Sony MS PRO Duo 16GB | Με πιστοποίηση Mark2 για AVCHD

, Sony MS PRO Duo 16GB | Με πιστοποίηση Mark2 για AVCHDΑπό τον τομέα Recording Media & Energy (RME) της Sony Europe ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της νέας κάρτας μνήμης Memory Stick PRO Duo χωρητικότητας 16GB, η οποία διευρύνει ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές για εγγραφή υλικού high-definition. Στην κάρτα μνήμης μπορούν να αποθηκευθούν ως και 110 λεπτά video high-definition σε εγγραφή 1920, σχεδόν 6 ώρες HD video σε λήψη 1440 LP, και περισσότερες από 4000 φωτογραφίες με ανάλυση 10Megapixels.

Η συγκεκριμένη συσκευή αποθήκευσης τύπου flash, η οποία διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα, είναι ιδανική για τις νέες βιντεοκάμερες Handycam της Sony με τεχνολογία AVCHD, καθώς και για τις τελευταίες φωτογραφικές μηχανές υψηλής ανάλυσης Cyber-shot α.

Η κάρτα μνήμης Memory Stick PRO Duo με χωρητικότητα 16GB αποτελεί το καλύτερο αποθηκευτικό μέσο για περιεχόμενο HD λόγω της ικανότητάς της να μεταφέρει μεγάλους όγκους video ανάμεσα σε συσκευές εύκολα και γρήγορα. Η κάρτα μνήμης Memory Stick PRO Duo 16GB μπορεί να αφαιρεθεί από τη βιντεοκάμερα και να εισαχθεί απευθείας στην υποδοχή Memory Stick ενός PC ή φορητού υπολογιστή, ή σε κάποιο συμβατό προσαρμογέα. Στην Ευρώπη, στα πλαίσια της αρχικής προώθησης του προϊόντος, η νέα κάρτα μνήμης θα διατίθεται μαζί με ένα χρήσιμο προσαρμογέα USB – κάνοντας ακόμα ευκολότερη τη μεταφορά αρχείων από τις συσκευές σας στο PC σας για να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας.

Πιστοποίηση Mark2
Με σκοπό την ανάδειξη της υποστήριξης της εγγραφής AVCHD, στις κάρτες μνήμης Memory Stick PRO προστίθεται η πιστοποίηση Mark2. Τα προϊόντα Memory Stick που φέρουν το λογότυπο Mark2 ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις ταχυτήτων εγγραφής και είναι πιστοποιημένα για χρήση με προϊόντα εγγραφής AVCHD.

Η κάρτα μνήμης Memory Stick PRO Duo με χωρητικότητα 16GB θα είναι διαθέσιμη από το Μάρτιο του 2008.

Δείτε επίσης:
> https://www.techblog.gr/internet/wi-fi-flocafe/
> Παλιές ελληνικές διαφημίσεις τεχνολογίας στο YouTube
> Nokia N82 | Με κάμερα 5Megapixel και GPS

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.