zuk z2 official, ZUK Z2: Οικονομικό με Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB

zuk z2 official, ZUK Z2: Οικονομικό με Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB

zuk z2 official, ZUK Z2: Οικονομικό με Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB

zuk z2 official, ZUK Z2: Οικονομικό με Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB

zuk z2 official, ZUK Z2: Οικονομικό με Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB

zuk z2 official, ZUK Z2: Οικονομικό με Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

ανετα θα το ελεγες και ναυαρχιδα αν εξαιρεσουμε την αναλυση οθονης

Δημήτρης777

Τώρα πλάκα κάνουμε!!! απλά αλλού απ όλες τις απόψεις

thanoik

Εδω ακομα και το Nokia 920 εχει καλυτερη αναλυση απο πολλα τηλεφωνα

gregorysam

ωραιοο αλλα ξερει κανεις ποτε θα βγει το z2 pro ;; γτ το περιμενω πως και πωςς 😛

vasilist

Θα σπάει και αυτό σαν κλαδάκι όπως το xiaomi mi5?

vladimiros

Ο αλλος λεει αν εξαιρεσουμε την αναλυση οθονης,ανετα θα μπορουσε να ειναι Ναυαρχιδα,δηλαδη και το Ζ5 εχει 1080 οθονη,αρα δεν πρεπει να ειναι ναυαρχιδα… ειναι μετρημενα τα κινητα που εχουν καλυτερη οθονη απο το Ζ5…. αχ αχ μονο αυτα να μην λεγατε

Κωνσταντίνος

Μαγκες,μη τρελαθουμε.Η FULL HD ειναι οτι καλυτερο.Απο 2κ και πανω ,μονο για Vr,το οποιο ειναι και περιττο ,δεν μ εχει κερδισει ουτε στο ελαχιστο(δοκιμη 30 δευτερα και τελος).Εγω με το G4 λογω 4Κ ,η μιση μπαταρια καταναλωνεται εκει ενω θα μπορουσε με μια fullhd να τα πηγαινει εξαιρετικα!!

Γιαννης

Νομίζω ότι αν η ROM είναι προσεγμένη, θα ξεσκίσει. Με τα 3500mAh σε 5άρα FHD λογικά θα βγάζει κανα 3ήμερο άνετα 😀

micr0g

Τελικα ευρωπη δεν 8α ερ8ει με Cyanogenmod?
Το ψαχνω απ οταν ανακοινωθηκε αλλα δεν εχω βρει κατι.Αν ναι 8α ειναι στα σιγουρα η επομενη συσκευη μου,αν οχι αυτα τα κινεζικα OS wannabe iOS ειναι τραγικα.

Γιώργος

@kostas
Από κάπου έπρεπε να κόψουν για να πέσει η τιμή , γι’ αυτό έβαλαν οθόνη τεχνολογίας του 2013.

mixtri

@micr0g, yes. CM 13.

Ιωάννης jb

@Γιώργος.. Η λογική σου πραγματικά με προσπερνάει!!
Είδες την οθόνη και βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα??
Δλδ η fhd τηλεόραση που έχω και είναι μοντέλο του 14 πάει να πει οτι είναι τεχνολογίας 2008 επειδή υπήρχαν και τότε fhd??
Οτι να ναι

petros

Αντιγραφή και σε αυτο οι Κινέζοι με το ZUK https://youtu.be/fUe621yUbtQ

Γιώργος

@Ioannis jb
Μπορείς να μου πεις κάποιο κορυφαίο μοντέλο τηλεόρασης του 2015 ή 2016 με ανάλυση FullHD? Για να μην ψάχνεις σου λέω ότι δεν υπάρχει γιατί η τεχνολογία πάει μπροστά και η συγκεκριμένη ανάλυση έχει ξεπεραστεί.. Έτσι και κινητό επιπέδου ναυαρχίδας με ανάλυση FullHD δεν υπάρχει τα τελευταία 2 χρόνια. Όποια εταιρεία βάζει FullHD και παρουσιάζει δήθεν flagship είτε το κάνει για λόγους κόστους είτε γιατί έχει μείνει πίσω τεχνολογικά.

