Συνεργασία Dionic με την Kalypso Media

, Συνεργασία Dionic με την Kalypso MediaΗ DIONIC A.E.B.E. προχώρησε πρόσφατα σε μια σημαντική συμφωνία με την εταιρία KALYPSO MEDIA, επιβεβαιώνοντας την αναπτυξιακή πολιτική της και ενισχύοντας τη θέση της στην αγορά των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προϊόντων του Home Entertainment. Πιστή στη συνεχή προσπάθειά της να εμπλουτίζει την προϊοντική της γκάμα και να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτες επιλογές υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας για την ψυχαγωγία στο σπίτι, η DIONIC αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση και τη διανομή των προϊόντων της KALYPSO MEDIA από το Νοέμβριο.

Οι πρώτοι τίτλοι παιχνιδιών που θα διατεθούν στην αγορά από την DIONIC ικανοποιούν τις εξελισσόμενες ανάγκες των φίλων των PC games, καθώς πρόκειται για παιχνίδια δράσης, προσομοίωσης, αλλά και στρατηγικής, όπως:
• STAR ASSAULT
• THEATRE OF WAR
• CAMPUS

Σημειώνεται ότι η εταιρία KALYPSO MEDIA δημιουργήθηκε το 2006 από Γερμανούς επιχειρηματίες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των videogames. Χαρακτηριστικό της KALYPSO MEDIA είναι η επικέντρωση στην ανάπτυξη λογισμικού υψηλής ποιότητας και η διάθεση προϊόντων σε ελκυστικές τιμές. Από την αρχή του 2007 περισσότεροι από 100 προγραμματιστές και γραφίστες εργάζονται σε επτά διαφορετικά studios, με αποκλειστικό στόχο την ανάπτυξη προϊόντων για την KALYPSO MEDIA. Πρόσφατα, ιδρύθηκε το γραφείο της KALYPSO MEDIA UK Ltd στη Βρετανία, με στόχο την επέκταση της εταιρίας στην υπόλοιπη Ευρώπη, συνάπτοντας συνεργασίες με διανομείς ανά περιοχή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το εμπορικό τμήμα του Home Entertainment της DIONIC αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξάρτητο διανομέα προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας στην ελληνική αγορά και επίσημο αντιπρόσωπο εταιρειών εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού λογισμικού (ACTIVISION, LUCASARTS, CODEMASTERS, EMPIRE INTERACTIVE κλπ), ενώ διανέμει προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας των εταιρειών MICROSOFT, SONY και NINTENDO.

Δείτε επίσης:
> The Eye Of Judgment: Επανάσταση στο Gaming
> PGR 4: Μπείτε με τις “πόρτες”
> Το PSP γίνεται πιο λεπτό και φωτεινό

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.