Arma 3, Videogame φέρνει τον πόλεμο στη Λήμνο και την αντίδραση του δημάρχου

Όταν η επίσημη ανακοίνωση του Arma 3 έγραφε ότι το πεδίο μάχης αυτή τη φορά είναι ένα νησί της Μεσογείου, κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό το νησί είναι η… Λήμνος! Ναι, το Arma 3 διαδραματίζεται στη Λήμνο, όσο τρελό κι αν σας φαίνεται.

Στον στρατιωτικό εξομειωτή αναλαμβάνετε τον ρόλο του Cpt. Scott Miller, ο οποίος μετά από μια αποτυχημένη επιχείρηση καταλήγει στη Λήμνο, και πρέπει να εκτελέσει την αποστολή του σε ένα απόλυτα εχθρικό περιβάλλον. Το Arma 3 διαθέτει open-ended campaign με πλούσια ιστορία, πολλά όπλα και οχήματα, αυθεντικά περιβάλλοντα, co-op και vs multi, mission editor και δυνατότητα να επιλέγετε τον εξοπλισμό που θέλετε.

Και τώρα το καλύτερο: η δημοσιοποίηση των παρακάτω βίντεο με χορταστικό gameplay, προκάλεσαν την αντίδραση της δημοτικής αρχής του νησιού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Λήμνου Αντώνη Χατζηδιαμάντη, το πολεμικό παιχνίδι κάνει κακό στη φήμη του νησιού, ενώ ο φωτορεαλισμός του εγείρει κινδύνους εθνικής ασφαλείας, λόγω της μικρής απόστασης με την Τουρκία. Φοβερά πράγματα. Το Arma 3 θα βγει το καλοκαίρι του 2012 για PC. Τι θα λέγατε για ένα ταξιδάκι στη Λήμνο;

, Arma 3, Videogame φέρνει τον πόλεμο στη Λήμνο και την αντίδραση του δημάρχου

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iraklis

Γουάου! Ανυπομονώ να παίξω.

Οσο για τον δήμαρχο ένα έχω να πώ, αυτός κάνει κακό στην χώρα!
Αυτός ο λουδιτισμός πρέπει να σταματήσει επιτέλους για να πάμε ένα βήμα μπροστά σαν κοινωνία.

Υ.Γ.Οι Τούρκοι περιμένανε το Arma 3 για να μάθουν για την Λήμνο? δε τα ξέρανε όλα από την εποχή του Age of Empires? Και του Colin 1 με το rally Acropolis? Xαχαχα

takis1994

wow…μεγαλες στιγμες..αντε να δουμε και gta v στην Αθηνα να ΤΡΕΛΑΘΩΩΩ

ΓΙΑΝΝΗΣ

Μα πρέπει κάτι να πει και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ για να φανεί…πολύ κολλημένα μυαλά, έτσι δεν πάμε μπροστά. Έστω και ένας φανατικός του παιχνδιού να παει στην Λήμνο για να δει τις αληθινες τοποθεσίες θα είναι κέρδος.

Δηλαδή οι Τούρκοι δεν μπορούν να τις δουν από τον google earth;

Ξεκολλήστε πια

Vangelis

Μην ξεχνάτε και τα παιδιά που θα θέλουν να υπηρετήσουν στην “δυσμενή” Λήμνο αφού έχουν παίξει τον τίτλο. Ήδη από το τρέιλερ είδα πολλά μέρη που μου θύμισαν την θητεία μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.