OTE All-in-One | Τρώει πόρτα από την EETT

, OTE All-in-One | Τρώει πόρτα από την EETTAναφορικά με την εξέταση του «προγράμματος» που η ΟΤΕ Α.Ε. ονομάζει «All-In-One», το οποίο συνδυάζει υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (και για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελληνική αλλά και στην Ευρωπαϊκή αγορά), η ΕΕΤΤ επανειλημμένως έχει ζητήσει κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών την παροχή συγκεκριμένων στοιχείων, προκειμένου να διευκρινίσει τους όρους του εν λόγω «προγράμματος» και να προχωρήσει στην ενδελεχή εξέτασή του.

Η διαδικασία αυτή είναι αναγκαία, επειδή ορισμένες υπηρεσίες του «προγράμματος» αφορούν αγορές που υπόκεινται σε «εκ των προτέρων» (ex ante) ρύθμιση. Σύμφωνα με το ισχύον εθνικό και το κοινοτικό ρυθμιστικό πλαίσιο, «συνδυαστικά» (bundling) «προγράμματα»-πακέτα εταιρειών με «Σημαντική Ισχύ στην Αγορά» που περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενες αλλά και μη ρυθμιζόμενες υπηρεσίες πρέπει να κοινοποιούνται στη Ρυθμιστική Αρχή προς έγκριση.

Ωστόσο, η ΟΤΕ Α.Ε επικαλούμενη δήθεν έλλειψη εξουσιοδότησης της ΕΕΤΤ, έχει αρνηθεί να παράσχει (ως όφειλε) τα αιτηθέντα στοιχεία. Με αυτά τα δεδομένα, η ΕΕΤΤ αδυνατεί να προχωρήσει στην εξέταση του εν λόγω «προγράμματος», δεδομένου ότι αρκετά βασικά χαρακτηριστικά του (όπως π.χ., το ύψος και είδος της προτεινόμενης έκπτωσης, κ.α.) παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο πρόγραμμα παρουσιάζεται στην Ευρωπαϊκή αγορά. Πολύ σίγουρα η Virgin και η Orange στην Αγγλία προσφέρουν το ίδιο πράγμα εδώ και 1 με 2 χρόνια άρα ο ΟΤΕ δεν έκανε και τίποτα το πρωτότυπο 🙂

ΥΓ Συγγνώμη για το αργοπορημένο σχόλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.