Sony PlayStation Vita, 200 «χαρακτήρες» ταυτόχρονα στην οθόνη του

Υπάρχει ένα παιχνίδι του PlayStation Vita που θα μας δώσει μια γεύση από τις δυνατότητες του φορητού με το καλημέρα. Αυτό είναι το Army Corps Of Hell στο οποίο ελέγχετε στρατιές από goblins, και κάνοντας χρήση των ξεχωριστών χαρακτηριστικών χειρισμού που προσφέρει το Vita, πρέπει να εξοντώσετε τους εχθρούς σας για να ανακτήσετε τον θρόνο του Βασιλιά της Κόλασης.

Το Army Corps Of Hell έχει co-op για τέσσερις, όπου ο κάθε παίκτης μπορεί να ελέγχει έως και 50 goblins, που σημαίνει ότι το παιχνίδι μπορεί να απεικονίζει μάχες με… 200 goblins στην οθόνη ταυτόχρονα! Ανυπομονούμε να το δούμε στην πράξη. Στο μεταξύ πάρτε μια γεύση από το Army Corps Of Hell με το παρακάτω gameplay βίντεο. Λογικά θα είναι launch game του PlayStation Vita.

, Sony PlayStation Vita, 200 «χαρακτήρες» ταυτόχρονα στην οθόνη του

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nik0s

πως γινεται αυτο το βιτα να ειναι στα 300 ευρω και τα κινητα στα 650?

Silender

Nik0s όπως ακριβώς γίνεται και με τα ipod & iphone αντίστοιχα.

Επίσης ο αντίπαλός του παίζει στα 200€ πόσο πιο ψηλά να πουλήσει η SONY όσο καλό και αν είναι.

Το παιχνιδάκι τώρα έμενα μου φαίνεται ψιλομάπα από το video.
Και btw δεν μου φάνηκαν για 50 τα goblin άσε που ουσιαστικά είναι 1 άντε 2 goblin model που απλά τα πολλαπλασιάζει οπότε βλέπεις το ίδιο goblin πολλές φορές ουσιαστικά.

Αν είναι μάγκες ας μας δείξουν multiplayer video με 4 players και 200 “Διαφορετικών model” goblins.

hayatevo9

παιδιά να σας ενημερώσω ότι το 3Ds πλέον κοστίζει 179ευρώ(σε κάποια μαγαζιά το βρίσκεις κ λιγότερο)κ η φθηνότερη έκδοση του vita χωρίς το 3 g θα κοστίζει 250 ευρώ! 🙂

vagosnet

συγκρινετε ανομοια πραγματα!!!το 3ds κυκλοφορει εδω και αρκετο καιρο!και επισης τεχνικα ειναι σκαλες πιο κατω απο το vita!!επισης αλλη εμπειρια προσφερει το vita και αλλη το 3ds!επιπλεον το ipod touch που μπαινει στο συναγωνισμο για εμενα δεν θα επρεπε να μπαινει γιατι δεν ειναι αμιγως μια φορητη κονσολα απλα ενα mp4 player που εκμεταλλευεται το app store…

bec

@vagosnet Συμφωνώ τα δυο πρώτα που λες και να προσθέσω ότι το 3ds έχει μεν 3d οθόνη αλλα dual core επεξεργαστη κάπου στα 250 MHz ο πυρινας που έχει να φτιάξει και μια 3d εικόνα,άρα και περιορισμένα σε δυνατοτιτες γραφικα ενώ το psvita έχει επεξεργαστη quad core σε κάποια GHz,διαθεσιμα μόνο για παιχνίδια.Τωρα στο τελευταίο πο λες διαφωνώ γιατι αν και το 3ds είχε οθόνη αφής το κατάστημα που αμφισβητείται πούλησε εκατομμύρια συσκευές και παιχνίδια αφής φέρνοντας στην επιφάνεια άλλο ένα είδος gaming το touch,εκτός του ότι που το iPod touch είναι το πιο φορητό μηχανάκι με παιχνίδια που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα με τα φθηνότερα παιχνίδια απο ποτέ… ;-)Στη τελική ότι είδος gaming αρέσει στον καθένα παίρνει…

Stavros

Ε τώρα να μην συγκρίνουμε το βίτα με το 3ds το 3ds φυσικά είναι πολύ κατώτερο ούτε καν capacitive οθόνη δεν έχουν βάλει οι γύφτοι ακόμη και τα αντρόιντ με 80€ έχουν capacitive και ο επεξεργαστης είναι ένας προπολεμικός σάπιος τις πλάκας και δεν έχει και παιχνίδια και αυτά που έχει τα περισότερα είναι μούφες η 3d οθόνη έχει υπερβολικά χαμηλή ανάλυση και σε τυφλώνει ο μόνος λόγος που θα το έπερνα είναι το resident evil revelations. Nikos αυτό το κάνει η σόνυ για να ανταγωνιστεί το βίτα άνετα θα μπορούσε να το πουλήσει και 800 € όσω ένα iphone από τι στιγμή που έχει κόστος κατασκευής 250€ και το 4s γύρω στα 180€. Κάτι άσχετο αλλά απότι διάβασα το βίτα δεν θα υποστιρίζει 1080p και μπορεί να το φέρουν με update μελλόντικά δεν μπορώ να καταλάβω μια τόσο ισχυρή συσκευή γιατί να μην παίζει 1080p. bec στο ipod έχουν αφαιρεθεί τόσα πράματα και είναι μονοπύρηνο όχι τετραπύρηνο.

bec

@stavros και το 3gs μονοπυρηνο τριετιας ειναι αλλα παιζει shadow gun που απαιτει δυο πυρηνες σε αλλες πλατφορμες,μη τα ξεπεταμε και ολα βαση των specs,γιατι και το 3ds εχει ωραιους τιτλους ενω και το ios εχει τους fan του.

tainia

Κακώς συγκρίνεται τις συσκευές μεταξύ τους.. για εμένα το Nintendo προορίζεται για παιδιά κυρίως ενώ το PSP για μεγαλύτερους μιας και έχει περισσότερες multimedia δυνατότητες…

Nickolas

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε τελικά τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν μαζί με το vita. Όσο για τα παιχνίδια περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, προσωπικά τρελαίνομαι για τα zelda και mario και η μόνη εταιρεία που τα προσφέρει είναι η nintendo, το ocarina of time 3d και το καινούριο mario είναι άψογα, όπως επίσης και το uncharted που θα βγει για το vita φαντάζομαι θα είναι πολύ καλό. Τώρα όσον αφορά το ipod touch και iphone αν και έχουν πάρει μεγάλο μέρος της πίτας από τα φορητά, δε με έχουν πείσει. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι αντιγραφές χωρίς υπόθεση και μερικά ports από γνωστά παιχνίδια και φυσικά τα angry birds clones. Με εξαίρεση τα τελευταία βρίσκω τα touch χειριστήρια που χρησιμοποιούν εξαιρετικά άβολα. Οι μόνες εξαιρέσεις που πραγματικά μου έκαναν εντύπωση είναι τα ports γνωστών adventure games όπως monkey island και broken sword.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.