Νέο οικονομικό πρόγραμμα «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο»

, Νέο οικονομικό πρόγραμμα «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο»Την εμπορική διάθεση του νέου οικονομικού προγράμματος συμβολαίου χωρίς μηνιαίο πάγιο «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο», ξεκινά η COSMOTE, για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου.

Το «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο» προσφέρει χαμηλές χρεώσεις ομιλίας με 0,0045€/δευτ. για κλήσεις προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, και πολύ χαμηλές χρεώσεις για αποστολή γραπτών μηνυμάτων SMS προς ελληνικά δίκτυα με 0,085€/SMS.

Το νέο ατομικό πρόγραμμα διατίθεται και με επιλογή επιδότησης συσκευής, με απλό και ξεκάθαρο τρόπο. Όσοι νέοι συνδρομητές επιλέξουν το «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο» με επιδότηση συσκευής, τους παρέχεται για τους έξι πρώτους μήνες η πρόσθετη υπηρεσία «COSMOTE 45» που παρέχει 45 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα προς όλα τα εθνικά δίκτυα, με μηνιαία χρέωση 9€. Από τον έβδομο μήνα, η πρόσθετη υπηρεσία καταργείται αυτόματα, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από τον πελάτη και ο πελάτης πληρώνει ανάλογα με τη χρήση του.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.