Ταχύτητες HSDPA 7,2Mbps “έπιασε” η COSMOTE

, Ταχύτητες HSDPA 7,2Mbps “έπιασε” η COSMOTETην πιο γρήγορη ευρυζωνική διασύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, με μέγιστες ταχύτητες 7,2 Mbps (μέση ταχύτητα πάνω από 5 Μbps), μέσω του δικτύου της 3G/HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access), αλλά και την τεχνολογία HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access) με μέγιστες ταχύτητες έως και 1,5 Mbps (μέση ταχύτητα πάνω από 1 Mbps), παρουσίασε η COSMOTE στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών Info-Com.

Η COSMOTE, κάνοντας ένα ακόμη βήμα μπροστά, παρείχε στους επισκέπτες του φετινού συνεδρίου Info-Com την εμπειρία της ασύρματης ευρυζωνικότητας με μοναδικές, για τα ελληνικά δεδομένα, ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν υψηλές ταχύτητες HSDPA έως και 7,2 Mbps.

Η COSMOTE, σταθερά πρωτοπόρος στο Mobile Broadband στην ελληνική αγορά, παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας HSPA (High-Speed Packet Access) με ταχύτητες αποστολής δεδομένων έως 384 kbps και λήψης έως 1,8 Mbps σε όλους τους πελάτες της, σε όλες τις περιοχές κάλυψης του δικτύου 3ης γενιάς, δηλαδή σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% του ελληνικού πληθυσμού, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέχει ταχύτητες λήψης έως 3,6 Mbps. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ευρυζωνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα.

Εντός του 2008, η COSMOTE αναμένεται να εμπλουτίσει περαιτέρω την τεχνολογία HSPA και να προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες στους πελάτες της με ακόμα υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημοσθένης

Πλάκα έχει και σε πιο ακριβώς σημείο επιτυγχάνει κανείς αυτή την ταχύτητα μάλλον η cosmote το μόνο που έχει σπάσει είναι τα νεύρα των πελατών της

Κώστας Βλαχάκης

Δες το σχόλιό μου εδώ https://techblog.gr/internet/cosmote-internet-on-the-go/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.