Νέο firmware update για το PS3 τον Ιούνιο

Σύμφωνα με το Official PlayStation Magazine, αυτή τη στιγμή το PS3 δεν είναι έτοιμο για 3D παιχνίδια, αντίθετα με ότι μας είπε η Sony όταν πριν λίγο καιρό διέθεσε το firmware 3.30 για το σύστημα. Φαίνεται ότι το 3.30 απλά προετοίμασε το έδαφος, καθώς το περιοδικό αναφέρει ότι τον Ιούνιο θα υπάρξει νέο firmware update, το οποίο θα κάνει το PS3 συμβατό με 3D games, όχι όμως και 3D Blu-ray. To ανάλογο update για τις ταινίες θα διατεθεί αργότερα φέτος.

, Νέο firmware update για το PS3 τον Ιούνιο

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ghanis

πρεπει να εχεισ 3D οθονη?????

Terminator

Ναι 🙂

ΝouSou

Tι άλλα χαρακτηριστικά, -εκτός από υψηλό ρυθμό ανανέωσης της εικόνας 200hz- πρέπει να έχει μια οθόνη για να χαρακτηριστεί 3D?

pasxalinio

Hi thelo na rotiso kati , Exo to ps3 to xontro to 40ri kai thelo na katebaso to skype pos ginete .?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.