H COSMOTE καλύπτει την Ελλάδα με σήμα 3G

, H COSMOTE καλύπτει την Ελλάδα με σήμα 3GΗ COSMOTE, η εταιρία με την πιο ισχυρή κάλυψη στην Ελλάδα, επεκτείνει και το δίκτυο 3ης γενιάς της σε ολόκληρη τη χώρα. Οι πελάτες της COSMOTE έχουν πλέον τη δυνατότητα, ακόμα και σε απομακρυσμένες ορεινές ή θαλάσσιες περιοχές, να κάνουν χρήση των προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών HSDPA που παρέχονται μέσω του δικτύου 3G, απολαμβάνοντας την ποιότητα και τις δυνατότητες επικοινωνίας σε ταχύτητες έως 3,6 Mbps.

Συγκεκριμένα, η COSMOTE ενισχύει και επεκτείνει την κάλυψη του δικτύου 3G σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας. Πλέον, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν ακόμα και σε μικρά νησιά, επαρχιακές περιοχές και πόλεις καθώς και σε τουριστικά αξιοθέατα να πλοηγηθούν στο Internet και να κατεβάσουν γρήγορα και εύκολα αρχεία και εφαρμογές χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο.

Η COSMOTE θέλοντας να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών για χρήση των νέων προηγμένων υπηρεσιών που υποστηρίζει το δίκτυο τρίτης γενιάς, έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη συνεχή αναβάθμιση του δικτύου που ήδη καλύπτει το 80% της ελληνικής επικράτειας. Η COSMOTE εισήγαγε πρώτη στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο του 2006 την ευρυζωνική υπηρεσία HSDPA και παρέχει προηγμένες υπηρεσίες τρίτης γενιάς στους πελάτες συμβολαίου και καρτοκινητής που διαθέτουν 3G συσκευή, με τη χρησιμοποίηση της κάρτας που ήδη έχουν στην κατοχή τους (SIM ή USIM).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Grigsgr

Φίλε μου. Καλά θα κάνεις να μην ακούς αυτά που λένε στις διαφημίσεις. Η κάλυψη της εταιρίας με σήμα 3G είναι μια πραγματικότητα όμως εδώ τίθεται ένα θέμα. Κατα πόσο η κάλυψη υπάρχει όντως η είναι εικονική. Σου λέω οτι ισχύουν και τα δύο. Αν είσαι κοντά στην κεραία τότε έχεις σήμα, αν είσαι μακρυά απο την κεραία και στο κινητό σου δεν έχεις αυτό το σήμα που δείχνει στις διαφημίσεις της η Cosmote δηλαδή 5 γραμμές αλλά έχεις 3 τότε, το σήμα σου είναι εικονικό. Και σου το λέω εγώ που στο χωριό μου που είναι απο τα πρώτα λογικά στο οποίο (μαζί με άλλα) βάλανε κεραίες για αυτό το δίκτυο, το σήμα στο σπίτι μου στην βεράντα, απο όπου βλέπω απευθείας στην κεραία έχω 3 γραμμές σήμα και όταν είμαι έτσι στο δίκτυο 3G (τρεις γραμμές σήμα εννοώ), το κινητό μου φαίνεται οτι είναι κλειστό και δεν μπορώ να κάνω και να δεχτώ κλήσεις και πρέπει να βάλω το κινητό μου να σταματήσει να συνδέεται με αυτό το δίκτυο. Είναι λίγο πλασματικό αυτό. Αλλά το σίγουρο πάντως είναι πως σε αυτό το 80% υπάρχει σίγουρα η ένδειξη του δικτύου τρίτης γενιάς. Και κάποιοι μπορούν και να κάνουν και… Συνέχεια »

sonakias

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι μου στην Πορτογαλία γνώρισα δημοσιογράφο από την Ελβετία ο οποίος μου είπε τα εξείς απίστευτα για εμάς που “μένουμε Ελλάδα”!
Η κάλυψη σε 3G αγγίζει σχεδόν το 100% και τα μηνιαία συμβόλαια για κάρτες PCMCIA και USB για ασύρματο ίντερνετ στον υπολογιστή, οι εταιρείες κινητής το προσφέρουν με 10euro για απεριόριστα MB!!!! Με αποτέλεσμα να αγοράζουν όλοι τέτοιες κάρτες για να έχουν ίντερνετ στο σπίτι τους (!!!) και οι internet providers να έχουν πολϋ μεγάλο πρόβλημα….

Αυτά να τα βλέπουν εδώ οι δικοί μας που θέλω να πάρω το laptop στις διακοπές και ζητάνε από 10 ευρώ για 5MB (ήμαρτον ρε παιδιά, 5ΜΒ τρως ίσα ίσια για να συνδεθείς) και έως 100ευρώ το μήνα για τα “ικανοποιητικά” 100MB 🙁

Τι να πω… ζούμε στη Γκατζολια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones roaming

Τέλος από σήμερα στα τέλη περιαγωγής στην Ε.Ε.

Καταργούνται από σήμερα επίσημα οι χρεώσεις περιαγωγής κινητής ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε., βάσει του νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού.

Internet

inath.gr, Ηλεκτρονικός Πολυχώρος για την πόλη της Αθήνας

Το inath.gr είναι ένα νέο Αθηναϊκό portal, ένας ηλεκτρονικός πολυχώρος, που μέσα του μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις κι ό,τι οι άλλοι αδυνατούν να σου προσφέρουν. Ένα portal νεανικό και φρέσκο, σχεδιασμένο να καλύπτει κάθε ανάγκη της αθηναϊκής κοινωνίας και να αφουγκράζεται το παλμό της. Η ομάδα του inath.gr, με αγάπη για την Αθήνα […]

Telecoms COSMOTE

COSMOTE | Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα στην έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Δεν απαιτείται περαιτέρω μείωση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα, 60-70% χαμηλότερα από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε πρόσφατη έκθεσή της που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνεται ότι τα όρια ασφαλούς έκθεσης, όπως υπάρχουν στη σύσταση 1999/519/EC, δεν […]

Telecoms OTE

ΟΤΕ | Εγκαθιστά ασύρματο δίκτυο WiMax στο Άγιον Όρος

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του πιλοτικού δικτύου WiMAX στο Άγιον Όρος. Ήδη οι πρώτοι χρήστες έχουν συνδεθεί χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο για ευρυζωνική πρόσβαση. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον ΟΤΕ, καθώς, με καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις πρόσβασης, δημιουργεί τη δυνατότητα παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας σε έναν τόπο ξεχωριστής θρησκευτικής και πολιτιστικής […]