Corsair Dominator Platinum: ΚΙΤ με 128GB DDR4 μνήμες

Η Corsair ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των πρώτων παγκοσμίως ΚΙΤ των 128GB μη ρυθμιζόμενων μνημών DDR4. Τα διαθέσιμα μοντέλα της Corsair Vengeance LPX και Dominator Platinum με τη νέα χωρητικότητα ως 128GB δίνουν τη δυνατότητα στους κατασκευαστές γραφικών να μπορούν να εργαστούν με ταχύτατες μνήμες DDR4 πάνω στις απαιτητικές σε μνήμη εφαρμογές τους.

Αυτά τα kit μνήμης έχουν σχεδιαστεί για τις τελευταίες σειρές μητρικών X99 της Intel και υποστηρίζουν το XMP 2.0 προφίλ για υπέρτατη συμβατότητα, αξιοπιστία και απόδοση. Το πρώτο διαθέσιμο kit φτάνει τις ταχύτητες των 2666ΜΗz και 2400ΜΗz, ενώ υψηλότερες τιμές θα ανακοινωθούν σύντομα. Όπως όλες οι μνήμες Corsair, τα νέα kit θα έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Η σειρά Dominator Platinum των 128GB DDR4 έχει ένα πολύ όμορφο design, τεχνολογία DHX για ψύξη και δυνατότητα αλλαγής των λαμπτήρων που έχει πάνω η μνήμη για την προσωπική διαμόρφωση του εσωτερικού του υπολογιστή σας.

Η σειρά Vengeance LPX των 128GB DDR4 έχει σχεδιαστεί με σκοπό τις υψηλές επιδόσεις και το overcklocking, φέροντας αλουμινένια ψύχτρα για ταχύτερη αποδέσμευση θερμοκρασίας και PCB οκτώ στρώσεων για υπέρτατο overclocking πάνω από τα όρια.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές στο παρακάτω πίνακα και η εγγύηση όπως είπαμε είναι εφ’ όρου ζωής. Η Corsair, επίσης, προσφέρει και τεχνική υποστήριξη μαζί με τα προϊόντα της με λεπτομέρειες που θα βρείτε στο επίσημο site της εδώ. Οι μνήμες είναι διαθέσιμες για παραγγελία μέσα από το επίσημο e-shop της εδώ.

Corsair Dominator Platinum: ΚΙΤ με 128GB DDR4 μνήμες, Corsair Dominator Platinum: ΚΙΤ με 128GB DDR4 μνήμες

Πηγή

Δημήτρης Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
inblx

Latency: 15-17-17-35…… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…!!!

Πολλά δεν είναι???

mimis13

στις DDR2 έχει 5άρια και καταλήγει 18 αν θυμάμαι καλά… νομίζω καλά θα είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.