COSMOTE | Υπηρεσία Ενημέρωσης Χρήσης

, COSMOTE | Υπηρεσία Ενημέρωσης ΧρήσηςΤην εμπορική διάθεση της υπηρεσίας «Ενημέρωση Χρήσης» ξεκινά η COSMOTE, παρέχοντας αποκλειστικά σ’ όλους τους πελάτες της τη δυνατότητα να ενημερώνονται κάθε μήνα στο λογαριασμό τους για το σύνολο των λεπτών ομιλίας που πραγματοποιούν, διαμορφώνοντας έτσι πλήρη εικόνα για τη μηνιαία χρήση του προγράμματός τους.

Συγκεκριμένα, με τη νέα υπηρεσία «Ενημέρωση Χρήσης» οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να ενημερώνονται κάθε μήνα, στον έντυπο ή ηλεκτρονικό λογαριασμό τους (e-Bill), για το συνολικό αριθμό των λεπτών ομιλίας που πραγματοποίησαν εντός του μήνα. Παρέχεται έτσι στους συνδρομητές της COSMOTE η δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, καθώς πλέον μπορούν:

• να παρακολουθούν εύκολα, κάθε μήνα, τη συνολική χρήση ομιλίας τους
• να επιλέγουν, όταν το επιθυμούν, το καταλληλότερο για τις ανάγκες τους οικονομικό πρόγραμμα με λιγότερο ή περισσότερο δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Η νέα υπηρεσία παρέχεται αυτόματα και χωρίς καμία χρέωση σε όλους τους πελάτες παλαιών και νέων οικονομικών προγραμμάτων συμβολαίου της COSMOTE, συμπεριλαμβανομένων και των προγραμμάτων για ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς και σε πελάτες του Οικογενειακού Πακέτου.

Με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο, η COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει την οικονομικότερη και πληρέστερη επιλογή της αγοράς στα προγράμματα συμβολαίου με προπληρωμένο χρόνο ομιλίας, καθώς αυτά συνδυάζουν αποκλειστικά:

• τα χαμηλότερα πάγια και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς
• αυτόματη μεταφορά υπολοίπου δωρεάν χρόνου ομιλίας σε όλα τα προγράμματα
• δωρεάν ενημέρωση της συνολικής μηνιαίας χρήσης
• δυνατότητα για δωρεάν αλλαγή οικονομικού προγράμματος κάθε μήνα
• ενώ προσφέρουν και τη δυνατότητα για ενεργοποίηση πρόσθετων εκπτωτικών σχημάτων και αποκλειστικών υπηρεσιών, όπως: Freeze, ONEphone, πακέτα SMS & MMS, COSMOTE Προς Σταθερά, COSMOTE Προς Διεθνή κ.ά.

Η υπηρεσία ενημερώνει το συνδρομητή για το συνολικό αριθμό λεπτών ομιλίας (δωρεάν και τιμολογημένων) που κατανάλωσε στο ατομικό του πρόγραμμα προς εθνικά δίκτυα. Δεν συμπεριλαμβάνονται επιπλέον λεπτά ομιλίας που πραγματοποιήθηκαν από τη χρήση του ενδο-Οικογενειακού χρόνου ομιλίας, από πρόσθετες υπηρεσίες, καθώς και λεπτά ομιλίας προς τους επιλεγμένους προορισμούς των οικονομικών προγραμμάτων Απεριόριστα.
Εξαιρούνται τα τιμολογιακά προγράμματα COSMOTE Βασικό, COSMOTE At Home και COSMOTE Μηδενικό Πάγιο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.