Toshiba, το πρώτο βήμα στον κόσμο της Υψηλής Ευκρίνειας

, Toshiba, το πρώτο βήμα στον κόσμο της Υψηλής ΕυκρίνειαςΕισαγωγή στον μαγικό κόσμο της Υψηλής Ευκρίνειας πρόσφερε η Toshiba σε όσους επισκέφτηκαν το περίπτερό της στην έκθεση Athens Sound & Vision Show 2007 που διοργανώθηκε στις 9-1 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athens Imperial. Η Intersys A.E. επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας και κινητής τηλεφωνίας της Toshiba, παρουσίασε δύο νέες σειρές τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας, τα κορυφαία Toshiba HDDVD player, φορητά DVD Players και τις πρωτοεμφανιζόμενες στην ελληνική αγορά ψηφιακές κορνίζες της Toshiba.

Τηλεοράσεις LCD
Η σειρά τηλεοράσεων REGZA στο περίπτερο της Toshiba έκλεψε την παράσταση με δύο αντιπροσωπευτικά μοντέλα των σειρών REGZA XF και REGZA Z. Η σειρά REGZA XF συνδυάζει την κομψότητα με την υψηλή τεχνολογία. Οι τεχνικοί της Toshiba έβαλαν πραγματικά τα δυνατά τους για να καταφέρουν να ενσωματώσουν πρωτοποριακές τεχνολογίες αναπαραγωγής της εικόνας σε μία πολύ κομψή συσκευή με πολύ στενό πλαίσιο δύο εκατοστών, και μαύρο ή μπορντό στιλπνό φινίρισμα. Όσον αφορά την απεικόνιση, οι REGZA XF προσφέρουν ανάλυση 1080p με contrast έως 10.000:1, ενσωματώνουν επεξεργαστή εικόνας Active Vision, είναι εφοδιασμένες με 3 θύρες HDMI DeepColour, ενώ διατίθενται σε διαστάσεις 40 και 46 ιντσών.

Η σειρά REGZA Ζ αποτελεί την high-end πρόταση της Toshiba για τις τηλεοράσεις LCD. Ζωντανά χρώματα, ομαλότατη κίνηση και μεγάλη λεπτομέρεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του πάνελ της σειράς Z. Οι τηλεοράσεις REGZA Z προσφέρουν ανάλυση 1080p με contrast έως 15.000:1, προηγμένο επεξεργαστή εικόνας 100Hz, 3 θύρες HDMI DeepColour, αποτελώντας την καλύτερη πρόταση για το κέντρο του συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας.

HDDVD Players
Η τεχνολογία HDDVD ανοίγει μία νέα εποχή οικιακής ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας. Το νέο φορμά συνδυάζει την ευκολία του DVD με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας του βίντεο υψηλής ευκρίνειας και με προηγμένες ηχητικές δυνατότητες, χάρη στη μεγαλύτερη χωρητικότητα του δίσκου. Τα δύο HDDVD player της Toshiba που παρουσιάστηκαν σε συνδυασμό με τις δύο παραπάνω τηλεοράσεις ήταν το κορυφαίο HD-XE1 και το μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας HD-EP10. Και τα δύο Player προσφέρουν ανάλυση 1080p κατά την αναπαραγωγή υλικού High Definition, ενώ αναβαθμίζουν το υλικό από κοινούς δίσκους DVD σε 720p, 1080i και 1080p μέσω του HDMI.

Τα τρία διαθέσιμα μοντέλα HDDVD της Toshiba, το εισαγωγικό μοντέλο HD-E1, το μεσαίο HD-EP10 και το κορυφαίο HD-XE1 διατίθενται στην ελληνική αγορά ως προσφορά μαζί με τρεις συλλεκτικές ταινίες HDDVD δωρεάν.

Δείτε επίσης:
> H πολυαναμενόμενη σειρά Pioneer KURO στην ελληνική αγορά
> Bang&Olufsen BeoVision 8: Τέλειο σχήμα και εικόνα
> BDP-S500 & S300: Τα νέα blu-ray players της Sony

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.