ASUS ROG GR8S: Παιχνιδοκονσόλα Steam

H ROG GR8S είναι η νέα παιχνιδοκονσόλα – gaming pc της Asus με σκοπό το gaming μέσω του λειτουργικού Steam (Steam OS). O λεπτός του σχεδιασμός και ο χρωματισμός του σε κόκκινο-μαύρο όπως και όλα σχεδόν τα προϊόντα της Asus ROG το καθιστούν ένα πανέμορφο αξεσουάρ για το σαλόνι και την τηλεόρασή σας.

Η τοποθέτησή του μπορεί να γίνει τόσο οριζόντια όσο και κάθετα και οι διαστάσεις του είναι τέτοιες που επιτρέπουν την τοποθέτησή του σε οποιοδήποτε τραπεζάκι τηλεόρασης.

ASUS ROG GR8S: Παιχνιδοκονσόλα Steam, ASUS ROG GR8S: Παιχνιδοκονσόλα Steam

Το ROG GR8S δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης hardware τελευταίας τεχνολογίας, κάνοντας το Full HD Gaming πραγματικότητα στο σαλόνι σας. Πως γίνεται αυτό; Απλά(!!) με τη δυνατότητα εγκατάστασης επεξεργαστή μεταξύ Ιntel Core i5 ή i7 και GPU Nvidia GeForce σειράς 9xx. Η δυνατότητα συνδεσιμότητας είναι μέχρι και 4K/UHD μέσω θύρας HDMI ή Displayport για πραγματικά καθαρή απεικόνιση.

Αν σκέφτεστε ότι το ROG GR8S είναι άλλη μια παιχνιδοκονσόλα που μέσα στα επόμενα 3 χρόνια θα έχει ξεπεραστεί το Hardware της, το σκέφτεστε πολύ σωστά. Μόνο που, σε αυτήν την περίπτωση αυτή η παιχνιδοκονσόλα είναι φτιαγμένη για να αναβαθμίζεται, χάρις τον εσωτερικό του σχεδιασμό που επιτρέπει οποιαδήποτε αλλαγή στο hardware.

Όπως όλες οι παιχνιδοκονσόλες, έτσι και η ROG GR8S είναι σχεδιασμένη για online gaming περιλαμβάνοντας θύρα σύνδεσης μέσω Ethernet 802.11ac, Wi-Fi και προηγμένη τεχνολογία δικτύου για μικρά πακέτα online που επιβεβαιώνουν την ομαλή εμπειρία gaming. Όσο για τον ήχο, περιλαμβάνεται η τεχνολογία SupremeFX για πραγματικό ήχο χωρίς απώλειες μέσω συνδεσιμότητας και αμέτρητες καινοτομίες και ρυθμίσεις.

ASUS Steam ROG GR8S
Τιμή εκκίνησης: 700 ευρώ
CPU: Intel Core i5/i7 processors 
GPU: NVIDIA GeForce 9-series graphics 
Mνήμη: DDR3 4GB ~ 16GB 
Αποθηκευτηκότητα: 500GB/1TB 7200rpm HDD ή 128GB ~ 512GB SSD 
Ήχος: ROG SupremeFX 5.1 HD audio 
Δίκτυο: Intel Gb LAN με 802.11 ac Wi-Fi
Παιχνίδια που υποστηρίζονται: Steam Market
Χειριστήρια και περιφερειακά: απευθυνθείτε στο site της steam powered

ASUS ROG GR8S: Παιχνιδοκονσόλα Steam, ASUS ROG GR8S: Παιχνιδοκονσόλα Steam

Πηγή

Δημήτρης Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Με λίγα λόγια αυτό το gaming μαραφέτι φαντάζει να έχει άπειρες δυνατότητες αν το εκμεταλλευτείς καταλλήλως, με τιμή 700€ μάλιστα. Χμμμ… Ενδιαφέρον!

inblx

Άραγε, θα μπορούμε να βάλουμε Windows?

MisterT

@inblx αφού ο επεξεργαστής είναι ίντελ στα 64μπιτ άνετα χωρίς κάποια δυσκολία

f1265287

@inblx Αν στόχος σου είναι να σέρνεται ναι.

spirios1992

δηλαδη κανονικο pc+mobo+sound card που ξεκινα στα 7 κατοσταρικα….νομιζω δεν αξιζει τοσα παρολο που ειναι πολυ ομορφο

mimis13

@spirios1992, ναι μόνο που είναι παιχνιδοκονσόλα. Ανοίγει με λειτουργικό steam. δοκίμασε στον υπολογιστή σου το big picture του steam για να καθοδηγηθείς περίπου στο πως είναι το steam os. όλα θα γίνονται μέσω χειριστηρίου steam ή κάποιο after market, πχ MS XBOX, και θα μπορείς να παίξεις τους steam τίτλους σου κανονικά. όπως δηλαδή παίζεις τους playstation τίτλους σου και τους xbox. και από τη στιγμή που έχει πακέτα για on line, θα μπορείς να κάνεις τα ίδια και καλύτερα σε καλύτερα γραφικά, pc γραφικά δηλαδή και θα μπορείς να παίξεις και τα mouse&keyboard games, κάτι που δεν μπορείς να κάνεις στο playstation και το xbox.

Nickolas

Από σχεδιασμό είναι πανέμορφο, από την άλλη πλευρά με τα ίδια περίπου χρήματα παίρνεις pc παρόμοιων χαρακτηριστικών οπότε δε βλέπω το λόγο να επιλέξει κάποιος αυτό από ένα κανονικό υπολογιστή, ειδικά μάλιστα με την εμφάνιση του windows 10 που θα υποστηρίζει κανονικά και xbox live.

spirios1992

Mimis, sta logia mou erxesai loipon, den aksizei ta tosa fragka..

mimis13

@spirios1992, Επαναλαμβάνω, αξίζει γιατί είναι 2 σε 1. Κονσόλα υπολογιστής και αναβαθμίσιμη κονσόλα μάλιστα. Το pc έχει και μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών, ειδικά αν ξέρεις το steam, το καταλαβαίνεις. Τώρα μόνο με το GTA V μπορεί να έχεις παράπονα, αλλά από άλλη πλευρά δύσκολα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.