H ελληνική Aventurine επεκτείνεται στην Ασία [videogames]

Η Aventurine S.A., η κορυφαία εταιρεία παραγωγής video games στην Ελλάδα και δημιουργός του δημοφιλούς ΜΜΟ Darkfall, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αγορά της Ασίας. Αυτό επετεύχθη με την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με την κορεατική Mgame, μία από τις ισχυρότερες εταιρίες online gaming με παγκόσμια δραστηριότητα.

, H ελληνική Aventurine επεκτείνεται στην Ασία [videogames]

Η Mgame έχει έδρα την Σεούλ και οι τίτλοι της φιλοξενούν σήμερα πάνω από 20 εκατομμύρια gamers. Στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία ενός νέου διαδικτυακού video game για την αγορά της Ασίας, βασισμένο στην προηγμένη τεχνολογία της Aventurine και την μεγάλη εμπειρία της Mgame στις ασιατικές αγορές. Η επιτυχημένη συμφωνία αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα για την διείσδυση της Aventurine σε 30 αγορές της Ασίας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και αυτές της Κορέας, της Κίνας και της Ιαπωνίας. Ευχόμαστε καλή επιτυχια στην Aventurine σε αυτή τη νέα προσπάθεια!

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick

στο esc δεν το είχατε δείξει ρε κώστα το Darkfall

Κώστας Βλαχάκης

60 επεισόδια είχαμε κάνει! Που να θυμάμαι!
Νομίζω πάντως ότι ναι! 🙂

nick

οταν είσαι καμμένος όλα τα θυμάσαι 🙂 πλάκα κάνω θυμάμαι που είχατε φέρει τους developers και αυτο με έκανε να ασχοληθώ με to modding και τα άλλα σχολικά project μέσω της CryEngine3

Παπαδόπουλος Σωτήριος

Αν και το Darkfall μπορείς να το χαρακτηρίσεις σαν ” ξέφραγο αμπέλι” είναι αν μη τι άλλο αρκετά διασκεδαστικό . Καλή επιτυχία λοιπόν και ελπίζω να μην χάσουν τον έλεγχο του game

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Gaming

Η EA κλείνει το Apex Legends Mobile

Το Apex Legends Mobile γνώρισε μεγάλη επιτυχία για την EA και το Respawn, αλλά φαίνεται ότι η πρόσφατη μείωση των κερδών και η αδυναμία για παροχή νέου περιεχόμενου οδηγεί στο κλείσιμό του.