Battlefield: Bad Company 2 Review

Ένοπλη σύγκρουση μεταξύ κρατών, εμπλοκή σε πολεμικές δραστηριότητες. Αυτός είναι ο βασικός ορισμός της λέξης “πόλεμος”, όπως θα τον βρείτε σε οποιοδήποτε ελληνικό λεξικό. Επειδή όμως εμείς στο Game 2.0 παραδίδουμε και μαθήματα γλώσσας, σας πληροφορούμε ότι πλέον o oρισμός έχει αλλάξει και στη θέση του είναι ένας άλλος: Battlefield Bad Company 2. Ναι, το πολυαναμενόμενο Bad Company 2 είναι εδώ και αποτελεί τον ορισμό του πολέμου. Βαριά κουβέντα αυτή ε; Κι όμως ισχύει.

, Battlefield: Bad Company 2 Review

Έχουμε μιλήσει για το πρώτο Bad Company και τα λάθη της ΕΑ και της DICE. Ένα από αυτά ήταν η περιορισμένη προώθηση του παιχνιδιού, την στιγμή που στην μετά-CoD4 εποχή κάτι τέτοιο ήταν τρελό αυτογκόλ. Ευτυχώς αυτό δεν επαναλήφθηκε με το Bad Company 2, και ενώ έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από την κυκλοφορία του Modern Warfare 2. To αντίθετο θα έλεγα. Η ΕΑ και η DICE φρόντισαν να “επικοινωνήσουν” την ποιότητα του παιχνιδιού όσο το δυνατόν περισσότερο, εδώ και έναν χρόνο περίπου. Ως εκ τούτου, ήδη έχουμε παίξει δύο beta εκδόσεις και δύο demo (!), έχοντας πάρει μια ουσιαστική γεύση από τα όσα προσφέρει το multiplayer του BC2. Γι αυτό και δεν θα αναλωθώ σε εξαντλητικές λεπτομέρειες για το πώς δουλεύει, αφού τα περισσότερα τα γνωρίζετε. Παρεπιπτόντως, είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω review μιλώντας για το multiplayer μέρος ενός παιχνιδιού και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Aς ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το μεγαλύτερο προσόν του Battlefield: Bad Company 2 δεν είναι άλλο από το απίθανο gameplay που διαθέτει, για την ποιότητα του οποίου ευθύνονται πολλοί και διάφοροι παράγοντες. Η ομαλή και ρεαλιστική κίνηση των χαρακτήρων, ο σχεδιασμός των όπλων και η δύναμή τους, την οποία νιώθετε όταν πυροβολάτε, η ύπαρξη οχημάτων (μέχρι και… jet ski έχει το μενού!), η καταστροφή των περιβαλλόντων λόγω της εκπληκτικής Frostbite engine, η συνεχής ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των παικτών με ένα ολόκληρο σύστημα (squads) στημένο με βάση αυτήν, το βελτιστοποιημένο spotting system, οι έξυπνα σχεδιασμένοι χάρτες, ο χαμός που γίνεται σχεδόν κάθε στιγμή, είναι μερικοί από αυτούς τους παράγοντες. Γενικώς, το παιχνίδι αποπνέει μια αίσθηση ρεαλισμού και αληθοφάνειας, “τρέχει” καλύτερα και παίζεται πιο ευχάριστα από τα υπόλοιπα online FPS. Κάθε μάχη είναι διαφορετική από την προηγούμενη, κάθε γύρος που παίζετε αποτελεί και μια νέα εμπειρία. Συμμετέχετε σε μία ταινία με καταιγιστική δράση, που διαδραματίζεται εκείνη τη στιγμή και δεν έχει προμελετημένες σκηνές.

Διαβάστε ολόκληρο το χορταστικό review του Battlefield: Bad Company 2 στο Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bc2 sniper

to paixnidi einai ante gia kapsalisma

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.