“Αλλαχτής” δίσκων για το Xbox 360 [φτιάχτο μόνος σου, αν μπορείς!]

Θυμάστε τον τρελό εκνευρισμό και βαρεμάρα που νιώσατε όταν, εκεί που απολαμβάνατε το L.A. Noire ή το Final Fantasy XIII, ξαφνικά το παιχνίδι σας ζήτησε να αλλάξετε δίσκο για να συνεχίσετε; Oι αλλαγές δίσκων είναι κάτι τόσο απλό και σύντομο, αλλά ταυτόχρονα τόσο εκνευριστικό και βαρετό.

Θαυμάστε την εξωφρενική αυτή εφεύρεση και την διαδικασία κατασκευής της στο παρακάτω βίντεο. Θα θέλατε έναν αλλαχτή δίσκων (αγγλιστί Disc Changer!). LOL!

, “Αλλαχτής” δίσκων για το Xbox 360 [φτιάχτο μόνος σου, αν μπορείς!]
, “Αλλαχτής” δίσκων για το Xbox 360 [φτιάχτο μόνος σου, αν μπορείς!]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
victor

αυτοματο καπακη τουαλετας και αυτοματο τραβγημα καζανακιου μεσο τηλεχηστηρειου ή μεσο προγραμα στα windows

geoper2

Χαχα καλό, άντε επόμενο βήμα ρομπότ για τις μπύρες λολ

alex

Αν αυτής της άχρηστης εφαρμογής θα μπορούσε απλά η ms να υιοθετήσει το πρότυπο blu-ray αφού εδώ και μήνες έχασε την μάχη με την sony στο θέμα αυτό.

MANOS

Η Microsoft έχασε την μάχη με το HD DVD το οποιο έβγαλε μονο για να παίζει ταινίες και όχι παιχνίδια οποτε δεν στέκει το σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο.
Όσον αφορά την μάχη Hardcore κονσολών και παιχνιδιών, παραμένει πρώτη σε πωλήσεις οποτε ακόμα δεν το χρειάζεται το BR , ίσος στην επομενη γενιά.
Επίσης εκτος από τις πωλήσεις παιχνιδιών και κονσολών είναι πρώτη και σε online συνδρομές (παρόλο που πληρώνεις ενώ στην Sony είναι δωρεάν). Όλα αυτά κάτι πρέπει να σημαίνουν e?

Michalis_McLaren

σωστός. ο Μανος…!!!

alex

Και ποιός μίλησε για ταινίες,online συνδομές και πωλήσεις? Εγώ ανέφερα πως θα μπορούσαν αντί του εναλλάκτη δίσκων να χρησιμοποιούσαν ένα blu-ray player αν η ms το υιοθετούσε αλλά αντί αυτού το ρίξαν αναγκαστικά στις πατέντες.

MANOS

Λες επίσης: “αφού εδώ και μήνες έχασε την μάχη με την sony στο θέμα αυτό”
Ποτε προσπάθησε να βάλει BR και το έχασε από την SONY?

Πια μάχη εννοείς? Η μονη (και καλά) μάχη που ξέρω ήταν αυτή με το HD-DVD και λέω (και καλά) γιατί αυτή ήταν ανάμεσα στην SONY με την TOSHIBA και όχι την Microsoft που απλά υποστήριξε το πρότυπο.
Η Microsoft από την αρχή δήλωσε ότι δεν πρόκειται να υποστηρίξει το BR σε αυτό το XBOX και βγήκε κερδισμένη με τις χαμηλότερες τιμές, ασχέτως αν αυτό ενοχλεί μερικούς 😉

Βαγγέλης

Η sony δεν ξερει να βαλει μια ntfs διαταξη στο ps3 μου γιατι φοβατε τη πειρατεία…ειδα και και το xbox που του αλαξαν τα φωτα στα hack και mod και ειναι ακομα pure gaming μηχανημα,ακομα και το move του ps3 που υποτιθετε ειναι ποιο ακριβες ειναι τοσο βαρετο που το εχω πεταμενο στο ντουλαπι.

makis

καλό, άλλα δύσκολο…..

alex

Μάνο δεν συννενοούμαστε,άλλα λέω,άλλα καταλαβαίνεις,οπότε πάμε για άλλα. Μια χαρά είναι και με το dvd η ms,στο νέο xbox όμως θα το αντικαστήσει και για λόγους πειρατείας.

Kostas

@alex “μοντα” ειναι !Δηλαδή κάποιος αντί να κράζει ασχολήθηκε! Στο συγκεκριμένο χώρο είναι ανταγωνίστρια με τη SONY πως είναι δυνατόν να να προσθέσει στοιχείο του ανταγωνιστή στην κονσόλα της ? Και νομίζω ότι ούτε και η apple (σε άλλο χώρο βέβαια) “αγκάλιασε” το BR!
Πιστεύω ότι το BR εμφανίστηκε στην αγορά σε μεταβατική περίοδο όπως παλαιότερα και το MiniDisc, κατά τη γνώμη μου είναι καταδικασμένο να συντηρείται μόνο από το playstation πλεον…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.