PlayStation3, Έρχεται το 3D gaming

Στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας, η Sony έδωσε το στίγμα των προθέσεών της με δύο σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον του PS3 και του PlayStation Network. Η πρώτη ανακοίνωση αφορά το 3D gaming, με το οποίο η κονσόλα θα γίνει πλήρως συμβατή φέτος, μέσω ενός firmware update. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρξει και δεύτερο update για συμβατότητα με 3D ταινίες. Δεύτερον, το PSN ξεφεύγει από τα στενά όρια του gaming και επεκτείνεται σε άλλες συσκευές ψυχαγωγίας, όπως Blu-ray players, τηλεοράσεις Bravia και υπολογιστές Vaio, με στόχο να το χρησιμοποιούμε παντού, πάντα και… για τα πάντα. Φιλόδοξα σχέδια.

, PlayStation3, Έρχεται το 3D gaming

Πηγή: Game 2.0

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petran

Χρειαζόμαστε δηλαδή να πάρουμε και μία 3D τηλεόραση για να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες του PlayStation 3. Απ’ ότι φαίνεται το 2010 θα είναι η χρονιά του 3D. Ήδη στην έκθεση CES βλέπουμε πολλά τέτοια προϊόντα: 3D TV’s, 3D Blu-ray players, 3D Gaming… Ααα, και η Sony επιτέλους παρουσίασε 4 νέες σειρές τηλεοράσεων BRAVIA (Signature, Cinematic, Presence, Essential). Η σειρά Signature θα είναι Full HD 3D με οθόνη Edge LED, Motionflow 200Hz PRO, ασύρματη επικοινωνία DLNA, widgets και πολλά άλλα… Μακάρι και το κόστος να είναι σε λογικά πλαίσια για να μπορέσουμε να μπούμε κι εμείς στο κόσμο του 3D! 😛

Λευτέρης

Να ΄ρωτησω κάτι σχετικά με αύτο .Θα χρειαστεί να άγορασουμε καίνουργια κόνσολα ;Σύμφωνω με τον petran.Μακάρι και το κόστος να είναι σε λογικά πλαίσια για να μπορέσουμε να μπούμε κι εμείς στο κόσμο του 3D!

Psymon

Λογικά δεν χρειάζεται καινούρια κονσόλα γιατί όπως γράφει και πιο πάνω στο άρθρο η συμβατότητα θα επιτευχθεί μέσω firmware update οπότε πιστεύω θα μπορεί να το κατεβάσει ο καθένας από την κονσόλα του. Εν αναμονή λοιπόν για έναν νέο κόσμο…!

Κώστας Βλαχάκης

Σωστός ο Psymon, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Sony, η δουλειά θα γίνει με 2 firmware update 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.