Χαμός στο Battlefield 3 με… hackers να ρίχνουν bans

Τα προβλήματα του video game Battlefield 3 με τους hackers/cheaters συνεχίζονται, και πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο hackers να μοιράζουν bans. Αυτό ακριβώς συνέβη στο Battlefield 3 στο PC, όπου hackers έριξαν bans σε 150 αθώους παίκτες, για να αποδείξουν – άκουσον άκουσον – ότι τα διάφορα anti-cheat προγράμματα δεν είναι αξιόπιστα. Οι ΕΑ και DICE υπόσχονται να διορθώσουν το θέμα, ενώ σκοπεύουν και να προσλάβουν… «Anti-Cheat Administrator».

Φοβερά πράγματα.

, Χαμός στο Battlefield 3 με… hackers να ρίχνουν bans

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΥΛΟΣ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ANTI CHEAT ADMINS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ SERVER ΤΟ ANTI CHEAT ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

MasterMind

οντως πρέπει να μπει μια σειρά γιατί μας έχουν ταράξει στο headshot. Απο το φεγγάρι ρίχνει ο άλλος σε κινουμενο στόχο και την τρώς δόξα πατρήν μονόσφαιρο

tatos10

Κατι τετοια φαινομενα ωθουν ολενα και περισσοτερους pc gamers προς τις κονσολες.Παντοτε υπηρχαν 14χρονα παιδια που πληρωναν(!) 5-10 $ για να αγορασουν ενα hack , αλλα πλεον το κακο εχει παραγινει.Θελεις να διασκεδασεις 1-2 ωρες και πραγματικα δεν μπορεις.Κατι τετοια λοιπον κανουν το pc gaming πεθαινει αναγκαζοντας ουσιαστικα την αλλαγη απο pc gamer σε console gamer.Βαλτε και στην εξισωση τα λεφτα που αποφερει το console gaming στις εταιριες και θα δειτε πως σε λιγα χρονια το gaming σε pc θα χαθει..

samo

Που να δείτε τι γίνεται στο COD, MW3. ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

John

Δύστυχος ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει… :/

Χριστος Χ.

Mw3 τιποτα δεν γινεται mw2 χαμος,,,,αλλα δεν λεω επειδι εκανα και εγω το 2010-11

telas

επ ευκαιρίας να διορθώσουν και την χαζομάρα με τα πλήκτρα που πχ αν τρέχεις και δεις ξαφνικά έναν εχθρό και πατήσεις το duck για να σκύψει δεν υπακούει αν δεν αφήσεις το προηγούμενο πλήκτρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!

Elexorien

@ telas

Φίλε telas, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στο παιχνίδι. Φταίει το πληκτρολόγιό σου.

Είναι το λεγόμενο ghosting. Πολύ απλά το πληκτρολόγιο δεν μπορεί να δεχτεί ταυτόχρονα εντολή από τρία ή παραπάνω πλήκτρα (στην περίπτωσή σου: Shift + W + Ctrl)

Ακριβότερα πληκτρολόγια δεν αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα.

sakislsr

ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΑΚΕΡΣ! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!!

Κώστας Βλαχάκης

Σε παρακαλώ μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Μόνο με πεζά ελληνικά.

tomas

παντως παιδια εχει παραγινει το κακο!!!
και αυτο το ερμο το origin αντιμετωπιζει πολλα προβληματα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.