2010 FIFA World Cup video game

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου δίχως αμφιβολία είναι το γεγονός της χρονιάς, ενώ μετά από 16 ολόκληρα χρόνια εμείς οι Έλληνες θα το δούμε με άμεσο ενδιαφέρον, καθώς η εθνική μας ομάδα συμμετέχει σε αυτό. Όπως κάνει κάθε μουντιαλική χρονιά ή χρονιά με Euro, έτσι και φέτος η ΕΑ κυκλοφορεί το επίσημο παιχνίδι της διοργάνωσης με στόχο να εκμεταλλευτεί την τρέλα του κόσμου για ποδόσφαιρο. Όμως ενώ τα περισσότερα από τα προηγούμενα ήταν στην καλύτερη περίπτωση αρπαχτές, το 2010 FIFA World Cup αξίζει τα λεφτά του.

, 2010 FIFA World Cup video game

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους τίτλοι είναι αυτό της έλλειψης περιεχομένου. Είναι δύσκολο να πείσεις τον gamer να τσιμπήσει ένα ακόμα “full price” παιχνίδι ποδοσφαίρου αφιερωμένο σε μία μόνο διοργάνωση, όταν μόλις πριν από έξι μήνες αγόρασε το νέο FIFA και το απολαμβάνει ακόμα. Θέματα όπως η απουσία συλλόγων και η παρουσία μόνο εθνικών ομάδων δεν θα εκλείψουν ποτέ, οπότε υπό αυτή την έννοια το 2010 FIFA World Cup υστερεί, όπως υστερούσαν οι προκάτοχοί του και όπως θα υστερούν οι διάδοχοί του. Όμως η ΕΑ έχει κάνει ότι μπορεί ώστε να φορτώσει το παιχνίδι με όσο το δυνατόν περισσότερο περιεχόμενο γίνεται. Τα modes είναι πολλά, τα χαρακτηριστικά πλούσια και η μουντιαλική αίσθηση πανταχού παρούσα, με λόγκο, χρώματα, μενού, (πανέμορφα) στάδια κλπ της φετινής διοργάνωσης, καθώς και πληροφορίες και στατιστικά για διάφορες χώρες κατά την διάρκεια του loading. Το αποτέλεσμα; Το 2010 FIFA World Cup είναι το πιο πλήρες World Cup game όλων των εποχών.

Διαβάστε ολόκληρο το χορταστικό review του 2010 FIFA World Cup, στο Game 2.0

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.