Χρόνια πολλά Angry Birds!

Δύο χρόνια και 500 εκατομμύρια downloads μετά, το Angry Birds συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα φαινόμενα της εποχής μας. Το παιχνίδι (και οι παραλλαγές του – Seasons, Rio κλπ) παίζεται από εκατομμύρια gamers ανά τον κόσμο, σε πληθώρα συσκευών. Για να γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια των Θυμωμένων Πουλιών, η Rovio βγάζει ένα special «Birthday 2.0.0 Update» για το αρχικό Angry Birds που τα ξεκίνησε όλα.

Το update φέρνει 15 νέα εορταστικά επίπεδα, το πορτοκαλί πουλί που ωθεί ότι αντικείμενο αγγίζει, νέα μενού και γραφικά, και ειδικά achievements. Εσείς παίζετε Angry Birds;

, Χρόνια πολλά Angry Birds!

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης Π.

Καλό, αλλα αν δεν το εκαναν καποιοι μοδα δεν νομιζω να γινοταν τοσος ντορος. Υσχυει και εδω το “Εισαι στη μοδα? εισαι ο καλυτερος, βγαζεις χρημα, ο κοσμος μιλαει μονο για ‘σενα” ακομα και αν υπαρχουν πιο αξιόλογα games η αν εισαι απλά ενα game.

ZJ-HELLAS

Εγω ισως ειμαι απ’ τους λιγους που δεν το προτιμουν.Προτιμω το monkeys blast και γενικοτερα puzzle games.

Solon

Έχουν μεγάλη πλάκα τα ζωντόβολα!!!

Αντώνης

Δεν είμαι φανατικός (αυτό θα έλειπε :P) αλλά παίζω που και που…Έχουν πολύ πλάκα 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Angry Birds Google Play Store

Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games Angry Birds Gaming

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2, την Melody.