H TIM Ελλάς εξελίσσεται σε WIND Ελλάς

, H TIM Ελλάς εξελίσσεται σε WIND ΕλλάςΗ ΤΙΜ Ελλάς αποκάλυψε σήμερα ότι η νέα της επωνυμία είναι WIND Ελλάς, ένα όνομα που σηματοδοτεί την εξέλιξη της εταιρείας και τη στρατηγική της επανατοποθέτηση στην Ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών υπό την ιδιοκτησία του Ομίλου Weather Investments.

Η νέα επωνυμία WIND με την υπογραφή «Πολύ περισσότερα» χαρακτηρίζει την εξέλιξη της εταιρείας σε τηλεπικοινωνιακό φορέα που προσφέρει κινητή τηλεφωνία, σταθερή τηλεφωνία καθώς και ευρυζωνικό Internet. Αυτή η στρατηγική επέκταση της εταιρείας σε νέες αγορές υπαγορεύεται από το όραμα του νέου της μετόχου, της Weather Investments.

“Η νέα μας επωνυμία και ταυτότητα σηματοδοτεί την εξέλιξη της εταιρείας μας σε έναν τηλεπικοινωνιακό φορέα που προσφέρει στους πελάτες του πολύ περισσότερα σε κάθε επίπεδο: περισσότερα προϊόντα, περισσότερες υπηρεσίες, περισσότερα σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης, περισσότερες επιλογές για τις ανάγκες επικοινωνίας τους” δήλωσε ο κ. Σωκράτης Κομινάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας εταιρικής επωνυμίας και στρατηγικής στα ΜΜΕ.

Το λογότυπο της WIND Ελλάς, με κύρια χρώματα το μπλε και το κόκκινο που εκφράζουν την αισιοδοξία, αποτυπώνει έναν άνθρωπο με τα χέρια ανοιχτά, σύμβολο της θετικής σκέψης και της επιθυμίας για κατάκτηση όλο και περισσότερων στόχων.

Συγκεκριμένα το οβάλ σχήμα στο λογότυπο συμβολίζει το κεφάλι του ανθρώπου, το μέρος όπου βρίσκονται κρυμμένες όλες οι σκέψεις, τα όνειρα και οι επιθυμίες που η Wind έρχεται να καλύψει προσφέροντάς πολύ περισσότερα. Το μήνυμα “πολύ περισσότερα” που συνοδεύει το νέο λογότυπο, συμπυκνώνει σε μία μόνο φράση – όλη την ουσία τη φιλοσοφία της εταιρείας.

“Η αλλαγή της επωνυμίας μας αντανακλά τις θετικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην εταιρεία μας. Στη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, η εταιρεία πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη ανάκαμψη, η οποία καταγράφηκε σε όλους τους οικονομικούς και επιχειρησιακούς μας δείκτες. Επενδύσαμε στο δίκτυο, στα προϊόντα, στην επικοινωνία, καθιστώντας ξανά την εταιρεία πρωταγωνίστρια στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών» πεσήμανε ο κ. Κομινάκης, συμπληρώνοντας:
Επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας είναι η ένταξή μας στον όμιλο εταιρειών της Weather Investments, με παρουσία στη Νότια Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Θα αξιοποιήσουμε συνέργιες σε επίπεδο ομίλου, προκειμένου να προσφέρουμε πολύ περισσότερα ανταγωνιστικά προϊόντα στην Ελληνική αγορά ”.

Σχετικά με τη στρατηγική του Ομίλου Weather Investments, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου κ. Naguib Sawiris δήλωσε στους Έλληνες δημοσιογράφους:

“Η WIND Ελλάς είναι η δεύτερη εταιρεία της Weather Investments στην Ευρώπη που κάνει χρήση της επωνυμίας αυτής μετά την WIND Ιταλίας. Οι δύο εταιρείες, θα προχωρήσουν άμεσα σε εφαρμογή προνομιακών χρεώσεων περιαγωγής στα δίκτυά τους προκειμένου οι πελάτες WIND να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες. Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα για να αξιοποιήσουμε τις συνέργιες μεταξύ των δύο ευρωπαϊκών μας επενδύσεων.

Πρόθεσή μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας τα προνόμια που προκύπτουν από την ένταξη τους σε έναν μεγαλύτερο όμιλο, χάρη στις συνέργιες μεταξύ των εταιρειών μας στην Ευρώπη και των θυγατρικών εταιρειών της Orascom Telecom στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Ασία”.

Η WIND Ελλάς θα εφαρμόσει μία στρατηγική ανάπτυξης, προωθώντας νέα προϊόντα και προσφορές στην κινητή τηλεφωνία ενώ παράλληλα θα επεκταθεί σε νέες αγορές καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα θα προσφέρει σταθερή τηλεφωνία και ευρυζωνικό Internet. Οι τηλεπικοινωνιακές λύσεις της WIND Ελλάς θα απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις, οι οποίοι θα λαμβάνουν έναν ενιαίο λογαριασμό για τις υπηρεσίες που θα επιλέξουν.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της WIND Ελλάς θα είναι διαθέσιμα στα 350 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα καθώς και μέσω του δικτύου λιανικής της εταιρείας το οποίο έχει περισσότερα από 20.000 σημεία πώλησης πανελλαδικά.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα της κάλυψης, καθώς και στην προσφορά υπηρεσιών data με υψηλές ταχύτητες, η WIND Ελλάς επενδύει κατά μέσο όρο ετησίως €150 εκατ. στην συνεχή αναβάθμιση του δικτύου GSM καθώς και στην ανάπτυξη του δικτύου 3ης γενιάς με τεχνολογία HSDPA.

“Η WIND Ελλάς είναι σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης. Σχεδιάζουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες για την «παραδοσιακή» για μας αγορά της κινητής τηλεφωνίας ενώ πλέον επεκτεινόμαστε και σε νέες αγορές. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να δώσουμε στους ήδη συνδρομητές μας τη δυνατότητα να καλύπτουν συνολικά τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες, είτε αφορούν κινητή τηλεφωνία είτε αφορούν σταθερή τηλεφωνία και Internet, μέσω ενός φορέα, της WIND. Προσφέρουμε έτσι στους Έλληνες καταναλωτές Πολύ περισσότερα από ποτέ» τόνισε κλείνοντας την ομιλία του προς τους δημοσιογράφους ο Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς, κ. Σωκράτης Κομινάκης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πρεζα Tv

Αν εφτιαχναν και το σημα τους καλα θα ηταν…

XRISTINA

….η TIM μετονομάζεται σε WIND είναι δηλαδή κάτι σαν την Αlways με φτερά !

alexandros

Μιλήσανε για σταθερή και ίντερνετ μέσα στο καλοκαίρι. Για να δούμε θα πέσει κάτω από τα 35 ευρώ το φτηνότερο πακέτο Double Play… ετοιμάζομαι να βάλω και δεν έχω αποφασίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.