Κονσόλα από την… Apple; [φήμες]

H πιθανότητα η Apple να βγάλει κονσόλα είναι κάτι που συζητείται εδώ και χρόνια, και συζητείται όλο και πιο έντονα όσο τα προϊόντα της πουλάνε σαν τρελά. Με τη φημολογούμενη iTV ή iPanel(;) να υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει φέτος, ίσως έφτασε η ώρα για την Apple να μπει στη μάχη των παιχνιδομηχανών. Σύμφωνα με πηγές του Cult of Mac, η τηλεόραση της Apple θα έρχεται μαζί με κονσόλα τύπου Kinect, της οποίας το interface βασίζεται σε χειρισμό κίνησης και αφής.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο λόγος που το αφεντικό της εταιρίας, Tim Cook, πρόσφατα επισκέφθηκε τα γραφεία της Valve (στούντιο ανάπτυξης video games). Πάντως, η εν λόγω φήμη για τηλεόραση συν κονσόλα από την Apple, δεν φαντάζει ιδιαίτερα πειστική.

Εσείς θέλετε η Apple να μπει στη μάχη των games με κονσόλα ή πιστεύετε ότι θα καταφέρνει άριστα με το iPad;

, Κονσόλα από την… Apple; [φήμες]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
victor

Ασ μπει!!!!! καλιτερα για τον ανταγωνισμο

alex

Για την apple είναι καλύτερο να βγαλει και κονσόλα γιατι με αυτον τον τροπο θα αποκτησει και αλλα χρηματα, ενω οι αλλες εταιριες δν θα πουλανε πια κονσολες,οπως εγινε και με τα κινητα….

Dark_Zompie 7

Διαφωνα Απολυτος. Τα Video Games Δεν Ειναι Για Την Apple. Καλυτερα Να Μεινει Με Το iPhone Και Το iPad Της. Και Να Μπει Παλι, ΠΟΤΕ Δεν Θα Φτασει Τα Επιπεδα Των Playstation 3 ή XBOX 360. Ο Gamer Θελει Περισσοτερα Που Η Apple Δεν Μπορει Να Διαθεσει Οποτε Bye Bye !

*_DaDiRa_*

Ας μπει, μωρέ.Όσο για αυτά που λέει ο Dark_Zompie, διαφωνώ.Μπορεί να μην είναι τόσο επιτυχημένη η απόπειρά της να μπει στην gaming αγορά, αλλά σίγουρα θα κάνει αρκετές πωλήσεις.Τι παραπάνω έχει η Microsoft ή η Sony;

Νικος

μου φτανει ο ανταγωνισμος που εχω τωρα δεν χρειαζομαι και σενα apple να μπεις και να μου αδειασεις τις αδειες μου τσεπες. Παλιο Φαταουλα 🙂

Απόστολος Ν.

Η Apple έχει κάνει πάρα πολλές καινοτομίες, εκ των οποίων έχουν γραφτεί στην ιστορία. Μια κονσόλα θα ήταν μια ακόμα καινοτομία που θα πήγαινε ακόμα ποιο ψηλά (όσο μπορεί να πάει αφού είναι στην κορυφή!).

tasos

γιατι οχι, πιστευω οτι θα υπαρξει ενθουσιασμος και καινοτομες λειτουριες-δυνατοτητες, θα οξυνει τον ανταγωνισμο και θα δουμε και κατι καινουργιο στον χωρο αυτο απο πλευρας κονσολας και νοοτροπιας

angelos

Παιδιά όλα αυτά μου φαίνονται ψέματα. Φήμες για να γίνεται ντόρος γύρο από την apple. Όμως και αλήθεια να είναι και να βγάλει κάποτε κονσόλα μάλλον άπατη θα πάει. Εδώ ολόκληρος Jobs και δεν το επιχείρησαι, κάτι θα ήξερε. Γενικότερα το όλο κλήμα στην μεταjobs εποχή της apple δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου.

αλεξανδρος

μπορει να εκανε την διαφορα με κινητα και tablets αλλα δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει καν να κοιταξει στα ματια την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ sony η microsoft σε αυτον το τομεα.εδω η nintento που ολοι της δικης μου γενιας ειχαμε κονσολες οπως gameboy,nes,snes,n64 και παλι την εκθρονισαν.οπως και η sega με το gamegear,master system,mega drive,saturn κλπ,κλπ και τωρα φτιαχνει παιχνιδια για τους πρωην ανταγωνιστες της.δεν μπορει μια εταιρια να ειναι πανταχου παρων.

