Hitachi BD70E: Βιντεοκάμερα Blu-ray

, Hitachi BD70E: Βιντεοκάμερα Blu-rayΜε οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτυ και εκδηλώσεις, τα Χριστούγεννα είναι μία από τις καλύτερες εποχές για να καταγράψουμε τις αναμνήσεις μας και να επενδύσουμε σε μία βιντεοκάμερα. Πριν όμως σπεύσουμε να αγοράσουμε μία για την οικογένειά μας ή ως δώρο, η Hitachi συμβουλεύει τους αγοραστές να σκεφτούν προσεκτικά με ποιό τρόπο θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις βιντεοκάμερες και τις στιγμές που έχουν καταγράψει, όχι μόνο για σήμερα αλλά και για το μέλλον.

Μετά την παρουσίαση των πρώτων στον κόσμο Blu-ray Disc Camcorders, η Hitachi παρουσιάζει τα formats του 21ου αιώνα, δηλαδή τα Blu-ray Disc, DVD και HDD ως τα καλύτερα μέσα για τους σύγχρονους χρήστες βιντεοκαμερών, οι οποίοι σύμφωνα με μία έρευνα της Hitachi, θέλουν -περισσότερο από ποτέ- να διατηρήσουν τις αναμνήσεις τους για το μέλλον και να τις μοιραστούν άμεσα.

Αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πολλά χρόνια
Ως η πρώτη εταιρεία που επινόησε το DVD camcorder και την επαναστατική Hybrid DVD+HDD camcorder, η Hitachi έχει δεσμευτεί σε πιο προηγμένα ψηφιακά format, δηλαδή τα Blu-ray Disc, hard disk drive (HDD) και Multiformat+ DVD media. Πιστεύει ότι προσφέρουν ευελιξία, προσαρμοστικότητα και διάρκεια ζωής που οι χρήστες χρειάζονται για να εξασφαλίσουν ότι οι πολύτιμες αναμνήσεις τους θα διατηρηθούν στην υψηλότερη ποιότητα. Εγγράφοντας σε μέσα τα οποία μπορούν εύκολα να αναπαράγουν και να μοιράζονται για πολλά χρόνια.

Σήμερα, το DVD ανήκει στα κορυφαία format αποθήκευσης, ενώ ακολουθείται από τις hard disk drive βιντεοκάμερες. Και τα δύο έχουν συγκεκριμένα οφέλη. Τα Blu-ray disc και DVD formats επιτρέπουν στον χρήστη να απαθανατίζει και να αναπαράγει αναμνήσεις σε άλλες συσκευές στο σπίτι. Ενώ το μοντέλο HDD με ενσωματωμένο storage προσφέρει μεγαλύτερο χρόνο εγγραφής σε ένα μέσο που είναι ενσωματωμένο στην ίδια την βιντεοκάμερα.

Μέχρι πρόσφατα, οι καταναλωτές είχαν να κάνουν μία δύσκολη επιλογή ανάμεσα στους δύο τύπους, αλλά τώρα, χάρη στα DVD+HDD Hybrid camcorders της Hitachi, μπορούν να έχουν τα πλεονεκτήματα των δύο σε ένα. Επιπλέον, έχουν τα χαρακτηριστικά που μόνο η Hybrid βιντεοκάμερα μπορεί να προσφέρει- την ικανότητα να εγγράφει, να προσαρμόζει και να φτιάχνει πολυάριθμα αντίγραφα των λήψεων πάνω στην ίδια την κάμερα- χωρίς να χρειάζεται σύνδεση σε PC ή σε άλλες συσκευές.

Καινοτομία και επιλογή Hitachi
Φέτος τα Χριστούγεννα, η Hitachi διευρύνει ακόμη περισσότερο τις επιλογές της, προσφέροντας στους καταναλωτές μία πραγματική εικόνα του μέλλοντος με την BD70E και BD7HE Blu-ray disc βιντεοκάμερα – την πρώτη στον κόσμο που διαθέτει ενσωματωμένο οδηγό εγγραφής Blu-ray Disc 8 cm.

Συνδυάζοντας CMOS image sensor με την υψηλότερη ευκρίνεια στα 5.3 Megapixel, με το βραβευμένο επεξεργαστή Hitachi Picture Master full HD, αυτές οι ελαφριές και συμπαγείς συσκευές αναπαράγουν τις αναμνήσεις τόσο αληθινά, καθαρά και έντονα σαν να ήσασταν εκεί. Δεν έχετε Blu-ray disc player; Κανένα πρόβλημα, και τα δύο μοντέλα μπορούν να κάνουν απευθείας αναπαραγωγή σε μία HD flatscreen TV χρησιμοποιώντας έξοδο HDMI.

Δείτε επίσης:
> Έξι συμβουλές για καλύτερη βιντεοσκόπηση
> Τα μυστικά του ψηφιακού βίντεο
> Μπομπ… ο φωτογράφος

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Hitachi Διαγωνισμοί τεχνολογίας

Mega Διαγωνισμός: Κερδίστε την 65άρα Ultra HD LED TV Hitachi 65HL7000 από το You.gr [Έχουμε νικητή!]

Τρελός διαγωνισμός από το Techblog με δώρο την 65άρα Ultra HD LED TV Hitachi 65HL7000 για να απολαμβάνεις σε τεράστια εικόνα Netflix και YouTube.

Home Cinema Hitachi

Hitachi Τηλεοράσεις: Στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Westnet

Σε συνάντηση με τους εκπροσώπους του τύπου, στην οποία βρέθηκε το Techblog.gr νωρίτερα σήμερα, η Westnet ανακοίνωσε την αποκλειστική διανομή των τηλεοράσεων της Ιαπωνικής Hitachi στην Ελληνική αγορά.

Gear Hitachi

Hitachi: To wearable που βλέπει αν οι υπάλληλοι σας είναι ευτυχισμένοι

Η Hitachi ανακοίνωσε ένα νέο wearable το οποίο μπορεί με ασύρματο τρόπο να καταμετρήσει αν μια ομάδα ανθρώπων είναι ευτυχισμένη ή όχι. Aναφέρει ότι η τεχνολογία λειτουργεί όταν όσοι συμμετέχουν στην ομάδα φορούν μια συσκευή σε μέγεθος κάρτας και η οποία είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα επιτάχυνσης που παρακολουθεί την συμπεριφορά των ατόμων και στέλνει τα […]

Gear Hitachi

Μετά το δαχτυλικό αποτύπωμα, έρχεται και η αναγνώριση φλέβας

Μετά τους αισθητήρες αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος τώρα έρχεται και η αναγνώριση των φλεβών του δαχτύλου. Η νέα τεχνολογία ονομάζεται VEIN ID και φιλοδοξεί να καταργήσει τις κάρτες ανάληψης μετρητών αφού θα εφαρμοστεί σε μηχανήματα ATM. Αυτό που κάνει είναι να «διαβάζει» το μοναδικό «συνδυασμό» των φλεβών μέσω ενός υπέρυθρου reader.