Παρασκευή
08/01/2010

PlayStation3, Έρχεται το 3D gaming

Στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας, η Sony έδωσε το στίγμα των προθέσεών της με δύο σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον του PS3 και του PlayStation Network. Η πρώτη ανακοίνωση αφορά το 3D gaming, με το οποίο η κονσόλα θα γίνει πλήρως συμβατή φέτος, μέσω ενός firmware update. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρξει και δεύτερο update για συμβατότητα με 3D ταινίες. Δεύτερον, το PSN ξεφεύγει από τα στενά όρια του gaming και επεκτείνεται σε άλλες συσκευές ψυχαγωγίας, όπως Blu-ray players, τηλεοράσεις Bravia και υπολογιστές Vaio, με στόχο να το χρησιμοποιούμε παντού, πάντα και… για τα πάντα. Φιλόδοξα σχέδια.

ps3 slim

Πηγή: Game 2.0

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η Petran λέει:

  Χρειαζόμαστε δηλαδή να πάρουμε και μία 3D τηλεόραση για να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες του PlayStation 3. Απ’ ότι φαίνεται το 2010 θα είναι η χρονιά του 3D. Ήδη στην έκθεση CES βλέπουμε πολλά τέτοια προϊόντα: 3D TV’s, 3D Blu-ray players, 3D Gaming… Ααα, και η Sony επιτέλους παρουσίασε 4 νέες σειρές τηλεοράσεων BRAVIA (Signature, Cinematic, Presence, Essential). Η σειρά Signature θα είναι Full HD 3D με οθόνη Edge LED, Motionflow 200Hz PRO, ασύρματη επικοινωνία DLNA, widgets και πολλά άλλα… Μακάρι και το κόστος να είναι σε λογικά πλαίσια για να μπορέσουμε να μπούμε κι εμείς στο κόσμο του 3D! :P

 2. Ο/Η Λευτέρης λέει:

  Να ΄ρωτησω κάτι σχετικά με αύτο .Θα χρειαστεί να άγορασουμε καίνουργια κόνσολα ;Σύμφωνω με τον petran.Μακάρι και το κόστος να είναι σε λογικά πλαίσια για να μπορέσουμε να μπούμε κι εμείς στο κόσμο του 3D!

 3. Ο/Η Psymon λέει:

  Λογικά δεν χρειάζεται καινούρια κονσόλα γιατί όπως γράφει και πιο πάνω στο άρθρο η συμβατότητα θα επιτευχθεί μέσω firmware update οπότε πιστεύω θα μπορεί να το κατεβάσει ο καθένας από την κονσόλα του. Εν αναμονή λοιπόν για έναν νέο κόσμο…!

 4. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Σωστός ο Psymon, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Sony, η δουλειά θα γίνει με 2 firmware update ;)

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.