Sony HDR-TG3E | Ίσως η πιο μικρή Full HD βιντεοκάμερα

, Sony HDR-TG3E | Ίσως η πιο μικρή Full HD βιντεοκάμεραΔεν έχετε πλέον δικαιολογίες για να αφήσετε στο σπίτι τη βιντεοκάμερά σας, όταν μπορείτε να συλλάβετε τη στιγμή με καταπληκτική ποιότητα εικόνας HD. Η νέα βιντεοκάμερα HDR-TG3E της Sony, η οποία ξεχωρίζει χάρη στην εντυπωσιακή της σχεδίαση, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις νυχτερινές σας εξόδους ή τις εκδρομές του Σαββατοκύριακου. Επιπλέον, είναι αρκετά ανθεκτική ώστε να αντέχει ακόμα και τις πιο extreme δραστηριότητές σας – όπως τις επισκέψεις σας στις χιονοδρομικές πίστες ή τις πτώσεις σας με αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Η HDR-TG3E χωράει άνετα στην τσάντα ή την τσέπη του τζάκετ σας και είναι αρκετά ελαφριά, ώστε να αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για τις αποδράσεις σας από την πόλη. Με το μέγεθός της να είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό του κινητού σας τηλεφώνου, η TG3E αποτελεί την μικρότερη, λεπτότερη και ελαφρύτερη βιντεοκάμερα στον κόσμο με δυνατότητα εγγραφής σε ανάλυση 1920×1080 Full HD και καθαρό ήχο surround 5.1 καναλιών.

Η Sony HDR-TG3E αποτελεί επίσης, την πρώτη βιντεοκάμερα στον κόσμο με σώμα κατασκευασμένο αποκλειστικά από τιτάνιο – ένα υλικό 40% ελαφρύτερο από το ατσάλι και δύο φορές πιο ανθεκτικό από το αλουμίνιο. Το ανθεκτικό περίβλημα τιτανίου διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτική επίστρωση Premium Hard Coating, η οποία προστατεύει τη συσκευή διαφυλάσσοντας την εκπληκτική εμφάνιση της TG3E για ακόμα περισσότερο χρόνο.

Η κομψή νέα HDR-TG3E έχει σχεδιαστεί με βάση τη φιλοσοφία ‘My HD to Go’ – μια βιντεοκάμερα «τσέπης» Full HD, αρκετά μικρή για να την μεταφέρετε μαζί σας πάντοτε και να συλλαμβάνετε όλες τις σημαντικές σας στιγμές. Το εξαιρετικά μικρό της μέγεθος, η υπέροχη εμφάνιση και το ανθεκτικό φινίρισμα κάνουν την TG3E ιδανική για κάθε περίσταση, από οικογενειακές αποδράσεις ως το καλύτερο πάρτι.

Η κομψή και λεπτή εμφάνιση της βιντεοκάμερας συνδυάζεται άψογα με την ευκολία στη χρήση μέσω της οθόνης αφής LCD. Έχετε άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες εγγραφής, Movie/photo και zoom μέσω ενός βολικά τοποθετημένου μοχλού και κουμπιών που μπορείτε να χειριστείτε με τον αντίχειρα. Όταν η λειτουργία ‘Quick On’ είναι ενεργοποιημένη, η TG3E είναι έτοιμη για δράση σε διάστημα ενός δευτερολέπτου από το άνοιγμα της φωτεινής και καθαρής οθόνης αφής Clear Photo LCD Plus 2,7 ιντσών.

Χάρη στην δυνατότητα εγγραφής σε κάρτες μνήμης Memory Stick PRO Duo (παρέχεται Memory Stick χωρητικότητας 4GB), δεν χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας ογκώδεις κασέτες ή δίσκους κατά την απογευματινή σας έξοδο ή το Σαββατοκύριακο, όπου θέλετε να συλλάβετε τις αγαπημένες σας στιγμές. Με μια κάρτα μνήμης Memory Stick χωρητικότητας 16GB (διατίθεται προαιρετικά) μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή εικόνας HD με συνολική διάρκεια ως και 5 ώρες και 55 λεπτά (στη λειτουργία LP).

Τα εκπληκτικά αποτελέσματα του αισθητήρα βελτιώνει ακόμα περισσότερο ο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας BIONZ, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ποιότητας, τόσο για τις λήψεις video, όσο και για τις λήψεις στατικών εικόνων. Χάρη στην ταχύτητα και την ανταπόκριση του επεξεργαστή BIONZ είναι δυνατή η λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης 4.0 megapixels στη λειτουργία photo καθώς και η λήψη φωτογραφιών ανάλυσης 2.3 megapixels κατά την εγγραφή HD video.

Η τεχνολογία BRAVIA Sync κάνει ακόμα ευκολότερο να απολαμβάνετε video και φωτογραφίες στην τηλεόραση HD σας. Απλά συνδέστε την TG3E σε οποιαδήποτε συμβατή με την τεχνολογία BRAVIA Sync τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI (διατίθεται προαιρετικά) και ελέγξτε τις λειτουργίες αναπαραγωγής με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας.

Η Sony Handycam HDR-TG3E θα είναι διαθέσιμη από το Μάιο του 2008.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

η κάμερα είναι φανταστική. Σήμερα πήγα και την είδα στο πλαίσιο οπου την έφεραν πριν λίγρες μέρες στην τιμη των 899 ευρλω και πραγματικά είναι πάρα πολύ μικρή. Μου θυμίζει πολύ ένα κινητό που είχα το nokia n93i .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.