Call of Duty Elite, Συνδρομητική υπηρεσία

Το φημολογούμενο εδώ και καιρό Call of Duty Elite δεν είναι πια φήμη αλλά πραγματικότητα, και αποτελεί συνδρομητική υπηρεσία για τα Call of Duty games. Με λιγότερα από 8 δολάρια το μήνα προσφέρει επιπλέον περιεχόμενο, όπως νέους χάρτες φυσικά, χαρακτηριστικά τύπου Facebook όπως online συναντήσεις, εργαλεία ανάλυσης της απόδοσης των παικτών στα ματς, και διάφορα άλλα οφέλη.

Mε λίγα λόγια, απευθύνεται στους φανατικούς. Το online gaming βέβαια παραμένει δωρεάν, όπως δωρεάν θα είναι και κάποια βασικά χαρακτηρισικά του Elite. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω. Σύμφωνα με την Activision, το Call of Duty Elite είναι τεράστια επένδυση και δεν θα μπορούσε να το υποστηρίξει αν ήταν δωρεάν. Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό; Τις δικαιολογίες της Sony για το PlayStation Plus. Και όντως, το Elite φαίνεται να είναι κάτι σαν το PS Plus του CoD. Μόνο που αυτό έχω την αίσθηση ότι θα πετύχει τρελά. Από την άλλη μπορεί και όχι, που σημαίνει ότι είναι ιδανική ευκαιρία για το Battlefield 3 να κερδίσει τους… «αγανακτισμένους» του CoD. Η αρχή θα γίνει με το Modern Warfare 3, που αναμένεται το φθινόπωρο.

Είστε διατεθειμένοι να πλήρωσετε για το Call of Duty Elite;

, Call of Duty Elite, Συνδρομητική υπηρεσία

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth vader

Αν αξιζει ναι.

θανασης

αν υποστηριζε το mw2, και μπορουσα να πληρωσω με paysafe κανενα προβλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.