Το Angry Birds γίνεται… σειρά (και ταινία!)

Η εξάπλωση του Angry Birds franchise σε άλλες μορφές ψυχαγωγίας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Μετά τα μπλουζάκια, τα βιβλία, τα γλυκά και τα κουκλάκια, φέτος βγαίνει animated σειρά Angry Birds, με 52 επεισόδια διάρκειας δυόμισι-τριών λεπτών. Παράλληλα, σχεδιάζεται και ταινία, η οποία όμως αναμένεται μετά το 2014.

, Το Angry Birds γίνεται… σειρά (και ταινία!)

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης Καλής

Απόσο ξέρω η σειρά αυτή έχει ξεκίνηση εδώ και καιρό, προβαλόμενο στο nickelodeon των ΗΠΑ. Επίσης είχα διαβάσει ένα άρθρο ότι θα βγούν και άλλες ταινίες στην συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Angry Birds Google Play Store

Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games Angry Birds Gaming

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2, την Melody.