Συγγνώμη της Blizzard για τα προβλήματα του Diablo III [games]

Το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου Diablo III σημαδεύτηκε από τεχνικά προβλήματα κυρίως με τους servers, τα οποία προκάλεσαν τη δικαιολογημένη οργή των παικτών που δεν μπορούσαν να απολαύσουν το προϊόν που τσίμπησαν. Μετά τον χαμό των δύο τελευταίων ημερών, με ένα μακροσκελές γράμμα στα forums του Diablo III, η Blizzard ζητά και επίσημα συγγνώμη από τους fans και τους ευχαριστεί για την υπομονή τους.

Η εταιρία υπόσχεται άμεσα βήματα για την οριστική επίλυση των εναπομείναντων προβλημάτων αλλά και του θέματος που έχει προκύψει με τα achievements, ενώ αναβάλλει την έναρξη των δημοπρασιών με πραγματικά χρήματα, μέχρις ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

, Συγγνώμη της Blizzard για τα προβλήματα του Diablo III [games]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τάσος

Epic fail. Δεν υπάρχει άλλο από το Guild Wars 2.

Μπαμπης

Γιατι συνεχεια πρεπει να πεταγεται καποιος και να λεει μπουρδες τυπου “Epic fail” και τα σχετικα?
Απο συμπερανες οτι ειναι epic fail δλδ?

Τάσος

To epic fail πήγαινε στη Blizzard και όχι στο παιχνίδι. Δεν μπορεί μια εταιρεία με τέτοιο όνομα και μετά από τόσα beta tests να μην είναι έτοιμη και να έχει προβλήματα με τους servers. Kάτι τέτοιο δεν το συγχωρώ ούτε στην Anet όταν και όποτε κυκλοφορήσει το Guild Wars 2.

Τάσος

Και για να συμπληρώσω…είσαι πελάτης τους και τους σκας λεφτά και γι’ αυτό πρέπει να είναι πανέτοιμοι from Day 1. Καλώς ή κακώς ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.Αυτά.

Κωνσταντίνος

@Τάσος

Ο Τάσος έχει δίκιο, η Blizzard δεν είναι άλλη μια εταιρεία, είναι ‘η εταιρεία’ και θα περίμενε ο οποιοσδήποτε ότι η Blizzard με τα τρισεκατομμύρια τόνους εμπειρίας που έχει αποκτήσει από το world of warraft και starcraft 2 ότι το Diablo III θα ήταν απλά άψογο χωρίς πολλά λόγια!! ο πήχης έχει τεθεί πάρα πολύ ψηλά…

Αριστοτέλης

Απ’ ότι κατάλαβα δεν έχετε μεγάλη ιδέα από προγραμματισμό οπότε θα σας ενημερώσω οτι δεν γίνεται -είναι αδύνατο- να προβλέψεις όλα τα bugs, glitches ενός προγράμματος καθώς αποτελείται από χιλιάδες γραμμές κώδικα, οι οποίες πρέπει να ελεγχθούν διεξοδικά. Η Blizzard είναι αναμφίβολα μια τεράστια εταιρία, οι οποία αποτελείται από ανθρώπους όμως…Ουδείς Αλάνθαστος!

Τάσος

@ Αριστοτέλης

Προς ενημέρωση σου είμαι software engineer σε μεγάλη εταιρεία της Ελλάδας. Το θέμα με τον server δεν είναι θέμα κώδικα. Γι’ αυτό αν δεις πιο προσεκτικά την απάντηση μου, αναφέρομαι στο θέμα του server και όχι στο game. Αν ψάξεις στο google θα βρεις ότι η Blizzard χρησιμοποίησε τους servers του Starcraft 2 και του WoW με αποτέλεσμα να είχανε προβλήματα και οι παίχτες των εν λόγω παιχνιδιών. Το γεγονός αυτό το θεωρώ απλά απαράδεκτο από μία τέτοια εταιρεία. Ενώ πληρώνεις και απαιτείς να μπορείς να παίξεις from Day 1 σε dedicated server για το παιχνίδι αυτοί χρησιμοποιούν ήδη υπάρχοντες servers άλλων παιχνιδιών. Τα συμπεράσματα δικά σου.

Tony Cool

Τασο ενας ανθρωπος με τις γνωσεις σου θα ξερει σιγουρα οτι οσα θα βγαλουνε ολες οι υπολοιπες εταιριες με τα rpg/mmorpg τους τα επομενα 5 χρονια η blizzard τα εβγαλε ηδη μονο και μονο απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του Diablo!Για να μην αναφερω τα δις που εχει βγαλει σε βαθος χρονων απο το wow.Η Blizzard κραταει ολη την gaming κοινοτητα στο μικρο της δαχτυλακι,και ειδικα απο την στιγμη που δεν υπαρχει αξιος αντιπαλος στον οριζοντα (ελα μωρη bethesda τρελανε μας!!!!!) απλα ανεχομαστε τα τερτιπια του battlenet.Φυσικα και εχεις δικιο σε αυτα που λες οτι πληρωνουμε και απαιτουμε,αλλα δεν βιαζονται ουτε αγχωνονται ιδιαιτερα τα παλληκαρια στην blizzard.

chris

παιδια ως ασχετος να πω και εγω κατι, ειδη ειδα σε τορενταδικα το παιχνιδι αληθεια αφου δεν πεζει μονο του αλλα μονο με σερβερ πιος ο λογος να το ανεβαζουνε αφου δεν πεζει οπως το diablo το 2.
επισης αν ειναι να γινει ο χαμος παλι με τα bot οπως και με τα hack που σου κλεβανε τα αντικειμενα στο diablo 2 να μενει το βισινο.

Panagiotis G.

ομολογώ πως με νευριάζει και εμένα όταν έχουν θέμα οι server της Blizzard αλλά μην ξεχνάμε δεν μιλάμε για παιχνίδι με 1 ή 2 εκατομμύρια παίχτες μόνο…

MKostas(Loony)

Σας πείραξαν τα προβλήματα με τους Servers της Blizzard, μόνο και μόνο γιατί δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια προβλήματα. Δεν περίμεναν τέτοια απήχηση. Όσοι έχετε παίξει άλλα παιχνίδια όπως League of Legends ή οποιοδήποτε παιχνίδι στο Steam θα ξέρατε τι θα πει Server Issues, εταιρίες που βγάλαν άπειρα λεφτά και δεν δίνουν σημασία στους servers τους… και ούτε καν λόγος για συγνώμες. Η Blizzard είναι από της μόνες αν όχι η μόνη εταιρεία που αξίζει τα λεφτά της. Μπορεί να αργεί τα παιχνίδια της αλλά είναι ποιοτικά. Age of Conan(Age of bugs) δεν ξεχνώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Gaming

Η EA κλείνει το Apex Legends Mobile

Το Apex Legends Mobile γνώρισε μεγάλη επιτυχία για την EA και το Respawn, αλλά φαίνεται ότι η πρόσφατη μείωση των κερδών και η αδυναμία για παροχή νέου περιεχόμενου οδηγεί στο κλείσιμό του.