Angry Birds, Ετοιμάζουν κινούμενα σχέδια για την τηλεόραση

Αγριεμένα πουλιά εναντίον ζαβών γουρουνιών ή επί το γνωστότερο Angry Birds. Το δημοφιλές παιχνίδι (είναι να αναρωτιέσαι το γιατί έγινε δημοφιλές!) μετά τις οθόνες των iPhone, Android, PC και PlayStation αναμένεται να μεταφέρει τον πόλεμο των ζώων και στην οθόνη της τηλεόρασής μας.

Σύμφωνα με τον Mikael Hed, Διευθύνων Σύμβουλο της δημιουργού εταιρείας Rovio, το Angry Birds σχεδιάζεται να εμφανιστεί σε επεισόδια κινουμένων σχεδίων (animated) μέσα στους επόμενους μήνες. Από ένα χαριτωμένο παιχνίδι στο iPhone, το Angry Birds εξελίσσεται σε ένα ισχυρό franchise.

, Angry Birds, Ετοιμάζουν κινούμενα σχέδια για την τηλεόραση

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DaNaH

Πιστεύω ότι έγινε δημοφιλές επειδή είναι εθιστικό. Όταν σου περιγράψει κάποιος το παιχνίδι χωρίς να το έχεις παίξει είναι φυσικό η πρώτη σου αντίδραση να είναι ότι ακούγεται χαζό. Αν το πιάσεις στα χέρια σου όμως κολλάς!

Τώρα η δημιουργία κινουμένων σχεδίων με τα Angry Birds είναι άλλο πράγμα και ακούγεται όντως ανόητο ακριβώς για τον λόγο που προείπα. Το παιχνίδι είναι κάτι με το οποίο κολλάς γιατί εσύ χειρίζεσαι τα πουλιά και προσπαθείς να εξοντώσεις τα γουρουνάκια κλπ, στην TV τι το ενδιαφέρον θα είχε;

Γιαννης

Καταρχην προκειται για ενα ακομα πετυχημενο Brand που υποστηριζεται συνεχως απο επενδυτες.
Οσο και αν φαινεται απλο υπαρχουν ατομα και επιχειρησεις ανα τον κοσμο που ψαχνουν κατι τετοιες ευκαιριες, και τις προοθουν για το κερδος φυσικα.
Οπως επισης και πολλες απο αυτες τις εφαρμογες δημιουργουνται επιτηδες (αλλα αυτο παει μακρυα).
Γιαυτο και βλεπουμε την εφαρμογη Angry Birds απο κινητα σε ρουχα , σε επιτραπεζια, σε PS3 , σε PC , σε TV κλπ.
Εγω θελω να θεσω αλλο ερωτημα, μα ολα τα πραγματα μεσω αυτης της οδου δεν γινονται?
Δηλαδη παλια το Muppet Show δεν εγινε εμμονη ακριβως διοτι ηταν επιτυχημενο?
και παλι δεν ακολουθησαν ολα τα παραπανω αναφερθεντα? Αντε δεν ειχε κινητα τοτε…!

giannis

“μετά τις οθόνες των iPhone, Android, PC και PlayStation αναμένεται να μεταφέρει τον πόλεμο των ζώων και στην οθόνη της τηλεόρασής μας.”

το δυνατό maemo δεν περιλαμβάνετε γιατί περιέχεται στην κατηγορία pc?

giorgos

Κώστα ηρέμησε. Πιες ένα τσαγάκι και πήγενε να ξαπλώσεις:)

Thanos Nanis

Κώστα προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα – άσχετο. Πάντως το τσαγάκι το χρειάζεσαι. Κερνάω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.