Build with Chrome: δημιουργίες Lego στην οθόνη σας…

Η νέα συνεργασία της Google με την Lego, σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε κατασκευές Lego χρησιμοποιώντας μόνο τον browser σας! To Build with Chrome παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012 από την Google ως experiment και επιτρέπει στους χρήστες του να χτίσουν οτιδήποτε επιθυμούν χρησιμοποιώντας ψηφιακά τουβλάκια Lego.

Εν όψει της κυκλοφορίας του “The Lego Movie” όμως, η Google ξανασχεδίασε από το μηδέν αρκετές λειτουργίες του, παρέχοντας στους χρήστες μια πιο πλούσια εμπειρία, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ψευδαίσθηση ότι παίζουν με πραγματικά Lego!

Το site παρέχει αρκετές δυνατότητες στους χρήστες του όπως επιλογή του σημείου που θα χτίσουν στον χάρτη, αναζήτηση κατασκευαστών ανά περιοχή, share των κατασκευών αλλά και την δυνατότητα προβολής όσων έχουν δημιουργήσει οι φίλοι τους από το Google+.

Δεν μένει παρά να επισκεφτείτε το www.buildwithchrome.com και να αρχίσετε τις κατασκευές σας! Φυσικά, ο Google Chrome θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Δοκιμάστε το, είναι αρκετά διασκεδαστικό!

, Build with Chrome: δημιουργίες Lego στην οθόνη σας…

, Build with Chrome: δημιουργίες Lego στην οθόνη σας…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Chrome Google

Η Google παραδέχτηκε ότι συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία και στην ανώνυμη περιήγηση

Η Google πρόκειται να διευθετήσει μια ομαδική αγωγή που αφορούσε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης και παραβιάσεις του απορρήτου.

Internet Chrome Edge Firefox

Χρήστες του Firefox υποστηρίζουν ότι η Google σκόπιμα επιβραδύνει το YouTube

Προσπαθώντας να καταπολεμήσει τo ad blocking, η Google ξεκίνησε πρόσφατα να ζητά από τους χρήστες να τα απενεργοποιήσουν.

Internet Chrome featured Google

Google Chrome: 5 ενημερώσεις στη γραμμή διευθύνσεων

To Google Chrome λαμβάνει ορισμένες σημαντικές ενημερώσεις για τη γραμμή διευθύνσεών του, με την εταιρεία να αποκαλύπτει πέντε από αυτές.

Smartphones Chrome Google Google Chrome

Google Chrome: Νέα εμφάνιση για τα 15 χρόνια του browser

To Google Chrome στα desktop πρόκειται να αποκτήσει μια διαφορετική εμφάνιση, καθώς θα ενημερωθεί με βάση τη σχεδιαστική γλώσσα Material You.