Call of Duty: Modern Warfare 3 Review από τα παιδιά του Game20.gr

Η Activision δεν κρύβει ότι θέλει να ξεζουμίσει όσο περισσότερα λεφτά γίνεται απο το CoD, και παρόλο που η στασιμότητα που έχει παρατηρηθεί στη σειρά αποδοκιμάζεται απο την πλειοψηφία των gamers, κάθε νέο CoD φέρνει και ένα ακόμα νέο ρεκόρ πωλήσεων για τη σειρά αυτή και την βιομηχανία της ψυχαγωγίας εν γένει.

, Call of Duty: Modern Warfare 3 Review από τα παιδιά του Game20.gr

Τηρώντας ευλαβικά το πρόγραμμά της, η Activision και φέτος μας φέρνει το Call of Duty: Modern Warfare 3, υποσχόμενη περισσότερες εκρήξεις, δυνατότερες συγκινήσεις, ‘Γ Παγκόσμιο Πόλεμο, περισσότερα όπλα και ένα multiplayer καλύτερο απο ότι άλλο κυκλοφορεί στην αγορά.

Με από όλα αυτά τα Call of Duty νιώθω διχασμένος. Έχοντας απολαύσει ατελείωτες ώρες δράσης με τους προκατόχους του Modern Warfare 3, θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό της σειράς. Όμως έχω περάσει εξίσου ατελείωτες ώρες διαφωνώντας με φίλους μου, φαν των Zelda και Mario games, κατηγορώντας τους ότι δίνουν λεφτά στη Nintendo για να τους σερβίρει το ίδιο παιχνίδι κάθε φορά. Τώρα λοιπόν, καταλαβαίνετε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκομαι όταν απολαμβάνω μια σειρά που, ομολογουμένως, κάνει τα Zelda να φαίνονται σαν τέρατα πρωτοτυπίας. Θα με συγχωρέσετε λοιπόν αν αυτό το review καταλήξει λίγο… σχιζοφρενικό, με τις απόψεις μου να κυμαίνονται από αυτές ενός φανατικού μέχρι και αυτές ενός πολέμιου της σειράς.

Ας αρχίσουμε με το single-player. H ιστορία (spoiler alert για τη συνέχεια) ξεκινάει κυριολεκτικά μερικά λεπτά μετά το τέλος του Modern Warfare 2, με όλο τον πλανήτη να βρίσκεται στη δίνη του πολέμου. Η Ρωσία έχει εισβάλει στις Ηνωμένες Πολιτείες (αλήθεια, τι έχουν πάθει οι Αμερικάνοι αυτό τον καιρό με τους εχθρούς τους να εισβάλουν στις Η.Π.Α; Τι λανθάνουσες ενοχές είναι αυτές…), γίνονται τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη, και ο φρεσκομαχαιρωμένος Soap μεταφέρεται κακήν-κακώς απο τον Captain Price και τον Nikolai στην Ινδία προκειμένου να σωθεί από τα τραύματα που υπέστη στο τέλος του Modern Warfare 2.

Διαβάστε ολόκληρο το χορταστικό review του Call of Duty: Modern Warfare 3 στο Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Περίεργο που το έγραψε ο Garret.Συνήθως τα πολεμικά reviews τα κάνει ο termi!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.