Battlefield Hardline: Ανακοινώθηκαν οι απαιτήσεις του σε hardware

Το τελευταίο sequel της σειράς Battlefield, το Hardline είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 17 Μαρτίου. Οι απανταχού gamers την έχουν κυκλώσει την ημέρα στο ημερολόγιο μιας και ασχέτως προτιμήσεων, τα παιχνίδια της σειράς ήταν πάντα και από όλους καλοδεχούμενα. Πόσω μάλλον το Hardline που δίνει μια φρεσκάδα και μια νέα αίσθηση στο παιχνίδι.

Βέβαια, το νόμισμα έχει και δεύτερη όψη και τα battlefield είναι, παραδοσιακά, ένα resource unfriendly παιχνίδι, που δεν έχει κανένα πρόβλημα να αξιοποιήσει όλους τους πόρους ενός PC. Ιδού, λοιπόν, η ερώτηση: Είναι αρκετό το setup σας για να το τρέξει;

Η EA δεν μας άφησε στην άγνοια και ανακοίνωσε τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ακολουθούν το ελάχιστο και το προτεινόμενο setup που θα πρέπει να έχετε, εάν σκοπεύετε να αγοράσετε το Hardline.

Ελάχιστες απαιτήσεις:
OS: Windows Vista SP2 64-bit
CPU: Intel Core i3 2.4GHz ή AMD Athlon II/ Phenom II 2.8 GHz
GPU: AMD Radeon HD 5770 (1GB) ή NVIDIA GeForce GTX 260 (896MB)
RAM: 4GB
HDD: 60GB

Προτεινόμενο setup:
OS: Windows 8 64-bit
CPU: Intel Core i5 (quad) και άνω ή AMD FX-6xxx και άνω
GPU: AMD Radeon R9 290 3GB ή NVIDIA GeForce GTX 760 3GB
RAM: 8GB
HDD: 60GB (SSD)

Τι λέτε; To setup σας είναι αρκετό, ή οδεύετε προς αναβάθμιση;

Battlefield Hardline απαιτήσεις, Battlefield Hardline: Ανακοινώθηκαν οι απαιτήσεις του σε hardware

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aggelos

Το optimization του ειναι πολυ καλο .Εγω παιζω με ultra ολα με σταθερο fps 70 με την r9 280x.Απο το τεσσερα παιζει καλυτερα αυτο ειναι πιο σταθερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Battlefield PlayStation 5 Xbox Series X

Νέο Battlefield ετοιμάζεται για PlayStation 5 και Xbox Series X το 2021

Νέο video game θα έχει το Battlefield σε PlayStation 5 και Xbox Series X από το 2021, όπως επιβεβαίωσε η προγραμματίστρια DICE.

Computers Battlefield Battlefield 4 EA Games

EA & DICE: Battlefield 1 – Εμπρός Πίσω!

Δεν είναι αστείο, δεν είναι κάποιο πείραγμα από τα κλασικά των EA Games και DICE, είναι πραγματικότητα. Μετά το Battlefield 4, έρχεται το Battlefield 1 και μετά τους πολέμους στον σύγχρονο κόσμο, με την σημερινή τεχνολογία, πάμε 100 χρόνια πίσω στον ΠΠΠ.

Games Battlefield games

EA DICE: Ξεκίνησε η ανάπτυξη για το επόμενο Battlefield

Η Dice είναι η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη των περισσότερων τίτλων FPS της σειράς Battlefield, ενώ μετρά δεκάδες συνεργασίες και σε άλλους τίτλους της EA Games. Η απήχηση των τίτλων Battlefield, από άποψης online multiplayer, την οδηγούν στην ανάπτυξη ενός ακόμα νέου τίτλου.