Call of Dooty, Αν το Doom έβγαινε στην εποχή μας [video]

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια τα FPS games (First-person Shooter) έχουν αλλάξει, και σε κάποιους τομείς όχι προς το καλύτερο. Το Call of Duty εισήγαγε μια φιλοσοφία που παίρνει από το χεράκι τον παίκτη και τον καθοδηγεί σε κάθε του βήμα, θυσιάζοντας την ελευθερία κινήσεών του στον βωμό της κινηματογραφικότητας.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, πως θα ήταν το Doom αν έβγαινε στην εποχή μας; Μήπως αντί για Doom θα ήταν… Call of Dooty; Δείτε το παρακάτω πολύ έξυπνο βίντεο και πείτε μας γνώμη!

, Call of Dooty, Αν το Doom έβγαινε στην εποχή μας [video]

, Call of Dooty, Αν το Doom έβγαινε στην εποχή μας [video]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Τσ.

Θυμάμαι μικρός που έπαιζα doom (είμαι 16 τώρα)(νομίζω αυτό στο βίντεο είχα , δηλαδή ήταν πολύ παλιό) και έπαιζα πάρα πολύ καιρό…Αλλά αποθήκευα στο ίδιο save γιατί δεν είχα φανταστεί ότι μπορεί να γίνει κάτι και να χαθεί, και μια μέρα κατά λάθος έκανα save σε ένα σημείο που έπεφτα κάπου και πέθαινα χωρίς να μπορώ να κουνηθώ…!!! Με λίγα λόγια έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή…Μου την είχε δώσει πάρα πολύ αυτή η ιστορία και δεν ξαναέπαιξα ποτέ doom 😀

Sorry για το off topic αλλά κάπου ήθελα να πω τον πόνο μου όλα αυτά τα χρόνια..! Μου είχε μείνει παράπονο!! χαχαχ…! σοβαρά..!

leonidas98

ωραιο ειναι 😛

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Πω….. Doom….Τι μου θυμίζει…. Πολύ κολλημα το παιχνιδακι…. Ηταν απο τα αγαπημένα μου !! Μαλιστα το είχα περάσει και στο Nokia 6600 (με το symbian S60) που ειχα τοτε και το ειχα αρχίσει και τερματίσει αρκετες φορες και εκει…!!

Χρηστος

ποιο doom ρε παιδια. wolfenstein 3d. Αυτη ηταν η αρχη…

Panagiotis_Salonica

όντως wolfstein 3d , τότε που όλα ήταν πιο απλά αλλά και πολύπλοκα , που έπρεπε στο DOS να αλλάξεις ένα σωρό παραμέτρους για να καταφέρεις να παίξεις με αξιοπρέπεια ένα παιχνίδι που πλέον θεωρείται υπερβολικά ξεπερασμένο από όλες τις απόψεις. Δεν θα ξεχάσω τις ώρες που πέρασα πάνω απο τον AMSTRAD 1512 και έπειτα από τον AMSTRAD 1640 για να καταφέρω να απελευθερώσω RAM για να παίξω ένα απλό shoot ‘ em ‘ up. Εποχές που ένα floppy disk drive κόστιζε 40.000 (ήταν πάρα πολλά λεφτά τότε) δραχμές και ένας σκληρός δίσκος σχεδόν όσο ένα PC. Που κυνηγούσαμε τους τυχερούς μας φίλους που είχαν AMIGA 500 για να παίξουμε Kick off 2 και να δούμε τρισδιάστατα demos με στερεωφονικό ήχο. Εποχές που ονειρευόμασταν τα βράδια ότι αλλάζαμε την CGA κάρτα γραφικών με μια VGA ή ακόμα καλλύτερα με SVGA και που προσευχόμασταν να αναβαθμίσουμε τον ήχο μας με μια Sound blaster κάρτα. Ποτέ δεν θα ξέχάσω το 464 (με 64 ολόκληρα Kb μνήμης) με την κασσέτα που έκανε περίπου ένα μισάωρο για να κάνει loading το Pacman ή το 6128 με το καταπληκτικό disc drive των 3 μιση ιντσών. Όλα αυτά πριν περίπου 22 χρόνια όταν ήμουν 10 χρονών.… Συνέχεια »

Pablo Fonseca

@Panagioti_Salonica
σταματα γιατι δακρυσα.. ξερεις γιατι.. γιατι ξερω οτι δε μπορω με τιποτα να ζησω ξανα αυτες τις εποχες..

pablo

τωρα που ξαναδιαβαζω το σχολιο μου ειναι καπως..χαχαχα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.