Battlefield 4 Naval Strike DLC: Δωρεάν μέχρι τις 26 Ιουλίου

Οι φίλοι του Battlefield πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι μιας και η Electronic Arts και η DICE λανσάρουν ακόμα ένα DLC για το Battlefield 4 το οποίο μάλιστα θα διατίθεται δωρεάν μέχρι και τις 26 Ιουλίου.

Το νέο expansion του Battlefield 4 έχει όνομα Naval Strike, ενσωματώνει τέσσερις νέους χάρτες οι οποίοι είναι εμπνευσμένοι από την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Κίνας και υπάρχουν σε αυτούς από βραχονησίδες, μέχρι παραθαλάσσια χωριά και προβλήτες.

Το σημείο που οι φίλοι του Battlefield περιμένουν με αγωνία είναι το νέο mode με όνομα Carrier Assault το οποίο και είναι φόρος τιμής στο Battlefield 2142 (Titan mode). Στο Carrier Assault οι παίκτες αναλαμβάνουν μια αποστολή κατάκτησης ενός – τι άλλο – αεροπλανοφόρου, το οποίο μάλιστα στο τέλος θα πρέπει να βυθίσουν! Τέλος στο DLC υπάρχει και νέο όχημα το ACV Hovercraft το οποίο όπως μπορεί κανείς να φανταστεί έχει τη δυνατότητα κίνησης σε παντός είδους έδαφος και βέβαια σας δίνει το πάνω χέρι σε ναυμαχίες.

Σημειώστε ότι η προσφορά είναι ήδη σε ισχύ. Δείτε το video με το Naval Strike DLC για το Battlefield

Battlefield 4, Battlefield 4 Naval Strike DLC: Δωρεάν μέχρι τις 26 Ιουλίου

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Συγνώμη αλλά αυτό δεν υπάρχει εδώ και 2 χρόνια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Battlefield Battlefield 4 EA Games

EA & DICE: Battlefield 1 – Εμπρός Πίσω!

Δεν είναι αστείο, δεν είναι κάποιο πείραγμα από τα κλασικά των EA Games και DICE, είναι πραγματικότητα. Μετά το Battlefield 4, έρχεται το Battlefield 1 και μετά τους πολέμους στον σύγχρονο κόσμο, με την σημερινή τεχνολογία, πάμε 100 χρόνια πίσω στον ΠΠΠ.

Games Battlefield 4 game20 games

Battlefield 4, Θα αποκαλυφθεί στις 26 Μαρτίου

H EA επιβεβαίωσε ότι το Battlefield 4 θα αποκαλυφθεί στις 26 Μαρτίου στην έκθεση Game Developers Conference (GDC). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην GDC αποκαλύφθηκαν και τα Battlefield 3 και Medal of Honor: Warfighter τα προηγούμενα χρόνια. Το Battlefield 4 θα είναι το φετινό μεγάλο shooter της ΕΑ και λογικά θα είναι διαθέσιμο στο λανσάρισμα […]