Ιωάννης jb

@Γιώργος.. Ρε ανθρωπε τι κάθεσαι και σχολιάζεις και εκτίθεσαι συνεχώς?? Ακόμα δε μου απάντησες που την είδες την οθόνη του zuk και κατάλαβες οτι είναι παλαιάς τεχνολογίας?? Νομίζεις οτι σε μια οθόνη μετράει μόνο η ανάλυση?? Αλλα πράγματα δε παίζουν ρόλο?? Δε μου απαντάς ούτε στο άλλο μου ερώτημα… Δλδ η fhd τηλεόραση που έχω και είναι μοντέλο του 14 πάει να πει οτι είναι τεχνολογίας 2008 επειδή υπήρχαν και τότε fhd?? Εγω απο τη μεριά θα σου απαντήσω και σε αυτά που λες… Ναι υπάρχουν κορυφαία μοντέλα που βγήκαν και το 2015 με ανάλυση fhd… Ψάξε θα βρείς αρκετά… Βέβαια γίνονται όλο και λιγότερα γιατί αυτήν η ανάλυση υπάρχει στις τηλεοράσεις απο το 2007… Αναπτύχθηκε σε μεγάλο βαθμο σε όλους τους τομείς για περισσότερα απο 8 χρόνια… Η 4k ανάλυση πλέον θα είναι το μέλλον και όλοι πήγαν εκει… Στα smartphones έχουμε κάτι τελείως το διαφορετικό… Οι αναλύσεις έχουν ανεβεί πάρα πολύ… αλλά δεν λες ξεπερασμένη σε καμία των περιπτώσεων την fhd επειδή οι πιο πολλοί αποκλειστικά για λόγους μαρκετινγκ πήγαν και σε υψηλότερες αναλύσεις.. Δλδ τα xperia x performance, z5, z5 compact, iphone 6s, 6s plus, που έχουν χαμηλότερη ανάλυση έχουν χειρότερες οθόνες ε?? Αν νομίζεις κάτι τέτοιο… Συνέχεια »

Δημήτρης777

@Γιωργος
sony και apple φετος εχουν Fhd οπως και Huawei με το Mate 8 (φοβερη οθονη) και με το P9. Εγω προσωπικα δεν βρισκω μεγαλη διαφορα απο ενα καλο Fhd πανελακι με ενα 2κ. Για μενα το κινητακι ειναι σουπερ βαση και της στηριξης απο CM (θα θελα ισως διαφραγμα 2<) αλλα οκ κι ετσι δεν θα με χαλουσε.

Γιώργος

@Ιωάννης jb
Ναι χειρότερες οθόνες έχουν γιατί είναι μια γενιά πίσω από θέμα ανάλυσης και είναι και IPS δηλαδή έχουν μειωμένο color gamut , μικρότερη αντίθεση και μαύρο που γκριζάρει (αφού λες ότι παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο φαντάζομαι ότι τα ξέρεις όλα αυτά και αποφεύγεις τις IPS). H Apple ως γνωστόν δεν βάζει την τελευταία τεχνολογία για να κάνει οικονομία , με την Sony του 1% κανείς δεν ασχολείται πλέον τι κάνει.
Ενημερωτικά η καλύτερη οθόνη σε κινητό είναι QHD και AMOLED->
https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s7-and-s7-edge-best-performing-display-6543/

Ιωάννης jb

@Γιώργος.. Το τι πουλάει μια εταιρία τη σχέση έχει με το θέμα μας??
Ακόμα δεν μου απαντάς σε αυτά τα 2 που σε ρώτησα..
Οταν μάθεις απο τεχνολογία έλα να τα ξαναπούμε
Ακου εκει ενημερωτικά η λογική να πληρώνει κανα 2-3 μη σου πω και το μισο πλανήτη αφου είναι η πρώτη δε σου πέρασε απο το μυαλό καθόλου..
galaxy s7 και κάτω απο τον ήλιο δε βλέπεις τη τύφλα σου χαχαχαχα!!! οτι να ναι..

◾◾◾◾

Apo themata ixou pos pai??(pio poli me endiaferi to pos akougete me akoustika)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Lenovo ZUK

Η Lenovo βάζει λουκέτο στην ZUK Mobile

H Lenovo ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θέλει να αλλάξει την στρατηγική της όσον αφορά στα smartphones, ή τουλάχιστον ως προς την ονομασία τους. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί μοντέλα υπό τα brand: Moto, Lenovo, και ZUK Mobile. Όμως, αποφάσισε να βάλει τέλος στα ZUK smartphones.

Smartphones ZUK ZUK android smartphones ZUK smartphones

ZUK Edge: Επίσημο με οθόνη 5.5″, Snapdragon 821, 6GB RAM

Έπειτα από πολλές διαρροές και πληροφορίες, όπως ήταν προγραμματισμένο, το ZUK Edge ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα (ένα brand που ανήκει στη Lenovo). Πρόκειται για ένα high-end κινητό με αρκετά καλή τιμή.

Smartphones ZUK ZUK android smartphones ZUK smartphones

ZUK Edge: Πήρε πιστοποίηση στην Κίνα και αποκαλύφθηκε

Η κινεζική ZUK από ότι φαίνεται σκοπεύει να κυκλοφορήσει άλλη μια νέα συσκευή, με την ονομασία ZUK Edge, που μόλις σήμερα πήρε πιστοποίηση από την Tenna. Φυσικά από το όνομα καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για μια συσκευή η οποία έχει κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές.

Smartphones ZUK ZUK android smartphones ZUK smartphones

ZUK Z2 Pro: Επίσημα με 6GB RAM, Snapdragon 820 και τιμή 420 δολάρια

Η Lenovo εκτός από το Moto brand της Motrola, έχει στην κατοχή της και το ZUK sub-brand. Σήμερα ανακοίνωσε επίσημα το ZUK Z2 Pro με οθόνη 5.2 ιντσών FullHD AMOLED και ενσωματωμένο τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820.