Batman Arkham Knight: Ανακοινώθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος

Σαν μεγάλος λάτρης της σειράς comic, Batman, όταν έμαθα ότι θα βγει στον υπολογιστή με τη μορφή Adventure, ήμουν από τους πρώτους που αγόρασαν.Η σειρά παιχνιδιών είναι μια υπερπαραγωγή από Studio της Warner Bros. με σκοπό την πραγματικά δυνατή απεικόνιση του ήρωα και του ωμού ξύλου που καθηλώνει όλους τους ανήσυχους gamers.

Όσοι έχουν παίξει τα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς, θα έχουν προσέξει ότι η κακοποιοί, οι εχθροί, οι γρίφοι, τα γκάτζετ, οι παράλληλες ιστορίες είναι όλα προϊόντα καλοσχεδιασμένα από το κόμικ και μόνο.

Κορυφαία στιγμή της σειράς ήταν η παραγωγή ενός παιχνιδιού σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη της κινηματογραφικής σειράς του σκοτεινού ιππότη Batman, Christopher Nolan, αλλά τα σχέδια ναυάγησαν. Πάνω στο gameplay, το περιβάλλον, τον ανοιχτό κόσμο, χτίστηκε ένα άλλο παιχνίδι, το Shadows of Mordor. Κι αφού δεν προχώρησε ποτέ εκείνο το project, η Rocksteady προχώρησε με το Arkham Knight.

Στο Arkham Knight, θα μισήσετε που θα λατρέψετε την περιήγηση σε όλη την Gotham με ή χωρίς το Batmobile. Batmobile; Διαβάσατε καλά; Μα βεβαίως. Το Batmobile θα είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, θα περιέχει όπλα, σύστημα πλοήγησης και θα απαιτεί αρκετά προχωρημένες ικανότητες οδήγησης από όσο έχουμε δει. Η ιστορία βασίζεται στην επιστροφή του Scarecrow (Σκιάχτρο) με σκοπό την ολική εξόντωση του Batman.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τα Specs, με την υπογραφή της Nvidia, καθώς το παιχνίδι φτιάχτηκε για βελτιστοποίηση με Nvidia, μιας και απ’ όσο γνωρίζουμε, πλέον κάθε τίτλος θα κατασκευάζεται με το δικό του hardware. Φυσικά για την σωστή σας ενημέρωση, σας αναγράφουμε και τις αντίστοιχες προτάσεις για AMD:

batman arkham knight specs, Batman Arkham Knight: Ανακοινώθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος

batman arkham knight specs, Batman Arkham Knight: Ανακοινώθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος

batman arkham knight specs, Batman Arkham Knight: Ανακοινώθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος

Πηγή

Δημήτρης Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

…………………. Hardcore……… wallet defloration έπρεπε να λέγετε……

cpu είμαι Ok……… gpu ειμαι 770χ2 ram εχω άπειρη…..αλλα με την οθονη που εχω δεν παιζει να τραβιξει το game……….

Sotiris

Καλύπτω τις προτεινόμενες απαιτήσεις, ελπίζω να ξεπεράσει το Arkham City που το απόλαυσα περισσότερο από το Origins.

haros1821

αρκετα απαιτιτικο

vasilist

Πολύ μεγάλες απαιτήσεις έχει, σίγουρα το 65% των gamers είναι στα minimum spec.

mimis13

Για να μην απογοητεύεστε, επειδή αντιλαμβάνομαι ότι όλοι σχεδόν είναι στα minimum, ειδικά σύμφωνα με την αγορά όπως είναι σήμερα, το παιχνίδι είναι και 65GB συνολικά. Έχει τεράστιο κόσμο και πλήρεις λεπτομέρειες, δεν απευθύνεται σε gamers που αγαπούν το gameplay, αλλά το open world… έχουμε αλλάξει γενιά παιχνιδιών και δυστυχώς πρέπει να πέσει ρευστό στους υπολογιστές, ειδάλλως κονσόλα μια κι έξω τα 400-500 ευρώ και 300 ευρώ για 4-5 παιχνίδια το χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear NVIDIA

Nvidia GeForce RTX 40 Super: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά καρτών γραφικών

Η Nvidia ανακοίνωσε την ενημερωμένη σειρά καρτών γραφικών GeForce RTX 40 Super, τις RTX 4080 Super, RTX 4070 Ti Super και RTX 4070 Super.

Business NVIDIA

Nvidia GeForce RTX 4090: Χιλιάδες κάρτες γραφικών μετατρέπονται σε ΑΙ κάρτες στην Κίνα

Η Nvidia GeForce RTX 4090 είναι η κορυφαία κάρτα γραφικών της εταιρείας για gaming. Βασίζεται στο τσιπ AD102.

Gear NVIDIA

Ο υπερυπολογιστής Eos της NVIDIA έσπασε το δικό του ρεκόρ εκπαίδευσης AI

Η εκπαίδευση ενός μεγάλου γλωσσικού μοντέλου μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, μήνες, ακόμη και χρόνια για να ολοκληρωθεί ανάλογα με το hardware.

Business NVIDIA

Το Ην. Βασίλειο επενδύει $273 εκατομμύρια σε πανίσχυρο υπερυπολογιστή με ΑΙ

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε μια επένδυση 273 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του πιο ισχυρού υπερυπολογιστή της, του Isambard-AI.