Νέα υπηρεσία Forthnet Telephony για οικονομική και απεριόριστη τηλεφωνία

, Νέα υπηρεσία Forthnet Telephony για οικονομική και απεριόριστη τηλεφωνίαΗ Forthnet προσφέρει σε όλους τους Έλληνες τη δυνατότητα να ξεχάσουν οριστικά τη χρονοχρέωση και να πραγματοποιούν πραγματικά απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, με σταθερό κόστος κάθε μήνα.

Με τη νέα υπηρεσία Forthnet Telephony, η οικογένεια που ενδιαφέρεται για τηλεφωνία οικονομική, ποιοτική και πραγματικά απεριόριστη, έχει στη διάθεσή της την ανταγωνιστικότερη υπηρεσία της αγοράς. Η Forthnet, μέσα από το δίκτυό της, παρέχει στους οικιακούς χρήστες, τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πραγματικά απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με κόστος μόλις 26,90 €/μήνα και να αποδεσμευτούν πλήρως από το πάγιο ΟΤΕ.

Αναλυτικά, η υπηρεσία Forthnet Telephony, εντός του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet, προσφέρει:
•Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις όλο το 24ωρο, κάθε μέρα, με σταθερό μηνιαίο κόστος χωρίς χρονοχρέωση ή άλλες κρυφές χρεώσεις
•Απαλλαγή από το πάγιο του ΟΤΕ
•Ένα πακέτο ψηφιακών ευκολιών τηλεφωνίας δωρεάν, που περιλαμβάνει αναγνώριση καλούντος, εκτροπή κλήσης και αναμονή κλήσεων
•Ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για κλήσεις προς εθνικά κινητά και διεθνείς προορισμούς. Ειδικότερα, με ελάχιστη χρέωση τα 30 δευτερόλεπτα, το κόστος για κλήσεις σε κινητά Cosmote και Vodafone είναι της τάξεως των 0,1650* €/ λεπτό ενώ προς κινητά TIM και Q -Telecom 0,1751* €/ λεπτό.
•Δυνατότητα διατήρησης του τηλεφωνικού αριθμού μέσω της διαδικασίας Φορητότητας
•Ηλεκτρονική Ενημέρωση Λογαριασμού, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο
•Δυνατότητα επιλογής και επιπρόσθετων ψηφιακών ευκολιών, (όπως επιλεκτική απόκρυψη τηλεφωνικού αριθμού, τριμερής συνομιλία, αυτόματη κλήση κ.α.) με μικρή χρέωση

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στις περιοχές που ακόμη δεν καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας, με κόστος 17,90 €/μήνα.

Σε κάθε περίπτωση, η υπηρεσία Forthnet Telephony προσφέρεται με τη γνωστή ποιότητα των υπηρεσιών και την αξιοπιστία της Forthnet και με 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών.

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Forthnet Nova

Η Forthnet ανακοίνωσε σήμερα τη μετονομασία της εταιρείας σε Nova

Η Nova ανανεώνει την οπτική της ταυτότητα σηματοδοτώντας την αρχή μίας νέας εποχής για την εταιρεία και την ελληνική αγορά.

Business featured Forthnet Nova

Nova Mobile: Εισέρχεται στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος

Οι πρώτοι χρήστες της υπηρεσίας Nova Mobile θα είναι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και μερικοί επιλεγμένοι συνδρομητές.

Internet Forthnet Nova

ePlayoff2020: Δείτε live το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου esports από τα Novasports και στο YouTube

Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά και οι φίλοι του e-gaming θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρωτάθλημα ePlayoff2020 από αυτή την Πέμπτη.

Business featured Forthnet Nova

Εξαγορά της Forthnet Nova από την Alter Ego του Μαρινάκη

Στα χέρια του ομίλου Alter Ego περνάει η Forthnet (Nova) αντί του ποσού των 41 εκατομμυρίων ευρώ όπως αποφάσισαν οι τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Alpha.