Αλέξανδρος

Να φτιάξει γιατί η sony, η microsoft κ.α. θα προσπαθήσουν να είναι ποιο ανταγωνιστηκές και το gaming θα φτάσει σε άλλο επίπεδο για μας

Γιώργος Μαρ.

Η βιομηχανία των video games δεν χωράει άλλον κατασκευαστή.Αν μπει η apple θα το φάει το κεφαλάκι της.

Tony Cool

1)Για τους περισσοτερους που δεν το γνωριζουν και εμαθαν την εταιρια απο το iphone,η apple εχει βγαλει στο παρελθον κονσολα,το pippin(sigh…).Τρελη επιτυχια!
2)Για αυτους που λενε οτι δεν εχει καμμια δουλεια να βγαλει κονσολα και οτι θα τη φανε λαχανο,τα ιδια λεγανε και για την sony (που παει να τα βαλει με τη nintendo) και για την ms (που παει να τα βαλει με τη nintendo και τη sony).Δεν τα πηγανε και ασχημα ε;
3)Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα ελεγα οτι μονο καλο μπορει να κανει στους gamers μια ακομα εταιρια(αυξηση ανταγωνισμου μπλα μπλα μπλα) ομως στην περιπτωση της apple πολυ φοβαμαι οτι θα αρχισει τις μυνησεις στις αλλες εταιριες οτι της κλεβουνε πατεντες αμα δει τα σκουρα και θα προσπαθησει να παει το gaming 10 χρονια πισω ωστε να φαινεται αυτη μπροστα (οτι κανει με τα κινητα δηλαδη).

Tony Cool

Επισης περιμενω απο στιγμη σε στιγμη και εγω μηνυση απο τον κο Μπαμπινιωτη ετσι οπως εγραψα τις ‘μυνησεις’.

charis

εχω pc με windows 7 και ram 4gigabyte
επεξεργαστη Intel ( R ) Core i5 CPU 760 @ 2.80 GHz
τι καρτα γραφικων πρεπει να εχω ετσι ωστε να μπορω να παιξω τα περισσοτερα παιχνιδια ;

GIORGOS

μπα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αλλα θα ιθελα να δο την κονσολα με τροι ι περιεργια

sayian

i console…

Φερτε ανταγωνισμο μπας και πεςσουν οι τιμες…

martinst23

μακαρι να φτιαξει μια κονσολα

tech21man

Να φτιαξει. Αλλα απο εκει και μετα τι? Θα χρειαστει η κατι που δεν υπαρχει στην αγορα (πως εκανε η nintendo με το wii και καταφερε ανθρωπους με 360, pc, ps3 να παρουν ΚΑΙ wii) που μπορει να το εχει βρει η θα χρειαστει exclusives. Κακα τα ψεματα. Η sony πληρωνει για να μη βγει το δημοφιλες gran turismo για pc, το εχει πει και ο υπερφιαλος yamauchi (αυτος που το φτιαχνει).

Αν, ερωτηθει ο οποιοσδηποτε γιατι playstation θα σου πει 5 κραχτες τιτλους που λεει ο λογος, που υπαρχουν μονο σε αυτο και “πρεπει να τους παιξεις αξιζουν”. Το ιδιο και για 360. Και το nintendo εχει μια σταθερη καβα.

Η apple το να βγαζει ενα φρου φρου ios για να μπορεις να κλικαρεις και να μπαινεις στο παιχνιδι δεν λεει τιποτα και ο,τι hardware και να βγαλει, δε θα το χρεωσει φτηνα. Για μια κονσολα 700 ευρω με ενα νορμαλ τσιπακι δεν ψηνομαι εκτος πια και αν συνοδευεται απο κατι must. Unique selling point που λενε και στο marketing. Αρα μενει να δουμε. Συνολικα δεν το πολυβλεπω.

Σημειωση θα ειναι χρυσαφι η “το πλαστικο που καταφερε να ξαναανακαλυψει!”¨? Υπαρχουν emoticon ειρωνειας? Γιατι γελαω απο μεσα μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.