Black Ops 2: Ψυχρός Πόλεμος στον 21ο αιώνα [video trailer]

Το φετινό Call of Duty, το έννατο παιχνίδι της σειράς, είναι και επίσημα γεγονός. Όπως περιμέναμε, πρόκειται για το Call of Duty: Black Ops 2, το οποίο μας μεταφέρει στο κοντινό μέλλον, όπου μαίνεται ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος, αρκετά διαφορετικός από αυτόν του 20ού αιώνα.

Στον φουτουριστικό κόσμο του Black Ops 2, η στρατιωτική τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό, που πλέον δεν χρειάζονται άνθρωποι για τον χειρισμό αεροσκαφών, τανκ κλπ. Τι γίνεται όμως, αν οι κακοί με κάποιο τρόπο πάρουν τον έλεγχο; Ο σώζων εαυτόν σωθείτω! Τη λύση καλούνται να δώσουν οι old-school, σκληροτράχηλοι στρατιώτες όπως ο Frank Woods, oι οποίοι είναι πρόθυμοι να κάνουν όσα οι άλλοι δεν μπορούν. Το Black Ops 2 φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, αν και αυτή η μηχανή γραφικών δεν αντέχεται πια, έχει γεράσει τρελά.

Απολαύστε το καταιγιστικό trailer του Black Ops 2 παρακάτω και πείτε μας γνώμη!

, Black Ops 2: Ψυχρός Πόλεμος στον 21ο αιώνα [video trailer]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αντώνης

Συγγνώμη;αλλα, η μηχανή γραφικών έχει γεράσει τρέλα;;;;; Τι λέμε;;;; Το σαγο μου ακόμα να έρθει στα ίσια του μετά το βίντεο….

Νίκος

γιατί βλέπεις καμιά διαφορά στην μηχανή γραφικών; είναι ξεπερασμένα . το battlefield 3 πολύ ποιο ρεαλιστικά γραφικά έχει και είναι ποιο παλιό . πολύ βλακεία πάντως το κάνανε . λες και κάνουνε επίθεση οι εξωγήινοι . δεν έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε πόλεμο με ανθρώπους αλλά με εξωγήινους. τέλος πάντων είναι μόνο trailer που ξέρεις μπορεί να είναι καλύτερο και να βγω λάθος.

Konstantinos

Τι να πώ για μία ακόμη φορά η Treyarch κατακρεούργησε τη σειρά call of duty κρίμα…

tetra82

Πόσο θα το αρμέξουν ακόμα αυτό το ερμο το CoD; Αφήστε την κάποτε τιτάνια σειρά να πεθάνει με τιμή που την κάνατε FIFA… Κάθε 10 λεπτά καινούριο CoD. Έλεος!

Thanos

Ρε παιδιά sorry κιόλας αλλα παρακολούθησα τα σχόλια σας και σας λέω απο την στιγμή που δεν έχει κυκλοφωρησει μην λέτε τίποτα γιατι οσο αναφορα τα γραφικά το βαθμολογο με 9 αλλα το battlefield σε καμία περίπτωση δεν έχει καλύτερα απο αυτά που βλέπω εδώ το ότι είναι λίγο εξωγήινο μπορει σε ελάχιστα πράματα τα ποιο πολλά που βλέπετε υπάρχουν πραγματικά …..αυτά τα ολίγα ελπίζω να κάνει περισσότερες πολυσεις και να αξηζει παγματικα να διαθέσεις τα χρήματα για να το αγοράζεις .

mitsosk

Τα γραφικα δεν τα κρινω ακομα…Οσον αφορα το περιεχομενο δεν μου αρεσει καθολου. Ακομα και το προηγουμενο Black ops δεν μου αρεσε. Τα MW τα βρηκα καλα, ακομα και το τελευταιο. Παντως γενικα θα ηταν καλυτερο να εβγαινε καθε 2 χρονια ή καθε εναμιση και ηταν ηταν τουμπανο παρα να ειναι κατι μετριο καθε χρονο…Εχουμε αγαπησει πολυ την σειρα COD και σιγα σιγα ολο και μας ξενερωνουν…

Νίκος

ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε . ίδια μηχανή γραφικών χρησιμοποιεί . και με αυτήν την μηχανή νομίζεται ότι θα ξεπεράσει το battlefield 3 . καλά εντάξει τότε δεν έχετε παίξει battlefield 3 .

Γιώργος

ενταξει 50000 προπαραγγελιες πρωτη μερα!!

Νίκος

λόγο των fans .Για να έχουν όλη την σειρά cod .

ΓΙΑΝΝΗΣ

βλακια δεν υπαρχει πιο βλακια τη εβγαλαν

Trelos

Ρε παιδιά, αυτά τα γραφικά ειναι τέλεια για παιχνίδι. Το batlefield 3 εχει οντως καλυτερα αλλα και άσχημα αφού δεν μοιάζει ποια με παιχνίδι αλλά με ταινία. Αυτό με έκανε να το βαρεθώ και επισης το gameplay του δεν μου αρεσε όσο του COD. Δεν συγκρινονται σε ποιότητα με τίποτα. Το COD είναι χιλιες φορες καλυτερο. Και το συγκεκριμένο είναι πρωτοτυπο κατι που είναι καλό για την σειρα αφου ολα ειχαν αρχισει να μοιαζουν πολυ.

thanos

80% να μην τ παρω.Τοσο τεχνολογια δεν λεει ΔΕΝ ειναι πολεμος αυτος,το black ops 2 ηταν γαματο
τα cod ειναι καλυτερα απο το batlefield 3.Αν τα πεξετε και τ 2 θα καταλαβετε.

thanos

το black ops 1 ηθελα να πω γαματο συγνωμη.MW3 επισης πολυ καλο

avyerisPS

To black ops 1 ηταν τελειο απο multiplayer και επειδη το story mode το τελειωνεις απο τις πρωτες μέρες στη συνεχεια παιζεις μονο multipl. επειδη βαριεσαι το story . Το mw3 εχει μεχρι στιγμης το καλ. multip. (to batlefield 3 exei skata multipl. kai menei ektos). οποτε το black ops 2 προφανως θα εχει το καλ. mult. που εχει βγει. περιμενουμε multip. trailer !

marios_KAL

θα βγεί το call of duty black ops 2 care backege στην ελλάδα ?

Γιώργος

@μαριε
γιατι να μην βγει καλε?? θα βγει θα βγει !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games Call of Duty Gaming Microsoft

Microsoft: Δέσμευση να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες Nintendo

Η Microsoft δήλωσε ότι δεσμεύεται να φέρει το Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo, για 10 χρόνια, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.